15

Винету

преди 9 години

Реформаторите са купчина бутикови политици, които много малко хора разбират какво казват и какво искат. Затова може и да останат с пръст в устата, макар че са по-приемливи от досегашната хунта и новия ***.

14

Бай Иван

преди 9 години

РБ е нов бардак със стари ку*ви, които не могат да се търпят , но са се събрали заедно, за да препарят парламента, да има и за тях кокалче от властта и разбира се да турцизират вместо ДПС чрез партията на Ердоган оглавявана от Касим Дал и Корман Исмаилов.

13

тролгеносен

преди 9 години

Гласувайте за ГЕРБ, хора десни. Тези от РБ са..............нещастници узурпирали "синята" идея. Тези същите навремето попариха мечтите на 1.2 милиона българи на Орлов мост..........като ги излъгаха.......

12

Анонимен

преди 9 години

и без това блока на Куна ще се разпадне.

11

доколенков

преди 9 години

разделихте СДС на 100 партии,а сега се обединявяте!!?? Беж нещасгници на село до копате МИСИР

10

Анонимен

преди 9 години

Стига с тия пръдльовци бе!Какви политици за тияотрепки и за какво се борят бе!Аман от ***,и пишманреформатори и пишманжурналя!Отврат!

9

ало,тролчетата

преди 9 години

Колкото и минуси да цъкате,все тая,хората не харесват тези политнедоразумения!Това е положението!

8

опалаа

преди 9 години

Ми *** са,бе!Като искат хората да гласуват за тях,да тръгнат по градища и паланки,и да представят проектопрограма за развитие на страната и решаване на проблемите!И всичко това по график!Така все някои ще гласуват за тях!Бойко нали така излъга хората,и те гласуваха за него!?Преди него и гаргамел,и оня ментарджия от Мадрид...

7

негодници

преди 9 години

Тези предатели РБ ще се избият по между си за власт и за далавери, а какво остава след изборите. Това е разбита команда от подивели за власт и пари ренегати, които са готови и майка си да предадат за собствената си далавера.

6

До 2

преди 9 години

За разлика от теб аз не съм от никоя партия. А ти си партиен плювач, *** на политическите номади РБ, които с всяка партия са готови да се коалират, и всеки са готови да предадат, само и само да крадат и да са във властта. Те самите се мразят и ненавиждат по между си. Едва ли има *** и мазохисти да гласуват за подбни ренегати.

5

Българин

преди 9 години

И тези *** искат да управляват ..;.

4

чичов лелин

преди 9 години

Не разбирам на какво изобщо разчитат!?Че някой ще гласува за тях?Че ще им дадат властта,та да си плюят кукучките в една чинийка с евроамериканците?Не ми се вярва!Все си мисля,че драпат за ония жалки проценти,дето им дават на партиите да пълнят гушки!Друго обяснение нямам!

3

KUK

преди 9 години

DREBNI DUSHICI,VECNI TE PREDATELI--LAGEKOMUNISTI--GADNI ZA PARI.

2

Анонимен

преди 9 години

До жалки смешнициама и твоите са същите - само за кокала мислят. Ти какво друго очакваш?

1

жалки смешници

преди 9 години

Тези люспи РБ, предали многократно избирателите си, помежду си се мразят и не могат да се гледат. Свързва ги само жаждата за пари, власт и кражби. Готови са и с дявола да станат ортаци, за да крадат. Никой вече не им вярва.