70

Анонимен

преди 9 години

Коалицията между ГЕРБ и БСП е най-добрата в този момент на криза!Защо ли? - Защото само за половин година ще се види, че те не могат нищо смислено да направят за подобряване на живота на българите и заедно ще отидат на бунището!ГЕРБ и БСП са скачени съдове. Крепят се една друга за да се менкат във властта.

69

Анонимен

преди 9 години

69 а бе само текезесари ли пишете тук , няма ли малко разумни хора да се появат или само *** като вас

68

Анонимен

преди 9 години

63 Зойче политиката не ти е силната страна за това ако обичаш

67

ИСТ

преди 9 години

Раданчо, ти си като мъник, който лае след отминал камион. Тежиш на реформаторския блок.

66

Анонимен

преди 9 години

66 Защо сподели къде и кога е излъгал и дали не дава разумни решения

65

Анонимен

преди 9 години

65 Как пък прецени с двата грама мозък в главата си , ти по кой си падаш я кажи

64

ХА!

преди 9 години

ТОЗИ Е С ДОСТА ГОЛЯМО САМОЧУВСТВИЕ НО.......ЛИПСВА ПОКРИТИЕТО

63

Божо

преди 9 години

Разберете, НИЕ сме виновни политиците да са безскрупулни и лъжливи, защото лъжите им "вървят"!!! Ако ни се казва, че трябва да се образоваме, да се трудим, да пестим, че трябва да спазваме закона, че трябва да си плащаме данъците, че бедните са донякъде съпричастни към бедността си, ние НЕ ИЗБИРАМЕ ТАКАВА ПАРТИЯ, а това е РЕШЕНИЕТО една страна да е просперираща и богата !!! България има нужда от нормална политика без ПОПУЛИЗЪМ !!! Успех, Реформаторски блок !!!

62

Зоя

преди 9 години

Ако Реформаторите изритат ДСБ, може да имат сериозен успех на изборите. Но с разрушителят на дясното Иван Костов и неговата кукла Радан, това няма как да стане.

61

Анонимен

преди 9 години

60 А защо слагате априори ГЕРБ , защо примерно не си помислите че може да не са ГЕРБ начело , то зависи от вас не от филанкишията , защо трябва да следвате социологическите прогнози , ИЗНЕНАДАЙТЕ ГИ НЕПРИЯТНО , БРЪКНЕТЕ ИМ В ЗДРАВЕТО , накарайте ги да се чудят как да се обясняват по студията като гласувате за Реформаторския блок и както днес ГЕРБ има 30 и повече проценти така утре нможе да има 13 процента примерно другото да ев полза на Реформаторите , защо всичко да е предерешено когато го реша

60

Божо

преди 9 години

Гласувайте за тези, които обещават НАЙ-МАЛКО, защото колкото по-малко обещаваш, толкова по-лесно е да го изпълниш !!! Успех, Реформаторски блок !!!!

59

...

преди 9 години

ИСКАМ САМО БСП И ДПС ДА СА АУТ ОТ УПРАВЛЕНИЕТО!!! Ясно е ,че няма как да стане , но ако ПОНЕ едната партия отпадне си е грандиозен успех за България. Реално погледнато надеждата е всички да се ориентират към ГЕРБ и РБ... Това е реалността, не казвам дали е най-доброто. Просто трябва един от ТУМОРИТЕ в България да бъде изхвърлен! Всичко е повече от прозрачно - никой нормален българин не гласува за ДПС,а те са не знам вече колко години в управлението! Не сте ли съгласни????

58

Анонимен

преди 9 години

59 стига плямпали глупости бе безмозъчни , нещо ново няма ли да измислите

57

Анонимен

преди 9 години

Костов управлява Раданчо дистанционно. Раданчо отдавна дори не знае кой е.

56

Анонимен

преди 9 години

56 И за това ти ще си гласуваш за човека който днес каза че ще се коалира с БСП а дов чвра декларираше че ще се коалира с ДПС , нали така Радан е лош но пък ББ е добрия , така ли предлагаш , а

55

Божо

преди 9 години

Добре, убедихте ме, ще гласувам за тези, които обещават да направят всичко безплатно, България да бъде на три океана, бедните да са най-много и най-щастливи, пенсионерите да са най-много и най - често ходещи на лекар , малцинствата да са мнозинства, а мнозинствата да са малцинства, ще гласувам за този, който дава най-много кебапчета и носи фланелка на Левски, защото съм от Левски !!! Ще гласувам за най-едрия мъжага , защото съм дребен и грозен, защото съм глупав и заблуден !!! Убедих се !!!

54

DraeamTheater

преди 9 години

Кънев е определено мишок на Костов,човекът, съсипал тотално дясното в България.Костов е марионетка на комуноидите и сега пак прави всичко възможно да ги остави на власт.Трябва да му издигнат паметник пред Позитано.

53

Анонимен

преди 9 години

48 Така ли , давай го и после не се оплаквай , нали и до сега беше Доган , доволен ли си

52

Анонимен

преди 9 години

50 Ти да не си Радо шишарката

51

Анонимен

преди 9 години

51 За кое по точно