79

Тихомир Томов

преди 10 години

Оставете го да се порадва за ПОСЛЕДНО !

78

Лора

преди 10 години

Време е хората, и грамотните, и неграмотните, и българите, пръснати като пилци по четирите краища на света да се върнат и те, и всички дружно да ви захвърлят в миналото на историята! Време е за млади хора, с ново мислене и нови възгледи!!! Писна ми от продажни политици, писна ми от стари политически памперси!Обирайте си розите,и герберите,и фесовете,и лъвчетата,и палячовците...и дим да ви няма! Писна ни от вас!

77

gerb

преди 10 години

Ostavka bednaga nagleci! Pretarpiahte totalen krah, kak ne vi e sram??? Utre vecher vsichki na protest!!!

76

гаф №15

преди 10 години

вариант 2 също не е удачен - ДПС не са некрофили.

75

анонимен

преди 10 години

До 74, През 2009 ГЕРБ да не би да пита опозицията когато предложи неграмотната и грозна Румяна Желева за комисар която я изритаха от ЕС и на нейно място отиде Кристалина Георгиева, а сега се пада на това правителство и те ще си го предложат без значение дали са добри или лоши.

74

Ха

преди 10 години

До до 67Да ти имам логиката. Значи щом ГЕРБ има 8% от гласовете, 92% са против тях. Ми тогава комунигите които имат 6% от гласовете...другите 94% не са успели да гласуват за тях, но иначе ги обожават???

73

гаф №15

преди 10 години

олигарски има само два варианта: по стар комунистически обичай да изфабрикува фалшив етнически конфликт или черен Пи Ар или какъвто и да е изкуствен конфликт за отвличане на вниманието от тоталния и срамен гаф. Но всички българи, турци и *** са толкова играни с тия номера, така че дълбоко се съмнявам това да мине отново.остава вариант 2 - с гол *** смело напред към доган.

72

ни съ знай

преди 10 години

Не ви харесва 30% от35%, вероятно сте доволни и на 6% от 35%.И сигурно се смятате за много умни...........

71

му

преди 10 години

До Винету"Ако избирателната активност е по-висока ГЕРБ ще направи още по-голяма разлика." О, имаме си врачка във форума, а честито на печелившите, както обичам да казвам, а гъсин винету (апропо, много популярен герой, жалко че е малко измислена работа).

70

Анонимен

преди 10 години

Никва оставка вееее.....Ич не се надявайте! Никога повече герб няма да управляват! Проекта Бойко-Буда е вече затворен, други проекти набират скорост.

69

Гацо Бацо

преди 10 години

Аз знам двама "произвеждащи" зелена енергия -сина на Стефан Танев и Корумбашев . Ако знаете др. пишете . Щом никой не ги посочва нека народа ги посочи .

68

Ostavka

преди 10 години

Smeshnici Hahahahaha Ostavka !

67

Винету

преди 10 години

До 71. ***, стига с тези бакалски сметки. Ако избирателната активност е по-висока ГЕРБ ще направи още по-голяма разлика. Как може да сте толкова елементарни, нали по същата твоя логика сега управляващите имат подкрепата на около 20% от народа - другите 80% не ги искат.

66

niki

преди 10 години

Много ясно, че вашето ще го излъчи, но впредид резултатите от изборите е задължително да бъде одобрен и от опозицията. Национално отговорните партии сядат и намират консенсусна фигура!

65

plamen70

преди 10 години

ABE TOVA NAGLOSTA DA NE SE PREDAVA PO POLITICHESKI PREDPOCHITANIA,KOE PRAVITELSTVO NE STIGA CHE XORATA NE VI PONASIAT A SEGA SE NAPAVATE I EVROKOMISAR DA IZLACHITE,ORESHARSKI MAI I TI TI SASHTIA KATO SERIOJATA

64

777

преди 10 години

тия луди ли са айде оставка ***

63

до олигарски

преди 10 години

Достатъчно интелигентен си, другарю, за да осъзнаваш, че вече стоиш начело на няколко стотин хиляди зомбирани памперси с два некролога в джоба + няколко племена от неграмотни сенки. Точно ТИ ли, представителя на двете най-вредни за държавата бездънни хранилки - екстремно, бързо корозиращо малцинство, ще излъчиш еврокомисар? за колко глупави смяташ хората в ЕП и България?

62

Орехотрошач

преди 10 години

Абе ***, национално отговорни решения се взимат от мнозинството избиратели, не от олигарси. Народа си даде вота за десните партии, БСП и ДПС нямат морално право да са във власта. Атака никога повече в парламента.Изтече ти мандата, какво повече изкате? Революция като Украйна ли та да си подадеш оставката.

61

уса

преди 10 години

До политологЗабрави да споменеш намаляването на цената на тока и вдигането на пенсии очаквам в най скоро време да предложат и услуга безплатен Интернет на възрастните хора та да могат да са в по близък контакт с децата си с внуците си ама едва ли ще го направят понеже току виж и те прозрели как се живее по бели свят и престанат да се надяват 3,86 лева увеличение на пенсията да им е най голямата радост в живота .Не сме народ и си заслужаваме участта Мая общата и изборните правила

60

Анонимен

преди 10 години

И ТОЗИ И СТАНИШЕВ АКО ИМАХА МАЛКО МОЗЪК ДА ПРОУМЕЯТ ,ЧЕ БОРИСОВ НЕ Е МЕЧТАТА -ПОЛИТИК НА БЪЛГАРИТЕ ,НО ВЪПРЕКИ ТОВА НАРОДА ПРЕДПОЧИТА НЕГО А НЕ ТЯХ,КАКВИ СА ТЕ ТОГАВА ЗА БЪЛГАРИТЕ.....