41

Анонимен

преди 10 години

И никой не обръща внимание, че АВВ е дъщерна фирма на EVN.

40

Анонимен

преди 10 години

Роска, какво става, мила, ще се видим ли на гей-парада в събота.

39

Анонимен

преди 10 години

Браво на Плевнелиев, не се подаде да насрочи предсрочни избори, които ще бъдат спечелени от старите играчи. Първо въвеждане на задължително гласуване и тогава избори! Иначе няма смисъл едни и същи играчи да управляват.

38

Анонимен

преди 10 години

Политиците ни никога не са спирали войната помежду си ... за тях това е покер някакъв с големи залози ... народа не ги интересува особено.

Росен Плевнелиев може и да не бъде избран за втори мандат. Но той ще остане в историята. Неговото име ще се слага редом до тези на големите управници, ръководили България в тежките периоди. Колкото и да го плюят, колкото и да го мразят противниците му, в момента Плевнелиев е единственият стълб на сигурността в държавата. Той за втори път ще се нагърби да внесе ред и успокоение в държавата. България е благословена с този разумен човек. Във времена на криза само разумът побеждава хаоса.

36

браво!

преди 10 години

Браво, Г-н Президент!Служебното правителство на Марин Райков беше европейско, ЕС го припозна като свое, а и всички българи с НОВ ЧИП в главата искаха да имат такъв премиер!( естествено, феновете на Евразия искат "русский модел".. )

35

Анонимен

преди 10 години

"Повече смирение!" тоя да беше станал едно отче,много повече му отива

34

поредна акция правят

преди 10 години

На фона на продължаващото ударно ограбване на българския народ и невероятно големите непосилни харчове за ненужни вредни и опасни обекти пада още повече избирателната активност въпреки тоновете спец нарко добавки подавани чрез хляба,кисели млека,тн безалкохолни,пиво и други..В същото време активноста на добре зомби обработени избиратели на ДПС остава почти непроменена..ИЗбирателната система въведена чрез остра диверсия от терористи и диверсанти 1990 година осигурява частична ликвидация последователно на пращани з а прераждане и като биосферна охрана крави,магарета,овце,кози,кокошки,пуйки,патки

33

щирлиц

преди 10 години

Лидери?Това са долнопробни п.тки!!

32

Анонимен

преди 10 години

Плевньо и Боко Тиквата са най-очевидното доказателство,че който е с душица на слуга, си носи слугинажа цял живот,независимо от поста.В отсъствие на господаря пъчи гърди,но щом го види застава на 4 крака и ближе земята пред него.Народе,най-се пази от *** със слугински манталитет;те ни докарват най-големите беди на главите ни.е ги познаеш по издънките в речта и подличкия и ограничен ум.Но и те си имат слуги,които като правило са по-хитри и търсят изгодата като ги славославят.

31

Анонимен

преди 10 години

Много жалко и смешно е пинчерчето на Бойко. Никой не може да излъже, че е независм и че не играе постоянно в полза на ГЕРБ. Включително и на така наречените протести, организирани от Сорос.

30

Анонимен

преди 10 години

Притеснява се какво ще каже жена му по въпроса.

29

НИКОГА ВЕЧЕ ГЕРБ !

преди 10 години

Това НЕ е моят президент !И никога няма да бъде !

28

Ganjo

преди 10 години

Kato cheta komentarite i si mislia,che na tozi prost narod i tez upravnici sa mu mnogo.Upravnicite moze i da rabotiat za naroda,ako naroda e NAROD.

27

Анонимен

преди 10 години

И новото служебно Правителство ще е съставено единствено от кадри на Герб естествено...., като предишното де :)

26

Анонимен

преди 10 години

Роска я върви пусни една пералня

25

Анонимен

преди 10 години

Вместо ново служебно правителство президентът да върне старото служебно правителство.Сравнено с днешното е в пъти по-добро,а бившият служебен премиер беше подходящ за мястото си.

24

l

преди 10 години

***

23

до Чоки

преди 10 години

Комунизъм няма от 30 години, кой те кара да избираш между комунизъм и САЩ бе, жалко манипулаторче?

22

Анонимен

преди 10 години

Чоки : какво ти харесва САЩ убиха 2 милиона българи.. Цар Симеон е учил живял и учил в Константинопол , но това не му попречило да ги трепе византийци като кучета. Подобно като теб отидоха и станаха тор за градежа на американската нация.