62

ИСТИНАТА

преди 9 години

СТОЙНЕВ ЩЕ Е НОВИЯТ ЗАВИСИМ ЦАР НА ЛЯВОТО !!!той е удобен за американците - подписа им двойно по- скъп реактор от обикновеното.той е удобен на руснаците - подписа им Южен удошвач - двойно по- скъп от първовачално уговорената цена!

61

Санчо От Прованса

преди 9 години

До Анонимко 67ГМО-тата са виновни с активната подкрепа на местните ***! Забелязваш ли, че не посочвам партии и ***, въпкреки че е лесно?!

60

а бе

преди 9 години

ТОЗИ МИШОК,*** СЕР-ГЕЯ КАКВО СИ МИСЛИ ЛАПНА 14ООО ЕВРО И СЕГА БЕЗ РУСИЯ НЯКОЙ ГО БРОИ,А МИ ДА ТОЙ Е ПОЛУЧИЛ ОБРАЗОВАНИЕ ТАМ,СТАР ПЛЕВЕЛ РАСТЕ И СЕ РАЗПРОСТИРА ДОРИ И ЕВРОКОМИСАР МОЖЕ ДА СТАНЕ,СТОИ И ПАРИТЕ ДИРЕКТНО СЕ ТРУПАТ В ШВЕИЦАРСКА БАНКА,НИЩО ,ЧЕ И ЕДИН ДЕН НЯМА ТРУДОВ СТАЖ,ОБЕДЕНИТЕЛ НА *** ЩЕ ПРАВИ БЪРДАК ОТ СТАРИ

59

трафоПОСТ

преди 9 години

В тази партия, редовите членове никога не са си избирали лидера. Той се инсталира директно от Москва. Бива сменен само ако не успее в пълен мащаб да задоволи интересите на Кремъл. Станишев се опитваше да лавира между Брюксел и Москва, а и момчето си е лузър отвсякъде, затова решиха да го посменят със същия *** лузър. Погледнете им физиономиите и биографиите и ще се убедите, че няма разлика, просто Стойнев се представи като по-верен пред Москва. След 2-3 загуби ще намразят и него.

58

Анонимен

преди 9 години

Този на снимката си е доказан продажник на националните интереси.

57

Анонимен

преди 9 години

Американците били виновни ! Че нашите комунисти подписали неизгодни договори за българския потребител,американците ни били виновни.Що не питате Р.Овч.за особения залог/нашите сметки за ток/За тях бързате да забравите...

56

Анонимен

преди 9 години

До 63-Американци ли ще са руснаци ли или марсианци За теб и мен ще има само по един гол.Запомни го за да не бъдеш винаги изненадан.

55

До seamar

преди 9 години

Именно за това говоря.Една малка държавица с надупени политици,всеки иска да я клати.

54

До 57

преди 9 години

Американците се изнасят от победените държави,хахаха-наивници!Кога се изнасят?-след като им унищожат икономиката им и прилапат всички ключови позиции с Американски фирми!Кога ще си отворите очичките и си отпушите ушенцата? Прилапаха ни Тецовете,искат и Аеца ни, ,златото ни ,среброто ни, а на нас един гол х..

53

Анонимен

преди 9 години

Истината е,че това беше най-свестния министър от този кабинет.

52

Андрешко

преди 9 години

Чак сега разбрах, защо БСП се води коалиция - защото всеки неин член е готов да основе партия и да стане лидер.

51

Анонимен

преди 9 години

Нещата вместо да се влошават стават катастрофални!

50

Черен Петър

преди 9 години

Ей ся БСП съвсем ще запецне.Британски учени създадоха хибриди - кръстоска между човек и животни. Същото направиха Маркс и Енгелс, само че преди 200 г. А само преди 20 г. БКП мутира в БСП.Сега е ред на следващия експеримент на българските комуно-социалисти.По-точно на кликата по горните етажи, клановете на номенклатурата от вождове на червените другарки и другари.То всеки иска имение в Швейцария и светло бъдеще.Новите номинирани вече се оглеждат за нови придобивки. А за баба Пена - 5 лв.

49

Анонимен

преди 9 години

До фдВсичко, което казваш си абсолютно прав, човече. Манипулацията и внушението е едно вече 25 години: Демокрацията не съществува, или поне в Бг няма как да стане, Москва помага - Западът руши. На всяка дума за Америка се противопоставя Русия, сякаш са равностойни противници. Заговори ли се за война, Америка била в Афганистан и Ирак, но Русия не е в Украйна. Русия има право да завладява територии, но не е империя, а американците се изнасят от победените държави но са империя.

48

111

преди 9 години

ПРЕДЛАГАМ ЧЛ.1 ОТ НОВА КОНСТИТУЦИЯ НА СТРАНАТА-"ЗАБРАНЯВАТ СЕ ВСИЧКИ КОМУНИСТИЧЕСКИ, СОЦИАЛИСТИЧЕСКИ, ЛИБЕРАЛНИ ПАРТИИ И ТАКИВА, КОИТО ВРЕДЯТ НА НАЦИЯТА, ИЗПОВЯДВАЩИ ГЛОБАЛИЗЪМ. ЗАБРАНЯВАТ СЕ СЪЩО ПАРТИИ НА ЕТНИЧЕСКА И РЕЛИГИОЗНА ОСНОВА, С ИЗКЛЮЧЕНИЕ НА ТЕЗИ ИЗПОВЯДВАЩИ ХРИСТИЯНСКИ ЦЕННОСТИ.ЕДИНСТВЕНИЯТ ЕЗИК В СТРАНАТА Е БЪЛГАРСКИЯТ."

47

Анонимен

преди 9 години

АМА МНОГО ИМ СЕ ИСКА НА *** ТАКА ИЗВЕДНЪЖ, СМЕНЯТ ЛИДЕРА И ГОТОВИ ДА ПЕЧЕЛЯТ ИЗБОРИ. МИЛИ МОИ, НЯМА КАК ДА СТАНЕ ТОВА, КОЙ ЩЕ ВИ ПОДКРЕПИ ПОВЕЧЕ ОТ ВАШИЯ СИ ЕЛЕКТОРАТ? А КАКТО ЗНАЕМ, МАГАРЕ ЗА ЛИДЕР ДА СЛОЖАТ, ЧЕРВЕНИТЕ ИЗБИРАТЕЛИ ГЛАСУВАТ ЗА НЕГО

46

България загива

преди 9 години

ДПС готви държавен преврат с цел завземане на държавната власт и иска на автономия. Скоро ще искат и признаване на турското малцинство в България. Всъщност турците в България са малцинство, но защо ДПС е трета политическа сила с тенденция за второто и първото място? Ами защото ДПС е на власт благодарение на българските партии, защото ДПС купува гласове, защото всички са подгонени и заплашвани, защото ДПС дава непрекъснато си разширява електората с нови и нови български паспорти на турци в Турция

45

BBB

преди 9 години

По Братски, ЦЕНАТА НА ГАЗТА ЗА БЪЛГАРИЯ , (КАТО ЗА БРАТСКА ДЪРЖАВА) Е НАЙ-ВИСОКАТА, ПО-ВИСОКА ОТКОЛКОТО ЗА ВСИЧКИ ОСТАНАЛИ, ТОВА Е ЗАЩОТО СМЕ ''БРАТЯ'' И ХИЧ НЕ ИСКАТ ОТНОВО ДА ЗАПОВЯДВАТ ОТ МОСКВА ТУК ДОРИ В НЯКОЕ СЕЛО ПО КОЛКО КИЛА КАЙМА Е ДОСТАВЯНА В МАГАЗИНА, ЗАЩОТО ПРЕДИ 1989 ТОВА СТАВАШЕ, ДОРИ ЗА ДОСТАВКИТЕ ЗА КАЙМА ДС ПИТАШЕ В МОСКВА КАКВО ДА ПРАВЯТ- ДА ДАДАТ ЛИ НА НАРОДА ИЛИ НЕ Това е Русия СЕГА, НЕ ОЧАКВАЙТЕ НЕЩО ДОБРО ОТ НЕЯ, ЗА НЕЯ НИЕ СМЕ ЧАСТ ОТ ЕС, НЕ БРАТЯ, ДРУГОТО Е МАНИПУЛАЦИЯ

44

чудя се

преди 9 години

А тази коалиция от 7 ли 8 ли партии, не би ли следвало да си избира лидера, като всяка от тия партии си каже мнението?Как става така, че Серг. Стан. назначава лидер на коалиция?

43

фд

преди 9 години

Hahaha Това ''КЕКЕ'' - Лидер, той не може да си оправи приказката, ясно е, че е мижитурка като ОрешарскиМежду другото, по повод Американците, защо не споменете :Кой създаде македонската нация- от Москва или от Вашингтон ?Кой гласува България да бъде призната за победена държава във ВСВ ?Кой докара България през 1997 до криза ?Защо планът Ран-Ът се изпълни в Естония НАПЪЛНО и там ДЕЙСТВА, а ТУК ВСЕ ОЩЕ ВСЯВАТЕ ЛЪЖИ, ЧЕ ЗАРАДИ НЕГО Е ТАКА СИТУАЦИЯТА, ЕСТОНИЯ Е НА СВЕТЛИННИ ГОДИНИ ОТ НАС