94

До

преди 9 години

"Качвайте още снимки, по-брутални с поваче подробности да се вижда всичко! Стига с тия захаросани статии за холивудски актриси, певци и музиканти, ето това е жестоката реалност в която живеем, пияни полицаи, премазани бебета и беззаконие!" и кал и тиня

93

Краси

преди 9 години

Много Красимировци в тази грозна случка(((

92

бургазлия

преди 9 години

Затриха една бъдешта научналичност .След като пораснешеништо чудно да станеше известен учен а те жв зародиша и прекъснаха живота.Тези негови колегивместо да съдействат на пътна полиция за по обективно разследване са проябили осуетяване работата на КАТкато птреди да дойдат те са се намесили без да имат тези правомоштия.

91

Анонимен

преди 9 години

Преди време пияни полицаи закачат момиче и ги бият във Слънчев бряг, днес пиян полицай убива дете, родната полиция много добре ни пази. Безотговорни полицаи и нулево доверие за българската полиция.А само това ли е, на пътя кво ша праим, битова престъпност висока, кражбите също, МВР с бюджет един милиард и искат още. Държава ли е това вече?

90

тцЪ

преди 9 години

Този изверг, заедно с "колегите", помогнали му да поизтрезнее за кръвната проба вместо да го арестуват, заслужават да бъдат наредени легнали в редичка и отгоре да минат родителите на детето с валяк! Ей така, за назидание на останалите вярващи си, че са шофьори малопи*ковци, защото е повече от ясно, че присъда няма да има.

89

Анонимен

преди 9 години

Често си имам вземане даване с представители на въпросната професия граничен полицай. Обикновените полицаи са като английски лордове пред тях.

88

НАКАЗАТЕЛЯ

преди 9 години

ТОЗИ ПИЯН ЧЕНГЕСАР. ДА БЪДЕ КАЧЕН НА ЕЛЕКТРИЧЕСКИЯ СТОЛ

87

Анонимен

преди 9 години

И са, ко прайм уважавма прокоратурУ?

86

Анонимен

преди 9 години

България няма закони ! Един закон не се ли спазва той не е закон !

85

Анонимен

преди 9 години

бог да прости душичката мъничка. Този да плаща докато е жив.на хора с алкохол зад волана да им се отнема свидетелството до живот и да се конфискува колата, независимо дали е негова или не

84

Анонимен

преди 9 години

Хич не се учудвам, нали пак мутро-милиционерите-не, мутро-полицаите. При милиционерите нямаше мутри. Народна милиция.

83

Анонимен

преди 9 години

Да сложиш гърбици на международен път е все едно да накараш целия клас да събира фасове по двора,защото Иванчо пушел в тоалетната...Това е чиста проба ВълкоЧервенковски комунизъм.Некои хора още живеят 1957 г.Като пуши Иванчо,се наказва Иванчо,а не всички останали...Нужна е смъртна присъда,а не гърбици.***.

82

да12

преди 9 години

Джигитите нищо няма така да ги спре, както това да им отнемеш колата. Тя е символ на изкривената им "мъжественост" Това да им вземеш колата е все едно да ги скопиш.

81

Анонимен

преди 9 години

Хич не се учудвам, нали пак мутро-милиционерите се върнаха на власт - геноцидът над БГ-народеца продължава. Скоро очаквам и още живи факли ... Тъжно ...

80

!

преди 9 години

Качвайте още снимки, по-брутални с поваче подробности да се вижда всичко! Стига с тия захаросани статии за холивудски актриси, певци и музиканти, ето това е жестоката реалност в която живеем, пияни полицаи, премазани бебета и беззаконие!

79

me

преди 9 години

***! Нищо повече не мога да кажа за него! Мир на душата на бебенцето! Просто това не е държава!

78

Анонимен

преди 9 години

А колегите му дотичали на помощ му купили кисело мляко да изтрезнее и му отчели на дрегера че пил чаша бира.Направо да бяха закопали трупа на малкото и да очистят ако има случайно свидетели.Те никога дори не са били там колегата е спал вкъщи и някой му е ударил нощеска реното.Неква луда там реве за некво бебе-за пръв път я виждат.

77

vesko02

преди 9 години

Да не очаквате полицай да стане интелигентен млад човек,трезвеник,спортист с широка обща култура?Началниците са му политически протежета,които си назначават роднините и съселяните в системата.Колко такива като него си кютат някъде и си чакат пенсията .

76

Анонимен

преди 9 години

Или ще е полицай,или *л,или турски тираджия.Това са породите които ни избиват по пътищата

75

Анонимен

преди 9 години

Ужасно. Язък за детенцето. Трябва да има сериозни присъди за назидание белким следващия джигит се замисли преди да седне пиян зад волана