9

енергетик

преди 9 години

Другари червени *** и същевременно доста тъпички. Ако в семейството имаш разходи за ток от 100 лв. на месец, но плащаш по 50 лв как мислиш за една година колко ще натрупаш дефицит, точно така 600 лв. И като започнеш да ги плащаш как мислиш няма ли да са повече. Истината е , че БСП и ДПС знаеха, че няма да управляват дълго и затова направиха много поразии с надеждата ГЕРБ да се провали. Да ама не.

8

любопитно

преди 9 години

Е, не може да се отрече, че Дневничето придоби най-накрая същинска власт с министри от този кабинет. Дневничето + ДСБ, един вестник, толкова малко избиратели и в крайна сметка доста власт

7

гласоподавател

преди 9 години

Не свършиха ли тези резерви.Със ЗМВРсесе приеха предизборно някой социални придобивки за служителитекато;вдигнаха им заплатите без да имат пари безплатно пътуване с градския транспорт без да има нужда, .Нима на военните гражданите и пенсионерите са с по високи заплати та си заплаштат билетите.ЗАсега само заплатите им не закъсняват ,безплатно пътуват една част при завареното положение.Необходима е тотална реформа иоптимизиране на МВР.тОВА КОЕТО СТОРИ йОВЧЕВ БЕШЕ КОЗМЕТИКА.

6

123

преди 9 години

Сметките не са празни. Служебното правителство не може да събери планираните приходи, а иска да прави нови разходи. Старата песен на ББ на нов глас. Колко необезпечени договори имаше по времето на ББ, но никой от предното сл. правителство не говореше за тях. Тогава страната беше в много по тежка икономическа криза, но не беше сменен нито един областен управител, зам. министър, ръководители на централни ведомства, което осигури победата на Герб. Сега метлата е повсеместна.

5

7

преди 9 години

Нямат търпение да започнат да крадат по същество

4

Анонимен

преди 9 години

*** народ,най-лесно се ограбва и поробва ! за справка: - България !*** май вече нищо не остана за крадене и затова трябва да бъде принуждаван да живее на кредит,предоставен пак от тези които го ограбват !

3

Анонимен

преди 9 години

след мен и потоп!! е казал един комунист,ама те всички еднакви,помогнете на хората бе мизерници?идва студ хората в мизия са на улицата

2

Благун Делвата

преди 9 години

В България вече не вали сняг, а тия се наточили на гепят допълнителни 12 милиона.

1

BG

преди 9 години

А защо ли няма пари, че къде са, нали уж *** бяха оставили мноооогоо пари......Защо чак сега ми стачкуват миньори и пазачи в затворите.... Абе *** пак си напълниха сметките на гърба на народа.