69

Маркс

преди 9 години

Пропуснах и другото му дете- Флоров. И там голямо спасяване падна, пфу!

68

Маркс

преди 9 години

Не знаех, че Боко Тиквата спасявал деца със субсидията, знаех, че спасява Цецо, ама туй дете бая голямо, пфу!

67

Анонимен

преди 9 години

Господин професорът сякаш си живее във времето, когато играеше "На всеки километър". Защо ли продължава да играе в масовката на бандитите.

66

АНТИ

преди 9 години

Проф. Данаилов: Като говорим всички, че ще правим добро за народа, защо все не го правим?Защото българчето трябва да лъже и краде!И на Данаилов, "доктор" Емилова го обръсна на сухо така, че хвана рак и щеше да гушне букета, като друг неин пациент - АЛ.Божков!

65

Маркс

преди 9 години

Като ви е писнало да гласувате за лъжци и крадци, гласувайте за пребития и изчеластрен Глас народен с бюлетина 19!По- добре да умрем от смях, пфу!

64

завиждащ на японците

преди 9 години

И японските политици, също като Ламбо, понякога правят грешки.И те, точно както и Ламбо, после сядат и си пеизнават това.След като си признаят, японските политици, за разлика от Ламбо, правят едно специфично движение с меча си.

63

Анонимен

преди 9 години

"Като говорим всички, че ще правим добро за народа, защо все не го правим?"$

62

рони

преди 9 години

Болен не можеш да ходиш другарю Ламбо но се буташ на пьрва линия за парламента и много сте загрижен а като министьр те запомнихме че не можеш да пишеш с нищо друго

61

Анонимен

преди 9 години

Г-н артист, вие хубаво говорите за народа, но чухте ли какво ви каза народът на вас на последните избори?Май не сте!Ако бяхте чул, нямаше да сте водач на листа!

60

KLO

преди 9 години

TI ZOVESHE,,NIE SME NA VSEKI KILOMETAR,A DOKARAHTE BEDNOSTTA NA VSEKI SANTIMETAR.

59

ламбо ламбоо

преди 9 години

И теб вятър те вее на бяла кобила!Сега всички дружно ще се просълзим от твоята загриженост!Пак общи приказки,пак сияйни намерения...Интересно,през тия 25 год. ти къде беше?Сигурно на всеки километър,а?

58

Анонимен

преди 9 години

toia otkoga e profesor.

57

дядо

преди 9 години

@60,същите въпроси могат да се зададат и на вас "демократе"-гласували за Роско ,който назначи Близашки и подготвя тегленето(заробването ни) на милиарди дълг...и все в същия ред!!!!

56

дядо

преди 9 години

Искам да задам леко въпросТче на гейберастката ***-Вежди Рашидов по-качествен ли е от Ламбо?

55

vesko02

преди 9 години

Огорчение ли?Съвсем по различно е състоянието на духа на българина.Онзи ден някой писа ,че сме изнасяли лъвове за Южна Африка.Проверихте ли дали не са най обикновени овце?

54

info.

преди 9 години

Избистрянето гн.Данаилов е това!Мафията в БГ е създадена от червената машина,и е създадена с цел да пълни партийните каси на всички партии(със така наречените дарения).Изпрана държавна пара дадена преди това от политическата хунта.Партиите в БГ са създадени с цел прибирането на държавната пара и даването и на мафиотските структури с цел изпиране.Всичката *** в парламента трябва да се измете,това е.

53

Герчо с тамбурата

преди 9 години

Данаилов, нашият народ е отровен от тия, които ТИ наричаш съвременни политици. Какво яде този народ през тяхното властване та от 9 милиона остана на чисто 4 или 5 милиона.Това е апокалипсис,който такива като мен и ТИ се правим,че не виждаме.И сега след тези избори тези политици са подготвени да приключат с този народ и да се приберат в купените имоти на ЗАПАД- Ха сега народа да отива и да гласува за същиге.

52

От богати

преди 9 години

и супербогати мутри не очаквай култура, просто няма как!

51

до 63 Доков

преди 9 години

Г-н Доков, не е важно дали добре и правилно говори, а какви ПРАВИ!Тази *** гласува за всичките безобразия от последната година, а сега пак се е изтъпанил за водач на листа!Големият артист бил, заслужавал ъважението на народа! ТАКА ЛИ? За какво собствено да го уважавам? Като иска уважение, поне на стари години да направи нещо достойно - да се махне!

50

БУДА-ла

преди 9 години

Колкото и да е бил Тоталитарен, все пак, за 45 години, успяхме да премахнем Хуманния Комунизъм, който се грижеше за Честния и Трудолюбив човек.Сега така ни е натиснала този Демократичен Тоталитаризъм, че вече 25 години, не можем да го свалим!?Въпреки, че мнозинството хора, не живеят добре и даже очевидно 2 млн отдавна са зад граница, поради Демократичния Диктаторски Режим тук.Това, че се сменят переодично 3-4 Вожда и още 236 Послушници не значи, че няма Диктатура на Бедността и Презрението!