13

До Десетката

преди 10 години

10 -"Най-вероятно става въпрос за луд терорист, който бута детето си под снарядите, за да дава храна на руската пропаганда." Добро прозрение! :)))И Александър Йорданов каза за Одеса, че 48 терористи са се самозапалили живи, за да дават храна на руската пропаганда! А бе, що за извратени мозъци, бе хора!? В русофобството достигате невъобразими за нормалномислещите низини...:(

12

Анонимен

преди 10 години

"Донбаските сепаратисти искат руски миротворци" - що не?Такива със татуирани сластики от глутницата на Ляшко ли да искат?

11

Анонимен

преди 10 години

"Опълчението продължава да нарушава примирието на Порошенко"Крадеца продължава да вика: дръжте крадеца!Сигурно американските консултати така са му казали....

10

Анонимен

преди 10 години

До Анонимен10-месечно дете, което си играело на площадка с баща си в гр. Антрацит под Луганск-------------- Антрацит е база на терористите, ако баща му е нормален, щеше веднага да изведе децата си оттам Най-вероятно става въпрос за луд терорист, който бута детето си под снарядите, за да дава храна на руската пропаганда. А още по-вероятно е това да е поредната опорна точка, спусната от руското посолство.

9

Анонимен

преди 10 години

До ЛОКИЙЗТГOtkoga pravitelstvenite sili stanaha teroristi a rusnacite teroristi dobri opul4enci koito iskat da razrushat suverenna darjava

8

Анонимен

преди 10 години

7 ти там ли беше , че си сигурен ,че се е случило

7

Анонимен

преди 10 години

"Вчера опълчението на т. нар. Донецка народна република свали хеликоптер Ми-8 край Славянск; загинаха 9 украински войници и представители на службата за сигурност."А нещо казва ли се за вчерашния обстрел от нац. гвардията, когато загива 10-месечно дете, което си играело на площадка с баща си в гр. Антрацит под Луганск?

6

Анонимен

преди 10 години

4 Не четеш ли в ляво щатите започват да изнасят суров петрол ,а това е само началото, шистовата Революция ги превърна в най-големия производител на петрол и газ в света и се очакваше в най-скоро време да станат нетен износите , за какво мислиш че е тази реакция срещу фракинга платена от Газпром , защо Путин бърза с Украйна и Южен паток

5

ЛОКИЙЗТГ

преди 10 години

Терористите в КИЕВ са американски *** и убийци и безподобни лъжци, чийто лъжи сляпо повтаря запада, в т.ч. некадърните неграмотни български журналисти.

4

Анонимен

преди 10 години

Прави са. Ако бяха искали американски миротворци докато не им свършат ресурсите мир нямаше да има.

3

Имани

преди 10 години

Политиката на Меркел по санкциите срещу Русия, е беэотговорна над която отдана се смеят американските политици!!! Мирът и сигурността в Европа са НЕВЪЭМОЖНИ БЕЭ РУСИЯ, и още повече срещу Русия!!!

2

Анонимен

преди 10 години

разликата между "донбаските сепаратисти" и "руските миротворци" е, че едните носят качулки

1

АНТИМУТРА

преди 10 години

ТЕ, ЧЕ ИСКАТ РУСКАТА ВОЙСКА В ТОВА СПОР НЯМА!!!!САМО, ЧЕ ТЕ ДУМАТА Я НЯМАТ ЩОТО СЕ НАМИРАТ НА ТЕРИТОРИЯТА НА УКРАЙНА И СА ЧИСТИ СЕПАРАТИСТИ КОМУНИСТИ САМО ЗА ИЗТРЕБВАНЕ И НИЩО ДРУГО!!!!И КОЛКОТО ПОВЕЧЕ БЪДАТ ИЗТРЕБЕНИ ТОЛКОВА ПОВЕЧЕ!!!