120

Иво

преди 9 години

До ШопЖивей ти с 200лв, пенсия ти бе.

119

Шоп

преди 9 години

Токът струва толкова, колкото трябва да струва. Престанете да мучите, водейки се по свирката на платените от путин ***, на тях целта им е да провалят държавата, вътре да се изколим помежду си и накрая да ни вземат земята.

118

Анонимен

преди 9 години

не съм прочела всички коментари и може да се повтарям - е вчера обещаха да е под10% / радвайте се на 9,99

117

Somebody

преди 9 години

Ами гласувайте за Герб и прокопиевската клика около герберския президент. То там интересите са ясни - с законови инструменти да се генерира инфлация и да се обезценят дългове... Па ко има и как да падне борда банкет ще дадат...

116

Анонимен

преди 9 години

Deja Vu ,пак увеличение на тока и пак ще изметът герберите през февруари

115

Анонимен

преди 9 години

Гласувайте,гласувайте са Мутрите от Герб и ще ви го вдигнат със сто процента следващия път. Пък милиционерските *** да диплят философски постове, колко било наложително и необходимо увеличението, как не можело хем душата,хем....разтролвайки вниманието ту с Бюрека,ту с на баба хвърчилото. Гербави,веи-тата и фотоволтаиците и вие ще ги плащате,независимо колко цента получавате от пр на гербавата централа да тролите небивалици.

114

Анонимен

преди 9 години

Над 100 000 българи сме в ловни дружинки ,около 300 000 имаме оръжие, защо политиците-продажници си мислят,че не може да се използва и срещу тях. Причини много, но основната , геноцид срещу българите,чрез опит за изгонването ни и продаване на държавата на афро-арабите.

113

Анонимен

преди 9 години

Защо ли политиците подценяват българите?!!! Сега вместо да се самозапалват, току виж "самозапалят " някой от българската политическа хунта!

112

Stamat

преди 9 години

10% sa malkoTrqbva da sa naj-malko 50% za da ima efekt ;-)

111

Веселяка

преди 9 години

До къшНе си прав, защото няма кой да ни достави тока до нас, по-вярното е собствениците на ЕРП вън.

110

Веселяка

преди 9 години

До ВасилевДо колкото знам при кризата сме получили газ от Гърция, но цената беше доста солена.

109

vesrsaux

преди 9 години

Обяснете на хората, как задлъжня НЕК и кой е виновен за това !Не искам да плащам комисионните за Костов, който подписа безумни договори с двете американски компании !!! Не искам да плащам заграбените милиони от "гьола" Белене заграбени от комунистическите олигарси на БСП и ДПС. Вкарайте най-сетне тези хора в затвора..... Поне народа да получи едно малко удовлетворение

108

Анонимен

преди 9 години

Не се траят повече!От цялата статия-разбрах едно.Че плавното дране на този народ трябвало да продължи,за да се компенсирали натрупаните дефицити в ощест-я доставчик.Абе маменцето ви крадливо да ***!Крадете с милиони и все няма разобличени и осъдени.Тази лай-а демокрация ви доде дюшеш!Трябва да се търси сметка!Неможе едни да живеят в невъобразим лукс,а други да посягат на живота си от крайно отчаяние!!

107

Веселяка

преди 9 години

До ВасилевОгледай се и кажи от къде можеш да получиш по-евтин газ? Стига с това преклонение пред американците, те живеят на гърба на целия свят.

106

къш

преди 9 години

ЕРП- тата вЪн

105

при батко

преди 9 години

До ХА,ХА,ХААААААААама събота или още в петък си отиваш на село

104

ХА,ХА,ХАААААААА

преди 9 години

НЕ РАЗБРАХТЕ ЛИ..??!!ЕВТИНИЯТА СВЪРШИ И В СОФИЯ ВЕЧЕ Е СКЪПО ДА СЕ ЖИВЕЕ!...И АЗ ИСКАМ ДА ЖИВЕЯ У ПАРИЖ...АМА И ТАМ Е СКЪПО!АЙДЕ , НА СЕЛО ДРУГАРЧЕТА ....ТАМ ПОНЕ СЕ ЖИВЕЕ ЕВТИНО И ЗЕМЯТА РАЖДА КАРТОФИ ЗА ЗИМАТА!МОЖЕ И ПРАСЕНЦА ДА СИ ЗАВЪДИТЕ ,БЕЕЕЕЕЕ.....((((ЗА ПЪРЖОЛИ ЗА КОЛЕДА////

103

селяндур

преди 9 години

тока - левче минимумаз отивам на село .на газена ламба или на фотоволтаик с собствена мини метан централа

102

СТИГА С ТОЯ ТОК,БЕ!

преди 9 години

Я , СИ ХОДЕТЕ НА СЕЛО--ТАМ НЕМА ПАРНО И Е ЕВТИНО С ДЪРВА И ВЪГЛИЩА!

101

АБЕ , ВАСИЛЕВ...

преди 9 години

..ПО КОЕ ПРОИЗВОДСТВО СИ БИЛ НА ЧЕТВЪРТО МЯСТО В СВЕТА --КАТО САМО ЗА ПРОИЗВОДСТВОТО НА АК-47 , НЕ МОЖАХТЕ ДА СИ ПЛАТИТЕ ЛИЦЕНЗА НА РУСНАЦИТЕ...ХА,ХА,ХАААААААА...НЕЩО СИ СЪНУВАЛ , БЕ ЧОВЕК...!ВСИЧКИТЕ ТИ РУСКИ ПРОИЗВОДСТВА И ТЕХНОЛОГИИ ФАЛИРАХА ПОРАДИ НЕЕФЕКТИВНОСТ, ТОТАЛНА ЕНЕРГОЕМКОСТ И СТАРОСТ.СВЕТА ВЪРВИ НАПРЕД !РУСНАЦИТЕ НЯМАТ ТЕХНОЛОГИИ --ДОРИ ЕДНА ПЕРАЛНЯ ИЛИ ТЕЛЕВИЗОР ,НЕ СА КАДЪРНИ ДА ИЗРАБОТЯТ!НЕ , ВИЖДАШ ЛИ??!!