13

ВДВ

преди 9 години

До Анонимен 13опитвам се да ви разбера , и не мога. тия такива,ония не знам какви си,успешна,не успешна.руснаци.американци.укропи и др.. а статията е за терористи,избили 334 човека,от тях 186 деца.

12

Анонимен

преди 9 години

Самите руснаци обявиха спасителната акция за провал обаче вие пордължавате да ги защитвате... ей ама като започнете да се правите на по-големи руснаци от самите руснаци нямате равни...

11

АНТИМУТРА

преди 9 години

ТЕЗИ СА АБСОЛЮТНО СЪЩИТЕ КАТО ТЕРОРИСТИТЕ В НОВОРУСИЯ(ДОНЕЦК)!

10

Анонимен

преди 9 години

haide pak rusofilite sa plyznali.... specnaz taka se usraha che cial sviat gi vidia osven vie, za vas shtom e rusko znachi e nai nai nali be balami?

9

Анонимен

преди 9 години

До ВДВНе, но помня по репортажите как някои от оцелелите как викаха изтерично срещу спецназите "защо стреляте на месо?" при положение, че 90% от заложниците бяха деца. Действително ликвидираха терористите (част от тях бяха се самоубили), но на каква цена? Иначе давам почит на загиналите както всички останали.

8

ВДВ

преди 9 години

До Анонимен 7ти беше там ? клавиатурен .........

7

Анонимен

преди 9 години

Този Шамил Басаев е бил нещо като руският Бин Ладен. Демек, върбуван от службите за да има постоянен и показен "враг" на обществото чрез който да се отклони вниманието от проблемите на Русия когато им трябва на управляващите. Американците по същия принцип действаха с Бин Ладен. И той "по данни" на службите бе ликвидиран в Пакистан. И нито грам физически доказателства.

6

Анонимен

преди 9 години

До ВДВИстината си е истина. Спасителната операция бе пълен провал колкото и да лаеш.разбра ли!?

5

Анонимен

преди 9 години

Грешна тактика, лоша информация за разположение на терористи и заложници вътре в сградата и от спецназ са се издънили, т.е. просто казвам, че е трябвало е да действат с повече прецизност. Силно се надявам, че е имало достатъчно уволнени "разбирачи" в силовите структури на армия, полиция и т.н. Иначе - да почиват в мир жертвите.

4

Адам Смит

преди 9 години

Почивайте в мир, смели бойци за свобода!!!!

3

Killuminati

преди 9 години

Ужас! Познайте сега къде е Шамил Басаев и всички негови дружки-*** - в геената за вечни времена, където има само плач, страдание, скърцане със зъби и вечно страдание и мъки! Светата Троица е само Любов, така че да вървим само по пътя на любовта, а не на омразата.

2

ВДВ

преди 9 години

До Анонимен 1Отдай почит на всички там,преживяли тази тргедия!!!!Разбра ли?!

1

Анонимен

преди 9 години

Спасителната операция бе в типичнен руски стил: повече убити заложници отколкото терористи.