13

ДО-9

преди 9 години

А какво би казал за хората с здравословни проблеми, те ще летят ли?

12

Анонимен

преди 9 години

ако няма виновни за тази смърт излиза, че жената се е самоубила ... :( мъка мъка

11

Анонимен

преди 9 години

Нямам думи просто. Тази държава е пълна ***. Как може да умре жена, друга да е в кома и да няма виновни? Това е пълен АБСУРДИСТАН!

10

ХИТЪР ПЕТЪР

преди 9 години

А смърт без причина има ли?

9

инженер Ганев

преди 9 години

Няколко милиона мишлетасе качват във клетки-ковчези,и се подправят асансьорни досиета,да не излезе кражбата "на светло"!

8

Анонимен

преди 9 години

Е пък изправен е бил, след време е станал неизправен и е паднал. Пък това, че е бил с 2 въжета вместо с 4 - работил ли е, работил е. Трябва всички да откажем да плащаме за асансьор и да се качваме пеша. Хем е полезно за здравето, хем с парите ще можем да си пием някоя бира, та да компенсираме прекалената полезност на здравето, която бихме получили като ходим пеша. Жалка държава, с жалки хора, с жалки политици, с жалк......................... И пак няма да има никой виновен. Виновен е Господя!

7

Анонимен

преди 9 години

Асансьорът бил с 2, а не с 4 въжета, асансьорът бил изправне...ще има ли някой отговорен за това. Кой си е сложил подписа? Какъв му е смисълът тогава? Подписът е отговорност. Сега ще си "чешат" езиците и всичко ще се потули. Кой са фирмите, които ремотират, каква отговорност носят, какви части се влагат, защото проверяващите са с халваджийскти тефтери..много въпроси?

6

Анонимен

преди 9 години

Демек виновни няма.

5

Анонимен

преди 9 години

Не разбрах какво общо има годишния технически преглед, когато след някакъв ремонт са монтирани две въжета, вместо четири? Фаталното в случая кое е?

4

Анонимен

преди 9 години

Изводa е дa не се возим в aсaнсьори, зaщото можем дa умрем. Нaшaтa държaвa пaк е помислилa зa нaс грaждaните кaк дa ни изтребе без дa е виновнa тя. Грaждaните сa виновни че търпят всичко товa.

3

Ф-1

преди 9 години

положението на цялата държава е в състоянието на този асансьор!Всично работи на магия!Всеки момент може "да се скъса въжето"

2

Vesko

преди 9 години

Драгими Господин Илия Златанов, във връзка с вашия цитат: Причината тръгна от инспектората на министерството на икономиката, което 10 години покровителстваше една мафия, която много държеше да остане статуквото с опасните асансьори ... господин Златанов, въпросният мафиьот не е бил техническото лице, което е поставило новите въжета. Не е бил и фирмата, която проверявала асансьорите. Не ви е виновен закона, за това, че хората не си вършат съвестно работата.

1

111

преди 9 години

Затова работим толкова некачествено - никой не носи отговорност затова , което е свършил , а факт е че и съвест нямаме . Прости и мързеливи сме ! Без изключение !