28

до 30

преди 9 години

Ти си с КОМУНИСТИЧЕСКО МИСЛЕНЕ.Мойте СПЕЦИАЛИСТИ получават по 2.000 Евро на месец и СА ЗАД МЕН. Те също имат добривложения за инвестиции в по-добро жилище или за ОБРАЗОВАНИЕ на децата си по-късно.ТИ ЯВНО СИ ОТ ГУБЕЩАТА, ЗАВИСТЛИВА СИВА МАСА ОТ НЕУДАЧНИЦИ-ОТИВАЙ В С.КОРЕА илиВЕНЕЦУЕЛА. АЗ И СЪТРУДИЦИТЕ МИ, 10 души и семействата ни, сме ОСТАНАЛИ В БУЛГАРИЯ, макар че имаме много възможности за чужбина с повече пари, НО ОБИЧАМЕ РОДИНАТА СИ И ПЛАЖТАМЕ ТУК ДАНЪЦИ. На тебе по-добре ли ще ти е

27

Алекс

преди 9 години

вложител е съвсем прав. Това че КТБ се оказа пирамида не е вина на вложилите в нея. Абсолютно съм на мнение че не трябва за се спасява тая институция с парите на данъкоплатеца, но вложителите трябва да си получат влоговете. И най-добре чрез европейския съд. Изплащат им се влоговете от еврофондовете и ще са по малко парите за развитие на културата (разбирай Митьо Пайнера). Иначе си е кучетата си лаят - кервана си върви.

26

КТБ комитет

преди 9 години

Протести за отварянето на КТБ ще има и в Пловдив, Варна и Бургас.УТРЕ , 17 часа.

25

Анонимен

преди 9 години

До до 26 от вложителНе стига, че си окрал от заплатите на работниците, ами сега и държавата да ти плаща влога в КТБ много е нагло.

24

до 26 от вложител

преди 9 години

Не мога да те разбера, моля за по-точно обеснение.

23

вложител-продълж.

преди 9 години

ще си тъсим до края правата си и наказание за виновните. И тогава ще излезе много по-скъпона държавата, т.е. на данъкоплатците.Затова бъдете разумни и ни подкрепете сега, всички ЗАЗЕДНО да се борим срещу тази МАФИА, сега му е времето да покажем ЕДИНСТВО.КТБ ТРЯБВА ДА СЕ СПАСИ НЕЗАБАВНО, преди да стане късно и след това много по-скъпо за ЦЕЛИЯ НАРОД.

22

Анонимен

преди 9 години

До вложителТи да като стигнеш до Люксембърг и да ти платят, България ще е извън ЕС и грабежа ще свърши.

21

вложител

преди 9 години

Трябва да стане ясно на завистливците и неудачниците, че ако ние фалираме, ще повлечем и тях. Ние с по-големите влогове сме и най-големите данъкоплатци и осигуряваме работни места,напр. аз в ИТ-сектора. Нашите влогове са след платени корпоративен и личен данък.Не мислете, че ще ви е по-добре, ако ние загубим парите си - това е болшевиско мислене. Ние сме доказали, че сме упорити и способни, и няма да се оставим на хайката разбойници да ни ограбят, ако се наложи ще стигнем и до Люксембург.

20

КТБalive

преди 9 години

няма съмнение, че в момента БНБ е под страшен натиск отнякъде.Всички знаят КОЙ упражнява тоъи натиск, но ги е страх - това е робската българска психика.Ще търсим отговорност на кръга ПЕЕВСКИ-ПРОПОПИЕВ-ИСКРОВ-ЙОВЧЕВ-ЦАЦАРОВ.Ние имаме поддръката на 200000 вложители и сме ФАКТОР, от който не нас, а горните лица - те не са личности трябва да ги е страх.УТРЕ ВСИЧКИ ПРЕД БНБ !

19

Шушумунгер

преди 9 години

До 17Да,това ти казват лекарите - да умреш !!! И ако не си го разбрал и не са ти го казвали директно, то индиректно са ти го казвали!Това че ти не го схващаш си е твой проблем.То и сега в България има много богати хора,но мен специално не ме топли-няма механизъм да разпределение на богатството в това общество.Даже някой да изсипе 10 трилиона ? като подарък за България, тези които и сега изнемогват и едва си купуват хляба като дневна дажба положението им ще стане още по-зле/ вероятно ще умрат.

18

Анонимен

преди 9 години

Има много наивници които вярват, че ще фалира само КТБ

17

Само са тези ли?

преди 9 години

Не ви ли омръзна с тази банка? В България бяха унищожени хиляди фабрики и заводи, хиляди фалират, несигурността е навсякъде, а ние само с някакви вложители ще се занимаваме. Ами нали това е капитализма? Ако искате 100% сигурност върнете си социализма, но няма да има реститути, ренти и други леснотиики, с които сега напълнихте тази банка. Няма страшно, някой друг ще вземе парите и на тези дето ви окрадоха.

16

Анонимен

преди 9 години

Лично аз не вярвам, че КТБ може да бъде спасена. Всеки който е работил в банка е наясно какви загуби носи дори един единствен ден ако дадена банка с всичките си филиали не работи - става въпрос за милиони. Замислете се, че КТБ вече не работи повече от 30 работни дни - такава банка няма начин да бъде спасена. Проблемът е, че и във фонда за защита на депозити няма достатъчно пари и затова вложителите в КТБ се заливат с всякакви приказки под шипковия храст.

15

До 17

преди 9 години

Пич ти в тия 25 години колко пъти си видял или чул или научил за "предприятие" което да е било държавно и после държавата да е била на печалба от него!? НИКОГА ама никога това дето го казваш нема да стане! Не ме разбирай погрешно просто сме в БГ!

14

Анонимен

преди 9 години

Проблемът е че държавата няма пари да плати даже по 1000 лева от влоговете и гаранцията пак увисва. Възможен изход е махане на валутния борд и обезценка на лева или пък нов лев = 1000 сегашни левове.

13

Минувач

преди 9 години

До защоЗащото не четеш и не слушаш за сметка на това!!!Ти като си болен, да не ти казват лекарите, че по-добре е да умреш?Държавата може да инвестира, да оздрави банката и да я продаде и дори да спечели.И ти като загрижен данъкоплатец, ще живееш по-богата държава(а дано, ама надали).

12

?!?

преди 9 години

Абсолютнп съм против спасяването на тая банка с държавни пари, да се спази закона. Има много пострадали от наводнения там да се помага не тези, който имат повече от 100 000 евра!

11

Няма такъв закон

преди 9 години

да се плаща от държавата до 100 000 лв. Това е европейската директива. А Закона за БНБ е категоричен - по 0.50 ст. на 100 лв тоест на 100 000 лв : 500 лв е гаранцията от БНБ по закон. А нали държавата била лош собственик, а частника - добър и когато някое държавно предприятие фалира, то се приватизира за да се оздрави ! Освен това държавата е във Валутен борд и отделно Паричен съвет и не могат да се спасяват никакви банки, а това означава, че пари накуп не могат да се печатат.

10

Анонимен

преди 9 години

БНБ трябва да се закрие и от спестените заплати и издръжка, държавата ще покрие вложителите в КТБ.

9

Анонимен

преди 9 години

БНБ трябва да се закрие.