33

Анонимен

преди 9 години

38. Написано е доста неграмотно ?Тези 14 мил. Може да са 14 милиарда , но незнае как да го съкрати. А и текста ..

32

pitanka

преди 9 години

капиталът на проектната компания, която реално ще извърши всички действия по изграждането на седми блок в АЕЦ, ще бъде 14 млн. лева.???????????? greshka ima .......

31

Анонимен

преди 9 години

Да много е печеливш . Няколко човека стават мулти милионери от него !Те не работят за държавата !

30

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен 33Печеливш защото печалбата се прибира от търговците на ток в това число и жената на кадиев а разходите се поемат от целия мит'рял т.е. трансформира се в държавен дълг. Е на това ако му казваш печеливш бизнес....

29

Анонимен

преди 9 години

34. Много ли те боли за него ?Да не си дели парите от неизгодните сделки за България с теб ? Костов нали го знаеш , и той ли е виновен за втората световна ? И т.н , не могат да се изброят ..

28

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен 23Борисов бил виновен за Втората Световна война !

27

Анонимен

преди 9 години

29. Ще изнасят ток , те си знаят !Това е най -печелившия бизнес! Милиони ще печелят, затова тока става все по -скъп и по-скъп. За това Борисов си подаде оставката , сега да се впусне като нападател и победител!Не им пука за нищо друго! Нямат никаква переспектива за България , както правят Чешките правителства за Чехия например . За това и България изостава . Нито един договор не е сключен в полза на страната ни , за съжаление !

26

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен 31 Да бе има то ако имаше нямаше да стоят половината блокове изключени. *** щом си толкова компетентен защо не кажеш кой изнася и на каква цена тока. А потреблението ще спада защото и населението намалява. Като дигнат на есен цената ще намалее още повече! Но *** само от бой разбират.

25

Анонимен

преди 9 години

До СиганинПотребление има, но половината се краде или държавата плаща помощите.

24

Сиганин

преди 9 години

Ако погледнете сайта на ЕСО ще видите че и в момента АЕЦ Козлодуй работи с намалена мощност а мариците гаснат - няма потребление на ток. Та чий ще ги правим новите реактори?

23

Анонимен

преди 9 години

Отпадъците ще се използват във военната индустрия за бомби.

22

Анонимен

преди 9 години

Американци,турци,англичани,евреи-вън от България,заедно с *** им политици,които ги оставят да си разиграват кончето тука както си искат

21

Бяло поле ?

преди 9 години

Отработеното ядрено гориво ще го заровят в Дунавската равнина , да стане по радиоактивна . А в Белене ще си заравят американските ядрени отпадъци . Така са си препълнили пещерите, че търсят балами да им ги натресат ! Плюс като ти унищожат и Добруджа ,- и унищожават половината България !

20

Анонимен

преди 9 години

21. Това е на простака Борисов шашмата . Нали се целуваха с бившия Американски посланик !?

19

Бело поле ???

преди 9 години

Какви са тия скрити обстоятелства по доставката на ЯДРЕНОТО Гориво и отработените ядрени отпадъци ?Това , което засяга България и българския народ се скрива , защото не в наш интерес ?

18

az

преди 9 години

Защо да слагаме реактор който няма сертификат и никога не е пробван и то на двойна цена? При това ще трябва да платим неустойки за руския реактор от Белене. Още един проблем за който нищо се се споменава е че Винаги атомните реактори се правят по два, защото когато след удължаването на живота на 5-ти и 6-ти блок до 2035г и ги спрат един 7-ми реактор самостоятелно не може да работи.

17

Анонимен

преди 9 години

kolko ste naivni,stava vapros za komisionni i to v milioni dali e ryska ili amerikanska vaprosa e koi shte vzeme milionite a tva sa redica ot firmi e estestvenno i rymen ovcharov da e tam i redica dr,paraziti.

16

До този момент

преди 9 години

Сигурен съм, че договорa с Уестингхaус ще бъде публикувaн в пълния му вaриaнт, но къде сa мaфиотските договори с русия зa ЦЕНAТA НA ГAЗA ( ГОЛЕМИЯ Ш(Ч) ЛЕН), КОЙТО ГРAБИ БЪЛГAРИТЕ ЕЖЕДНЕВНО)??? Къде сa договорите зa " привaтизaция" нa Нефтохимa от руснaците? Къде сa договорките зa Aец Белене и нaй- пресния пример от 30 юли 2014 г. зa южен потоп? Рускaтa мaфия- вън от Бългaрия, тук дa остaне сaмо прозрaчния и обществено полезен бизнес!

15

СЛОНА

преди 9 години

Стандартен договор помежду САЩ и африканска държава . Американците работят така :1. Свалят управлението и слагат послушен президент и парламент с фалшиви бюлетини .2. Вкарват американски фирми и започват краденето .3. Виновна е Русия и лошия материал (българите) .Гласувайте за ГЕРБ . С Бойко НАПРЕД .

14

wellcometoВалканите

преди 9 години

Че какво е българската общественост - няколко прости ганьовеца с натискаща способност.