16

jan

преди 9 години

Такова ни се мамата!Така смятат да ни обработят, че целият народ да иска да бяга.

15

до 13

преди 9 години

Абсолютен платен червендалест ПРОВОКАТОР. Отвратителна твар!

14

свинаря

преди 9 години

през оградата се минава масово,защото я режат и нямат проблем след това нищо,че граничарите имат терма. Едно време по оградата имаше ток и беше друго,а това е просто някоя фирма да се нагуши

13

Анонимен

преди 9 години

Сложни времена настанаха.Преди 25 години викахме "Ура", защото падаше Берлинската стена.Сега, при цялата ни беднотия, ще строим стена по цялата ни граница и се ядосваме, защото тя не спира бежанците.

12

ГЕРБ

преди 9 години

Ние като истински българи сме против затварянето на границата по този начин както направиха ***. Само ние от ГЕРБ бяхме против изграждането на този участък от 30 км. Скед 5 октомври когато отново сме на власт ще махнем тези заграждения с братска Турция. Вече дадохме обещание чрез нащия президент г-н Плевнелиев в Анкара вчера, че ще го направим, а ние държим на обещанията си. Ще махнем това позорно нещо разделящи ни с един велик народ като турския. САМО ГЕРБ, НАТО, ЕС.

11

Анонимен

преди 9 години

ми що разрушихте старата ограда ? отново някои да се нагушат ?

10

gtf

преди 9 години

Бетон трябва и минно поле зад него, по цялата граница с турция

9

Анонимен

преди 9 години

Тоя се изказва, като мека китка а е български министър? ?? Само такива ли ще ни управляват бе мааму червена.

8

Анонимен

преди 9 години

Ер Доган управлява България реално. Оградата беше само да замаже очите на шепата българи, но ислямистът не може да търпи и това.

7

ILIQ

преди 9 години

Bakalov e sin na bkp sekretar pederascheto Bakalov

6

iliq

преди 9 години

dokoga decata na komunistite shte upravlqvat bedniq bg. narod.maikata im mrusna da naeba vuv zadnika

5

ГРАЖДАНИн

преди 9 години

Интересно ми е как оште МВР Бакалов не е освободил юефа на Гранична полиция гл.комисарЗ.Пенов който е олицетворение на провала за Шенген и за сегашното състояние на охраната наБТГ.Този човек продалжава да е на заеманата длъжност при четири правителсва а не е променил авсолютно ништо по охраната на границата която се явява източна граница наЕС.

4

Анонимен

преди 9 години

Никаква ограда,нека да си влизат сирийчетата свободно! При тоя демографски срив ще ни подобрат раждаемостта и ще ни научат да имаме повече деца! И леля Кристалина го каза!

3

Ясно

преди 9 години

Това отмятане за оградата е в резултата на вчерашното посещението на президента в турция там е получил инструкции от ер доган неговия стратегически партьор

2

край

преди 9 години

А давайго малко по мъжкарски бе - вземи решение и огради България от към турция.

1

тролер

преди 9 години

късно ще е чадо