124

антикомунист

преди 10 години

ГЕРБ ще останат само сълзите на огорчение, че никога няма да се върнете на власт....едно уточнение.....НЕКА ГЕРБ ДА СА НА ВЛАСТ..НО НИКОГА БОРИСОВ И ЦВЕТАНОВ!

123

Доктор Сър Пичук

преди 10 години

Долу атака...

122

До optimist

преди 10 години

Никой няма да дойде,психологията на българина е че колкото му е по гадно толкова му е по добре и последните 25 години го доказаха безусловно.

121

qwer

преди 10 години

Малоумното получовече Сидеров е пътник към забравата, но болшевишката уродлива *** с помоща на турските мазни мекерета е подготвила негов заместник в лицето на нелицеприятното сухоземно същество Бареков. Сега чакам да видя реакцията на Бг тъпите бушмени които гласуваха за този измамник. Когато простакът определя кой да управлява една държава животът винаги ще бъде скотски.

120

Анонимен

преди 10 години

До Какво толкова спорятн вие се слагате и им наливате вода в мелницата - пряко, като се дупите на дпс, и косвено, като подкрепяте русия в украйна и създавате прецедент, та да могат и турците да поискат референдум у нас.

119

Какво толкова спорят

преди 10 години

Махнете се, господа управляващи, оставете тиквата една година да вдигне тока и да назоби монопилите,а после с война по украински ще го изпратим там, където не успя да го прати кръвното му след първото сваляне на герберастите. Крайният резултат е достатъчно добър и за в България, които ще успеят да наваксат ислямизацията до нивата на Германия и Великобритания.

118

Анонимен

преди 10 години

До ВИНЕТУтой министъра да свиква да обяснява на гербери, маргаритки и т.н., щото ако иска да остане министър, ще трябва обилно да полива стайното си цвете

117

Стойко

преди 10 години

Някой от компанията беше казал, комунистите са злобни и нагли но не са глупави. Напротив, отвратително *** парчета излязоха. След такъв грандиозен провал на изборите, вместо да седнат хрисими на скамейката и да мигат за прошка от народа, те отворили уста като Чичолина и бълват змии и гущери. 18процента през крив макарон вече, народа помни всичко..

116

До Анонимен 130

преди 10 години

Верно е ама тия наистина много лъжат и оставиха ЕРП-тата да ни грабят пък и нищо чудно да ни вдигнат и тока.

115

optimist

преди 10 години

18:30 пл. Народно събрание. Като не мине вота ще си идете по друг начин.

114

РеМаркс

преди 10 години

Сълзите остават за българския народ,комунисти недоубити!

113

Доктор Сър Пичук

преди 10 години

волен, волен турско ***!!!волен, волен турско ***!!!волен, волен турско ***!!!

112

Анонимен

преди 10 години

Комунист власт не пуска до като не пусне кръв. Нека всички се съберем на 1 година ДАНСwithme и свалим това нелигитимно правителство от власт.

111

Анонимен

преди 10 години

БСП трябва да си даде сметка че резултата на изборите може донякъде да е такъв затова че те за пореден път излъгаха хората че ще вземат лицензите на ЕРП-тата, и после си затраяха по някаква неясна или можеби ясна причина.Ама много *** ход преди избори.

110

vesko02

преди 10 години

В БСП първо трябва да изяснят тръбата кръгла ли е или квадратна,по дебела ли е от петнадесет цола или по тясна,щот пак ще объркат конците.

109

иван страшний

преди 10 години

Работете ,работете тролчета че другаря Кутев и другарката Йотова ви следят.да не останете без работа.

108

Бл.Благов

преди 10 години

До Анонимен 104 Абсолютно си прав!Публична тайна е че Бареков е финансиран от Пеевски/Доган?/ именно за да замени Атака ,която отива в историята с това ,че се оказа проруска,а Сидеров като псевдонационалист! В следващия парламент трябва БСП,ДПС и ББЦ да се ограничат напълно и да се възприемат като едно цяло!Това може да стане само с голямо по обем гласуване!

107

Анонимен

преди 10 години

Само напомням комичното стечение на обстоятелствата: Цецик си купи петия или шестия или незнам кой си подред имот от един от финансовия актив на дпс. Как мислите, не е знаел ли от кой купува? Точно Цветанов? Аре после ми говорете за идеали, прозрачност и т.н. Всичко, или поне 99% от политическия елит е тор. Чудя се само що се караме за тия гъсеници.

106

иван

преди 10 години

До Анонимен 121 По голяма тъпотия не съм чел.Правилно казаха какъв е електората на БСП

105

...

преди 10 години

*** народ, слаба държава !