40

дяволче от ада

преди 10 години

ехе-хе, навремето се смеехте на вица за липса на дяволи около казана на българите, ама то май си е било върховна форма на демокрация. защо ли, защото не може един провалил се отвсякъде политик, дето го бият на избори като *** на годеж, дето без еди ден трудов стаж го тропосаха за мин.-председател, дето докара до разруха собствената си партия и да се измъкне ей така от казана. не го пускат тези които са му яли попарата и това е! защо им е дявол на българите. те са по-големи дяволи.

39

Пешко

преди 10 години

Кутевци обаче си плещят малоумщините с олимпийско спокойствие. Идеологът от Дума Сашо Симов и дума не издумва около Дмитриевич, Пеювски, КТБ-та, прокоратура, дай му да коментира какво бил казал някакъв поляк за щатите. Тоя Мерджанов и той - смее им се цял свят, цяла България ги чака да кажат за оставката, те кворум та кворум - ами извадете некой лев за Сайдера и че имате кворум. Досега работеше

38

Богдан

преди 10 години

До BGАми сметките на Сидеров са блокирани в КТБ,затова няма кворум

37

TerminatorOfTrolls

преди 10 години

До Анонимен 42Нито един червен *** в България-нито Бойко, нито Сергей, нито Доган, нито Волен и останалите комунистически издънки!

36

Богдан

преди 10 години

Ха-ха-ха..червените будят само смях и подигравки,толкова са се сбъркали вече

35

Анонимен

преди 10 години

ЗАЩО БАРЕКА НЕ СЕ ИЗХОЖДА ПО ВЪПРОСА,ДА НЕ БИ СЛЕД РАЗСРОЕНИЯ ПЕЕВСКИ ,НЕ СЕ Е СПЕКЪЛ.

34

trafoPOST

преди 10 години

Абе, *** червен, гледай си твоята партия, нещастни ***, закопахте България и пак другите ви криви.

33

Сержанов

преди 10 години

Абе Мерджанов откъде се пръкна бе . Усетихте *** в лицето на председателя си и станахте много активни.

32

Анонимен

преди 10 години

ОСТАВКА, червени ***, никакви преговори с престъпници като вас!

31

Анонимен

преди 10 години

А Станишев какъв е уважаеми господа комунисти? Сигурно е най-добрия лидер сред евродепутатите и най-добрия евродепутат сред лидерите. Отговорете!!

30

Анонимен

преди 10 години

АБЕ ТОВА КОЕТО ГОВОРИШ ОЩЕ НЕ СЕ ЗНАЕ ,НО ЧЕ ПЕЕВСКИ Е ВАШИЯТ НАЧАЛНИК ВЕЧЕ Е СЪВСЕМ ЯСНО НАЛИ ?

29

екстра

преди 10 години

ами най-добре СерГей да не става евродепутат, за какво ни е да ни срами в Европараламента и да му плащаме заплата за това?Да си седи тук и без това е политически труп и собствените му другари *** ще го изритат и от партията

28

0

преди 10 години

Въпреки това обещавам на депутата Мерджанов, че утре, когато ще съм в София, парламентарната група на ГЕРБ ще бъде в пленарната зала и ще освободим Станишев. Използвам случая да се обърна към лидерите на тройната коалиция БСП, ДПС и Атака да бъдат така добри да си осигурят кворума в залата, защото те могат това и го доказаха, като приеха Закона за МВР и за Сметната палата. Тогава няма да им се налага да се извиняват с отсъствието на ГЕРБ в залата, допълни Бойко Борисов.

27

Анонимен

преди 10 години

ей все герб са ви кривипитам защо очаквате от тях да ви решата проблемитеа онова *** чей ще го дири в брюксел

26

BG

преди 10 години

32 е прав - като приеха Пеевски да стане шеф на ДАНС, от Герб въобще не им трябваха ! Сега обаче нещо не върви - щото Сидеров казва "аз като не станах евродепутат и Станишев няма да стане евродепутат :)))"Нали до вчера ДПС, БСП и Атака си имаха без проблеми кворум ?! Какво стана сега ?!

25

БСП= Атака

преди 10 години

Що всички от БСП-ето се правят на "дръж ми шапката". Довчера разчитаха на Сидеров за кворума и си приемаха закони в ущърб на обществото, днес ГЕРБ им били виновни. Ами платете на Болния и да ви оправи кворума, нещастници...

24

1

преди 10 години

До АНОНИМЕН-31,абе ***,нали тиквата иска оставка на правителството,ще отиде като мъж в парламента,не като децата ,дайте ми парцалките аз няма да дойда в парламента.

23

АНОНИМЕН

преди 10 години

Аз мислех ,че кречеталото ,мишо миков и съсела са наглите ,а то имало и други лигочи .Нали сте мнозинство ,и без ГЕРБ си приемахте закони и закончета,сега за чив ревете,а не се съберете ? Или и вие не знаете искате ,или не искате съсела да е тук ,или на майната си.

22

1

преди 10 години

До Анонимен-25,този твой извод ,отнася ли се за тиквата от банкя,защото доколкото знаем,той също е комунист,и то със запазена за скъп спомен ,червена партийна книжка.

21

Рали1

преди 10 години

"Какво е положениетодокато Народното събрание не гласува оставката на Станишев,той ще стои в България,категоричен е проф. Близнашки.Защото с услужливото решение от миналата година за Пеевски на Конституционния съд сега Станишев влиза в същия прецедентпрекратяването на мандата на лидера на БСП става само ако той е подал оставка от парламента и тя е гласувана в пленарна зала,подчерта юристът."Каквото сам си направиш,никой не може да ти го направи!БСП-то,кога гласувахте удобните закони,убаво бе