114

до 115

преди 10 години

Какви ги дрънкаш бе, вземат заеми и ги раздават на пенсионери и ***. Ти на това ли се радваш, това ли е политиката, която даваш за пример? ***!

113

Анонимен

преди 10 години

Малко факти-през мандата си до 2009, комунистите 4 пъти индексираха заплати и пенсии, таван на пенсията от 500 на 700 лв, миналата година отново индексации, винаги коледни и великденски добавки, никога не посегнаха на спестяванията на хората в банките и не ги окрадоха като обложиха парите им. Гербавите-нито една индексация, освен че обраха спестяванията

112

4ista4kata

преди 10 години

Н А Г Е Ц

111

Анонимен

преди 10 години

Най-голямата заслуга на БСП е, че не допуска милиционерите отново до властта. Другото, каквото дойде.

110

Анонимен

преди 10 години

Хващай пътя, Джак, и не се връщай повече!

109

винкел

преди 10 години

До Радмного добре управлявате затова хората ви показаха вратата

108

Анонимен

преди 10 години

До Рад 104 Е, сега асфалт няма, остава само да ядете на Станишко, оная му работа !

107

коко

преди 10 години

рокера много червен нещо да не е болен

106

Рад

преди 10 години

До винкел/ Напротив, червените и ДПС са две каруци хора за разлика от гербавите милиционерчета. А и много по-добре управляват за разлика от гербавите, които през мандата си освен че ограбваха хората, нищо друго не сътвориха. Със сигурност никога повече няма да се доближат до властта. Елементарна аритметика е, смятай.

105

бат бойко

преди 10 години

АБЕ СЪСЕЛ НАГЪЛ,АКО ИМАШЕ ДОСТОЙНСТВО,МОРАЛ И СРАМ ОТДАВНА ЩЕШЕ ДА СИ СИ ПОДАЛ ОСТАВКАТА,ПО БЪРЗО СЕ МАХАЙ ,ОСТАВКА

104

Анонимен

преди 10 години

Комунист съм, откакто съм се родил, но ако Станишев и ако кръгът около него, с наглостта си и алчността си за мазния кокал не бъдат прогонени от партията и да им се потърси отговорност за разсипията, до която я докараха, ще се убедя напълно че тия *** нямат нищо общо със социалистическата идея. Толкова ли са некадърни и *** тия дебелокожи плондери и не забелязват, че хората не искат това ръководство и на следващите избори партията ще бъде закопана завинаги.

103

винкел

преди 10 години

До Ради как ще стане като червените кратуни сте една каруца хора

102

Рад

преди 10 години

Никаква оставка, червените не трябва да допускат в никакъв случай отново милиционерите до власт. Местан по-добре, но гербав крадец-никога. Обраха и последните стотинки на хората в банките като ги обложиха с данък, никакви индексации, добавки за да строят магистралите си, а народът да яде асфалт.

101

saraleks79

преди 10 години

ОСТАВКА НЕ ЦЕЛИЯ КАБИНЕТ ЩЕ СПАСИ ДЪРЖАВАТА КОЛКОТО ПОВЕЧЕ БАВИТЕ ОСТАВКАТА ТОЛКОВА ПО ЛОШО ЗА БЪЛГАРИЯ И ЗА ВАС СЪЩО ЗАЩОТО НАКРАЯ ЩЕ ВИ ИЗРИТАМЕ С КАМЪНИ ОТ ПАРЛАМЕНТА

100

До другаря Серж

преди 10 години

И да не забравиш да сложиш дебелите наколенки и бронираните *** ... за срещата с Бея. Може би ще ти предложат опции: зехтин или вазелин за анестезия. Той срамът е голям, ама ти нали вече доказа 11 пъти, че срам нямаш.

99

Ben

преди 10 години

Червените "нагли" не дават оставка. Явно чакат шут отзад!!!

98

иван

преди 10 години

Браво Станишев за момчето така се прави.Късмета си е негов а и специално гледах протоколите навсякъде има по 10-20 преференции има протоколи без нито една за друг но за него задължително.Бойко извади късмет че бе 18,Бареков и ДПС след него но за НФСБ с 11 положението в протоколите е същото но те по принцип си имат малко гласове.

97

Анонимен

преди 10 години

Взех да го съжалявам,че и свои го изоставят.Подкрепящите мислят за своите облаги и милиони,а не за самия него.В политиката няма приятели,но и озверяването пък е отвратително Направиха така,че хората да са разделени и да се мразят,а за общото добро е нужно обединение.Чудя се откъде толкова злоба у алчните търгаши.Сигурно е,че страхът да не им вземат крадените милиони,ги вдъхновява и обезчовечава.Бива наглост и алчност бива,ама чак пък...Бареков сменя Сидеров но други са вдъхновителите.Няма морал.

96

vesko02

преди 10 години

Давай бе Станишев,Неков вече реши.

95

Анонимен

преди 10 години

Махай се бе Станишев! Закопа партията, хората не те искат, показаха го на изборите. Какво още трябва да стане та да се осъзнаеш? От 9 избора загуби и 9-те! Достойнство и морал нямаш ли?Чакаш на пленум ли да те свалят?Стига толкова! Омитай се в Брюксел докато имаш тази възможност, че след конгреса няма да я имаш. Калпазанин с калпазанин. Ти си срам за БСП.