23

Дебелата ЦАЦА

преди 9 години

Виновни няма всички са невинни, айде чао ,че още не съм преброил бюлетините от Костинброд чао и не е лошо да направим България рая на провосъдния туризъм с най-тижко наказание задържане под стража за 72 часа просто няма виновни за нищо.

22

Анонимен

преди 9 години

В България всеки разбира от всичко. Ей го и тоя тюлен същия - и от банки разбира

21

Мразя АНГЛО-САКСОНИЯ

преди 9 години

Главният обвинител на държавата призовава законът "да се надскочи".Ей няма такава държава, наистина!По-зле сме от бананова република.

20

Цацаров за затвора с

преди 9 години

Нали в тази държава има закони ? Защо не се спази закона? Защо банката не бъде обявена в несъстоятелност и фонда за гарантиране на вземанията да изплати парите на хората ? Ако няма толкова пари във фонда защо не се съдят хората виновни за това, а през това време нека наистина суми до 1000 лв да се дадат на хора.

19

88

преди 9 години

Ще ни върнат парите с дебелите лихви , колкото и да лаете ! Има закон ! Ако не ги върнат , в банките няма да остане нито лев само за 2-3 месеца !

18

Анонимен

преди 9 години

Кой още не е на ясно с парите на КТБ и къде отидоха те...???Още ли се чудите ,защо парите на цяла България ,бяха съсредоточени в тази банка-КТБ??!!ТЯ БЕШЕ ИЗБРАНА ЗА ДА ФИНАНСИРА "ЮЖЕН ПОТОК" --но Европа не позволи , за това парите отидоха за БЕХ/..за да не фалира ,преди изборите/!ВСЕКИ БОЖИ ДЕН--БЕХ , ТРУПА ЗАГУБИ ОТ 50-МЛН.ЛВ.!!!!ЗАКРИЙТЕ БЕХ!НЕКА ВСИЧКИ ЕЛ.ПРОИЗВОДИТЕЛИ ИЗЛЯЗАТ НА СВОБОДНИЯ ПАЗАР!

17

Венелин

преди 9 години

И цацата подви опашка. Интересно какво ще става, ако обвиненията му не се докажат?

16

fakt

преди 9 години

*** izgore,pijte po edna studena voda.pp..pari nema-dejsvajte...

15

132

преди 9 години

Кой определи няколко пъти Цв. Василев за банкер на годината, икономист на годината и държеше парите на ТД с мажоритарно участие на държавата в тази банка? Кой по този начин и правеше непрекъснато реклама, а медиите на Пеевски ни го "рекламираха" ежечасно? Балонът ББ, въздух под налягане сеещ омраза и разединение между българите и осигурящ си безцеремонно "лапане" на парите на бизнеса и народа.

14

ПЕШО ТАРАБАТА..

преди 9 години

*** ЗА ДРУГО НЕ СТАВАТ ---АМА В КРАЖБИТЕ НА ЧУЖДИ ПАРИ , СА СИ МАЙСТОРИ!!!!НЕ СЛУЧАЙНО ДР.КОБА/Сталин/ ОЩЕ В НАЧАЛОТО НА КАРИЕРАТА СИ Е ОБРАЛ БАНКАТА В ТБИЛИСИ!ТОВА Е ТО..:...БОГАТИЯ "братски съветски опит"!!!

13

Gude

преди 9 години

Цаца....при теб единствено един човешки живот струва 1000 лева...За толко обичаш да се надупваш!!! Много си жалък..На 5ти октомври сдаваш поста...ти и твойте хора!!

12

Анонимен

преди 9 години

Прав си Бай Член, от моите, от твоите ...

11

Бай Хой от Ханой

преди 9 години

До Анонимен 5От твоите, от твоите, че на квесторите и одиторите кинтите пак ще са от твоите.На БНБ заплатите пак от твоите, и за спечелените дела в Страсбург пак ще са от твоите.И за партиите пак ще са от твоите.

10

ПЕРФЕКТНАТА КРАЖБА

преди 9 години

ХЕМ СЪРБИ --ХЕМ БОЛИ.....ХА,ХА,ХААААААА...!НАЛИ АКО СЕ ФАЛИРА БАНКАТА КТБ , ВЕДНАГА ЩЕ СЕ ВИДИ КОИ СА ВЗЕЛИ КРЕДИТИТЕ И ГУШНАЛИ ПАРИТЕ, БЕ..??!!ЕВРОПА , ОБАЧЕ НЕ ДАВА ДА СЕ ПОКРИВАТ ЗАГУБИТЕ НА КТБ , ОТ ДЪРЖАВАТА И ДАНЪКОПЛАТЦИТЕ!!ДА СЕ ЧУДИ ЧОВЕК ---ДА СЕ СМЕЕ ЛИ...ДА ПЛАЧЕ ЛИ...??!!!

9

фес

преди 9 години

и това е игра за разрушсване на една държавата народат губи доверие на българските банки и познайте кой печели (чифудите) ини омайват с простата игра елементарните проглеми се показват с лупа а големите с микроскоп

8

Анонимен

преди 9 години

Куц кон, оздравява ли се?

7

Анонимен

преди 9 години

Цацаров, ти беше юрист 1997 година, осъдили някой заради най-големия грабеж в България?Не ти вярвам. Платили сме достатъчно или я закривайте тази банка или тоягата.

6

БУДА-ла

преди 9 години

Политиката в България е "маса за празни приказки", от която Някой си тръгва с твоите пари, а ти продължаваш да му вярваш и да гласуваш за Него!?...

5

Анонимен

преди 9 години

Да се върнат, но не и от моите данъци!

4

Георгиев

преди 9 години

Трябва да се върнат парите на хората, но без в тези суми да влиза начислената лихва