57

кирил

преди 9 години

путин пилее богатствата на русия. други като Норвегия инвестират милиарди в държавен фонд който ще осигури норвежците за бъдеши години когато няма да има такива добиви от нефт и газ.всеки гражданин в Норвегия е осигурен с 250 000 долара в активи,земя,злато сребро имоти и др.това е норвежкия държавен инвестиционен фонд, най големия в света. при русия всичко се обръща в кражби корупция оръжие

56

до 84

преди 9 години

такива като теб от 1917 чакат запада да фалира,през това време русия фалира 4 пъти

55

Анонимен

преди 9 години

китай ще изчака русия да се обезкръви,да стане икономически зависима от китай и тогава ще си вземе каквото поиска.това няма да стане по военен път и е предвидено в китайската доктрина. украйна е само началото на края на русия

54

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен 81тролчо, я дай контрапример от другия лагер къде са породили "Щастие",Че демокрацията се оказа дефектна стока и им я връщат напоследк ?

53

Анонимен

преди 9 години

До Боби Всеки може да си облече униформа с жълто-синьо знаме и да се снима с телефона как прави золуми.

52

Анонимен

преди 9 години

Типично за нашите новинари!Сепаратистите се готвят за безнадежден бой в Донецк (???!)Заглавието е съчетание от следните три:1. Сепаратистите се готвят.2. За нацгвардията положението е безнадеждно. 3. Нацгвардията ще ядат бой в Донецк!

51

Анонимен

преди 9 години

те в Москва са майстори да причиняват нещастия и мъки на хората,ама в края на краищата губят и пак ще загубят,както загубиха източна Европа и СССР.

50

Анонимен

преди 9 години

в русия всичко е корупция. и една връзка магданоз на пазара не можеш да продадеш без да плащаш на правилните хора.тръгнеш ли по веригата от бабата с магданоза ще стигнеш до кмета на Москва и президента. тази война в източна украйна я направи мафията в Москва,а хората са манипулирани и страдат. накрая на любянка ще претеглят плюсове и минуси и много е вероятно да изтеглят терористите от украйна.по вероятно е да продължават да дестабилизират украйна и да причиняват мъки на населението.

49

MS

преди 9 години

До до 7 Путин точно това прави,приятелче:Разказва играта на НЕсвободния свят!След една годин в Wкрайна хората ще сe чудят от къде им дошло.ЗАПОМНЕТЕ МИ ДУМАТА!!!!Май доста от пишещите забравяте ,че там предстои огромно увеличение на ГАЗТА И ЕЛЕКТРОЕНЕРГИЯТА(УСЛОВИЯ НАЛАГАНИ НАВСЯКЪДЕ ОТ МВФ!)_Това ще доведе до поскъпване на живота В ПЪТИ)И това при положение че Украйна вече е фалирала......

48

Анонимен

преди 9 години

"Украина должна быть единой, и у меня другого мнение нет. Он (Крым) так же, как и Донбасс, является украинским"Това го казва синът на Янукович.

47

Анонимен

преди 9 години

В Москве простились с 12 бойцами 45-го полка спецназа ВДВ, которые одновременно погибли якобы при неизвестных обстоятельствах.

46

Анонимен

преди 9 години

До БобиДонецк и Луганск са по повече от милион. Имат и артилерия и ПВО----------А ядене и бензин имат ли? На първата седмица ще почнат да разбиват банкоматите.

45

кирил

преди 9 години

ФСБ или по точно руската мафия воюва за одеса и контрабандните и канали.на никой в Москва не му пука за рускоезичното население. много са интересни разкритията на убития по заповед на путин Литвиненко,че бивш офицер от кгб и ФСБ,който после става президент е отговарял за узбекската връзка или канала на наркотици от Афганистан - Узбекистан- Петербург-западна европа

44

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен 70Сигурно и ти си единак, щом така добре го разбираш :)

43

Българин

преди 9 години

Бог да помага на братята руси - опълченците на Игор Стрелков.

42

седим и чакаме

преди 9 години

Не знам,.. аналитиците са забравили следното, казано много пъти още през февруари:1.На русия и е необходим Крим тя си го получи!2.На Русия не и трябва втори Авганистан Ще стои от страни докато населението на бунтовните градове от 65% ЗА Русия не се убеди кой им мисли доброто и не стане ЗА -99%.3.Дори и след разпадането на Украйна няма да има присъединяване. Русия няма икономически ресурс. Ще помага колкото може, ако ЕС похарчи някой милярд още по-добре!Друго просто няма!

41

Анонимен

преди 9 години

До Чечо5000 чеченци с добро въоръжение досега щяха да са вече в Киев.--------------- Ми да бяха пратили 5000 наведнъж, а не на малки порции по 20-30, сега вече ги няма, изкараха ги в хладилници. Ама *** го е шубе от Запада. Цял свят видя чеченците и изцепките на Кадиров, вече е късно да се оправдавате. За тая гадост ще си платите.

40

Анонимен

преди 9 години

До Боби2-3 повече граждански договори иок, да не забравяме няма ГАЗ + военни разходи. Това е финансова черна дупка.------------Тоест ти се гордееш, че руските фашисти създават причини за военни разходи на съседите си, така ли? А защо ли не изтрепем такива руски фашистчета като тебе, а? Едно барбекю като в Одеса щеш ли?

39

забавно

преди 9 години

:) Стрелков е забавен!"Донбас палас" - един от най-разкошните хотели в УкрайнаСъъвсем малко ровене и:Ринат Леонидович Ахметов. дата рождения:21 Сентября 1966, 48 лет. ... Р. Ахметову принадлежит компания СКМ, в состав которой входит ЭСТА Холдинг, владеющая гостиницей Донбасс ПаласРинат Ахметов - народный депутат Украины VI созывы (2007-2012 года) от Партии регионов.Партия регионов - Основатель: Петр Порошенко..А? Ще лисе ползва тежка артилерия или не срещу хотела се пита?:):)

38

Анонимен

преди 9 години

На единствения по-голям КПП с Крим има 2 км опашка от тирове. Чакат Путин да им прокопае тунел или да построи мост. Украинските митничари не бързат да ги обработват...