22

emil.popov.35

преди 9 години

Миков иска, но Тиквун не иска - там имало само фенове на БСП и те трябвало да бъдат подобаващо "наказвани" - мил *** роден олигофренизъм!

21

Анонимен

преди 9 години

Мокрио сега ли се седи га требе да подава оставка за пътя? Миков изкал а 100гр за отскок не иска ли?

20

Анонимен

преди 9 години

Смях, по 2 милиона лева на километър за обикновено шосе излиза по-скъпо и от магистрала Тракия.

19

Поуки Пик

преди 9 години

Дуугауиу Микуф, наздуаве! И виуе и ас сме едни и същи суини.. хехехехехе!Да жиуей Бьекапуету и суините, на кой от нас му пука за Бъугауиа!Наздуаве!

18

Анонимен

преди 9 години

Пътят е само с 2 платна и липсват надлези или мостове. При задръстване ще се чака с часове по жп прелези и кръстовища.

17

:)

преди 9 години

Миков поиска 2 мастики.

16

Роден Комунист

преди 9 години

Слава на другаря Миков, Слава на Видин и на новия асфалт, Слава вечена слава на партизаните от видинско паднали в битки за Нова България и за да го има този ов път !

15

trafoPOST

преди 9 години

Споко Миков, Бойко скоро ще е на власт, така че ще ви направи пътя. На него Европа ще му пусне парите. Само не знам защо, 4 години не спряхте да го кълнете, че асфалт не се яде?

14

Анонимен

преди 9 години

*** ! Спряха Струма, Спряхя Марица, спряха западната дъга, спряха северната дъга, спряха Хемус, спряха всичко...... пък искал София-Видин да го асфалтират ? Ние асфалт не ядем ,другарю !

13

Видинчанин

преди 9 години

Тоя кулчанин Миков се сети за видинско 1 месец преди избори. Абеее Миков, 1 година като шеф на парламента къде спа? За една година си дошъл веднъж да откриете моста който го построиха предишните. Що не направи нещо друго, примерно вашия кмет от БСП да го вкарате малко в правия път? Гледай сега как ни срами по телевизията!!!

12

Често пътуващ

преди 9 години

Явно никой от мозъците тук не е минавал през Румъния, където пътят е перфектен и няма нито една дупка. А това нашето въобще не може да се нарече път и цяло чудо е че се осмеляват да преминават оттук.

11

А ТАКА

преди 9 години

И другарите започнаха да ядат асФалт.

10

bg

преди 9 години

Явно миков ше сев пенсионира и за да си ходи по бързо до Кула иска магистрала а там вече няма живи хора или ще гледа крави

9

Apolon

преди 9 години

Кой е нещастникът Миков и каква му е връзката със солунското пристанище, че го поставя преди връзката на варненското пристанище с Европа.

8

Реалист...

преди 9 години

Приоритет от 60 години е пътят - Русе-В.Търново-Свиленград...а не София - до моретата - Бяло и Черно... Що жертви се дадоха и ще се дават ... в този участък....... А сега..." местни величия" ...реват за път Видин - София да е приоритет........!?Ооооо ...боже - прибири си версиите...!

7

Анонимен

преди 9 години

Аз искам да се строи София- Търговище....защото съм от Търговище и да ме запомнят в историята ????????

6

платен трол

преди 9 години

До Анонимен 8Тролче, спомни си кой започна моста, но му спряха парите защото крадеше, много. Борисов само довърши това, което на Станишев му бяла спряли за кражби. Между впрочем твоите хора, които сега толкова много се гордеят с този мост, не бяха ли твърдо против него само преди година?Този същия пияница не твърдеше ли , че са пари на вятъра? И това ли не помниш, ***?

5

Анонимен

преди 9 години

ХОРАТА В БЕЛИТЕ ДЪРЖАВИ ПРЕДИ ДА НАПРАВЯТ НЯКЪДЕ МОСТОВО СЪОРЪЖЕНИЕ ПРЕДИ ТОВА ПРАВЯТ ПЪТ ДО НЕГО. А В МУТРО-ТИКВОЛАНДИЯ СЕ СЛАГА КАРУЦАТА ПРЕД КОНЯ. ТАРИКАТ СЕЛЯНЧЕТО ОТ БАНКЯ НАПРАВИ МОСТА ЗАЩОТО ОТ НЕГО ЛАПНА НЯКОЛКО МИЛИОНЧЕТА. А ИЗОБЩО НЕ ПОМИСЛИ ПО КАКЪВ ПЪТ ЩЕ СЕ СТИГА ДО ТОЗИ МОСТ. АМА ТО СЕ МИСЛИ АКО ИМА С КАКВО. ЗАЩОТО С ПРАЗНА ТИКВА НЕМОЖЕ ДА СЕ МИСЛИ. ВАЖНОТО Е ДА СЕ ПРБЕРАТ МИЛИОНИТЕ А ПЪК ПОСЛЕ И ПОТОП ДА СТАНЕ НЕ Е ГОЛЯМ ПРОБЛЕМ.

4

Язе

преди 9 години

Така си е, ама много късно се сетихте. От Видин до Ботевград трябва да има магистрала или високо скоростен път с 4 платна и остров. Това ще върже Дунав-мост 2 с п-щата на Варна и Бургас и ще улесни трафика към Солун и Истанбул. Така ще се превърнем в още по голям транспортен възел, а има ли магистрали и ж-п линии има и развитие и напредък. Иначе моста е безсмислен. Наскоро минах от там и съм потресен, нито у нас нито в румъния има свестни пътища водещи към моста. Правят се подобрения и толкова.

3

Гошо...Тъпото

преди 9 години

И аз...искам,да падат от небето...мекици и тулумбички,за да построим...социализъма,защото капитализъма е...мираж.