32

контра

преди 9 години

До до 42тази на снимаката е космонафт а ти си най-обикновен *** ,приятелю мой...колкото и това да не звучи добре за мен...че кой иска приятелите му да са ***..............

31

люк скайуокър

преди 9 години

американците създадоха най-хубавите филми за космоса в холивуд а руснаците се разхождат сред звездитемкато у тях си...свят като цвят;)

30

Щерев

преди 9 години

Руските жени стават за космонавти защото са най-леки!

29

дедовия сателит HD2

преди 9 години

Не клавиатурата на таблета е шийт , а че в източна европа нямат развита сателитна мрежа телевизия и се гледа западна питай масква , тя има отговор за всичко в стил радио ереван ...... кво съм им виновен , че индия , китай , япония , франция , утре бразилия ще изтрелват комерсиални спътници , да не мислиш ще чакат рускинята да пръдне .....HD и имали пропагандна машина хи хи хи да през 80 и 90 на миналия век .... имало едно време ссср.......

28

Анонимен

преди 9 години

Rogozin:"Amerikancite da izstrelvat astronavtite si s batut" (tramplin).==========================================HA,HAA,HAAAH!

27

Анонимен

преди 9 години

Значи нямало Руски айфон , браво страхотна ценностна система , умориха ни от глад , но с афон в ръка....браво

26

син на майката Земя

преди 9 години

естествено,че държа на българщината и на родината си..щото съм си българин но искам да попитам всезнаещите *** тука...имам ли право да харесвам руснаците и американците еднакво защото и едните и другите са доказали ,че има защо да се уважават тези нации или трябва да избирам?!...освен руснаците,много ме кефят и германците ,англичаните също и французи,гърци,испанци,узбекистанци ,китайци ,японци и много други...защо се опитвате да ме слагате в някакъв калъп...ами май само такива не харесвам...

25

големите братя

преди 9 години

затова са големи,защото са големи мечтите им.Космически.

24

до 27

преди 9 години

Малко се поизхвърляш с твърденията за руския смарт телефон. Имах възможност да го видя. Вярно е че е малко ръбест, но това е първият телефон в света с два дисплея. Отпред нормален, а на задната страна черно-бял енергоспестяващ.с размер 4,5 инча. И се казва Йотафон! Четох, че са пуснали втори модел, с по заоблени краища. И недей лъга че е с малка памет. 16 гигабайта е и двуядрен процесор на 1.7 Ghz.А теглото му е колкото на другите, по мое усещане.

23

Русофил

преди 9 години

До Русофилистик а американски имаш ли или ползуваш японски и корейски, а що пък не и китайски, дето на третия ден спира да работи и става само за играчка на деца под 2 год. - по-големите си имат истински. Ама темата не е за айфоните, а за космоса и там "славните"американци се излагат като кифладжии. Даже и китайците ги задминаха! Американците освен оръжие друго произвеждат и продават ли? А-ха пишман "демокрация" и "авторски права" - те това продава по света "великата" американска нация!

22

Анонимен

преди 9 години

Американците са изстреляли милиони ракети нагоре! Най вече на 4 юли! Вярно че и те са китайски!

21

браво

преди 9 години

изглежда по млада и е лъчезарна.

20

Астрофизик

преди 9 години

До 17Ами защо тогава "свръхтехнологичната" нация ползува, както писа колегата ракетите и станцията на "водкаджиите"? Американците де факто не са вече истинска космическа нация. Те наблягат само на сосмическа техника с военно предназначение, нямат пари за повече, колкото и да ги печатат и да ги "емитирет"безкасово през интернет. Колос на глинени крака, който се крепи на силата на оръжието и на него разчита за финансиране!

19

Русофилистик

преди 9 години

Оня ден си поръчах по Тубата първия руски айфон! Тежи и изглежда като тухла и почти няма памет, само 20 мегабайта, но нали е .....руски! Струва колкото един Мосвич на старо и има циферблат!

18

Българин

преди 9 години

До до дедовия сат1 9Бе като обиждаш руснаците поне измисли нещо смислено да не хабиш клавиатурата на компа. И не разбрах от бързане или от недоученост имаш сума ти печатни грешки.

17

Анонимен

преди 9 години

Що не направят един международен космически Биг Брадър, та да се посмеем и с тях!

16

Надали

преди 9 години

Дали ще предават директо как се е зародил живота на земята?

15

Анонимен

преди 9 години

Руснаците мизерстват, добре са само олигарсите - бивши номенклатури на КПСС и КГБ! Същата история като при нас, но с огромни мащаби. Нашите олигарси са милионери, а руските милиардери!

14

Анонимен

преди 9 години

Американската нация е натикана в резервати, поне това което е останало. А " свръхтехнологичната" нация е сбирщина отвсякъде, включително и от Русия.

13

Анонимен

преди 9 години

Успех !!!