5

catenaccio

преди 10 години

кога ви избраха, кога почнахте да управлявате чак???

4

Анонимен

преди 10 години

Вас пък кой би брои изобщо?

3

доброжелател

преди 10 години

Хитрец си ти Гоце Параванов,хитрец си беше и такъв си остана-тихо и кротко си направи партия кат видя кви *** са на Позитано 20!!!Само така!!не плю по старите си партийни другари,ама те почнаха да те плюят и сега им го връща тъпкано

2

Анонимен

преди 10 години

Първанка, вземи се скрий! Не разбра ли и ти че хората не те искат? Ти като дойдеш на власт и всичко се оправя? По мед и масло? Айде стига бе човек, махай се че ми омръзна да те гледам 25 години!Писна ми от теб бе! Абе взимай си любовницата и върви да си харчиш милионите, стига си ламтял за власт!

1

историк-анализатор

преди 10 години

Тоя е такъв, оня е инакъв ,ти си виновен аз не съм виновен , тука има тука нема. Това в общи линии става в България. Истината е, че 70 години престъпната партия БКП-БСП се подиграва с народа и го тъпче както и турчин не го е тъпкал. Слага една маска на социална партия и говори как мисли за народа. И както мисли така партийните функционери станаха милионери, а баба Гицка от Долно *** кара с 130 лв. пенсия. Единственото спасение е тази партия да изчезне от политическия живот.