200

БЪЛГАРИН

преди 9 години

България трябва да се освободи от варварската азиатска руско-турска хватка. Това е решението за бъдещето и. Бой по мордите и суратите на получовеците.

199

Анонимен

преди 9 години

a 56%, които не са гласували за кой са?

198

бау

преди 9 години

До Анонимен 249Е как без да гласуват,са гласували против Запада ? Все едно ти без да ядеш ,да си ял за здравето на Големия Източен Рожденник днес !Мани тия тъпни ,измисли нещо разумно.За малко успяхте да прескочите 4%-та бариера за парламента,няма ли да почерпите за "Голямата победа" ?

197

Анонимен

преди 9 години

България направи антиеврогейски избор, ФАКТ. 52 процента не, са гласували и от гласувалите за проционистките *** партии, са гласували 25 процента. На практика 75 процента не, са съгласни с проционистлата посока на България, ФАКТ.

196

Анонимен

преди 9 години

България направи антируски избор.Де да беше така това щеше да е най-доброто за България. Само че досега от Борисов не съм чул и една буква срещу Русия. Той даже се подмазваше само преди броени дни на Путин, че ако той бил на власт досега Южен Поток щял да бъде построен. Борисов не е издал нито един звук срещу наглата руска агресия в Украйна и подлата анексия на Крим. Това ли е антируския избор? Очаквам скорошно падане на Путин тогава ще видите какви борци срещу путинизма ще се появят унас.

195

Мишо-винарката

преди 9 години

...през февруари , догодина --най-популярен ще е Местан!ДПС--ще е новото "ляво пространство"!БКП/бсп----е на път да почине скоропостижно.

194

преди 9 години

Най-късно,през февруари 2016г ще има нови избори и тогава ГЕРБ,няма да са особено популярни...............

193

аз

преди 9 години

Искам Пиночет, и ще продължавам да го искам.Не искам разни Боковци, Местановци и тем подобни.Мразя и американците-колкото повече се избиват в училищата токова по добре.Искам си моята България.Всички които пишете тук сте *** на едните и другите.Особено номер 234.

192

преди 9 години

Пари нема. Соц.наследството,което даваше сигурност на 3 правителства: И.Костов,Царското и това на Станишев и остави в резерв на Борисов 7 милиарда лева,вече го няма.Всичко е изядено и влязло в нечие джобове. Сега на България са нужни свежи пари (инвестиции),който няма от къде да дойдат. Инвестициите за последната година са 680 милиона евро,което е крайно недостатъчно. Европа не предлага план за спасението ни. Изгонихме руснаците с техните 3 милиарда за потока. Новото правителство няма да отцелее

191

Анонимен

преди 9 години

В България има само 2 избора - между комунисти и мутри. Изглежда че мутрите все пак са по-малкото зло в сравнение с комунистите.

190

Ха,ха,ха,хаааа

преди 9 години

Лоялните на Русия сили .....берат душа в Парламента!КАТО КУРСА НА РУБЛАТА .......ЕДВАМ СЕ КЛАСИРАХА!

189

Анонимен

преди 9 години

България не трябва да се управлява от проруски или проамерикански политици а от пробългарски политици както стана в Унгария. Не че трябва да се караме с великите сили но най-вече да си гледаме собствения интерес. А той е да се развива икономиката и да се произвежда.

188

за 233...

преди 9 години

ЗА БЪЛГАРИЯ , НАЙ-ГОЛЯМОТО ЗЛО Е РУСКОТО ВЛИЯНИЕ И ИКОНОМИЧЕСКИЯ РЕКЕТ!!!/БКП/бсп ....са само техните верни дупедавци... и шпионска колона/

187

Някой

преди 9 години

Българи направиха мутренски избор. Щото са ***. Но само някои. Болшинството не го направиха.

186

Анонимен

преди 9 години

Най голямото зло за България си остава БКП/БСП. Останаха си една мафия , която иска българите да са бедни и манипулируеми. Само в БГ комунистите все още живеят в средата на миналия век.

185

Анонимен

преди 9 години

До правда ( 223)"Защо от фотоволтаиците трябва да купуваме ток по 400-800лв. мгвч. при положение че е 40лв от АЕЦ? Хайде отговарайте..!" Не знам откъде черпиш сведения за скъпия ток от фотоволтаици, ама като погледнах в нета (данните са за миналата година, по-актуални не можах да намеря):pvmodules.eu/bg/news_details/104/0/20/изкупни-цени-енергия-веи-2013 Цена по- висока от 195 лв/МВтч за соларен парк, аз не видях ! Под 300 лв са изкупните цени за панели върху блока !

184

правда

преди 9 години

Промити мозъци стига с това "КОМУНИСТИ". Кьорави ли сте че и БСП и ГЕРБ заедно стехните по-малки партии изпълняват американски заповеди. Толко важно беше да намалиме производството на ток от АЕЦ че да се настанят американците и да ви продават 10 пъти по-скъп ток а Борисов направи фотоволтаици които са рекорд в целия свят. Ако се сравни колко фотоволтаици има на човек БГ е световен шампион. На цена 20 пъти по- скъп ток.

183

Маркс

преди 9 години

Вижте, аз знам защо става така в България, знам и как можем да тръгнем нагоре. Не мога да намеря обаче мирен начин за оправянето на нещата, а кръвта на българите ми е ценна и не бих си позволил нейната загуба. Докато няма политици в затвора, банкери, полицаи в затвора, работите няма да се оправят. Днес в затвора няма даже мутри, едни кокошкари и туй то, пфу!

182

Българче

преди 9 години

При положение,че 90% от едрата собственост в България е в руски ръце,в това число и прословутит Ерп-та, които са наруски фирми регистрирани на майната си, в това число и Дънди прешъс, с която *** си бърше *** всеки ден, тогава кой ни е докарал до просешка тояга? Американските 0.45%, което е делът им в БГ икономиката или руснаците,които са реално, СОБСТВЕНИЦИ И УПРАВИТЕЛИ И МЕНТОРИ на България....?! 90%!!!! Чете и мислете с главите а не с русофилските си ***.

181

Анонимен

преди 9 години

Младите и предприемчиви хора отдавна ноправиха своя избор и духнаха от тази комунистическа Клоака ! И повярвайте , техния избор не е бил към Русия.