190

Анонимен

преди 10 години

РЕФЕРЕНДУМА Е ВИСША ФОРМА НА ДОВЕРИЕ А НЕ РАЗНИТЕ МУ МАЙДАНОВЦИ ПРОВЪЗГЛАСЕНИ ЗА УПРАВНИЦИ САМО ЗА ЕДНА НОЩ ОТ САЩ И ЕС.. БРАВО НА ДОНЕЦ.

189

БГто

преди 10 години

Долу комунизма, долу убийците

188

Анонимен

преди 10 години

Киев: Това е "криминален фарс", финансиран от КремълА как беше избрано правителството на Яценюк.След окървавен протестна след "приятелски" огън и последвал преврат,на Майдана с вдигане на ръка от "протестиращите" след обявяване на имената.Парламента заседаваше и приемаше "правилните" решения под дулата на "Десен сектор" отвън..Супер демократично и законно.В Украйна всичко се обърна наопаки след активната всестранна помощ на САЩ.

187

se

преди 10 години

Браво на руснаците!Изградете нова държава и вървете напред.Украинската мафия е загърбете и забравете!Успех товарищи !

186

Анонимен

преди 10 години

Едно време хората са ходили с потури,ама са имали маду*и !А сега ходят с дънки и имат дрънки ...Всеки човек борещ се за свободата си не ще умре в нашите сърца!Свобода или СМЪРТ !В РУСИЯ съм!

185

Анонимен

преди 10 години

До ДО ВСИЧКИ !!!Баце, смени дилъра! С кого ще останеш в България? С бат' Сали от Столипиново ли? И кой ще ви работи за социалните? А няма да има и кой да ви изкупува джилезуту! *** сополив!

184

Иван

преди 10 години

Бай, бай Украйна, нали знаете поговорките: "Който нож вади, от нож умира", "Като не щеш мира, на ти секира". В Киев явно не са ги чували!

183

СССРиНРБ

преди 10 години

Пък Вуйчо ми с ЛАДА на 50години изпреварва БМВ-та и се смее!-Гледай ги бе, немогат да карат...Оказа се прав...смях!Невероятно, но факт!На СЕЛЯНИТЕ градското шофиране им куца...

182

Анонимен

преди 10 години

Да ви питам аз вас *** които мразите Руснаците,,кой ни храни лятото ,,че ако ги няма руските туристи България ще умре ,,да не би да имаме работеща икономика??добре че дойдоха руснаци и изкупиха апартаментите по морето,,че имаше работа за всички хора които работеха в строителния сектор,,А сега да ви видим когато спрат да идват от къде доходи и пари??Ще секнат и ресторанти и всичко,,но *** ще си останат

181

Анонимен

преди 10 години

Аваков, украинския Цветанов, нагло лъга за Мариупол.Там щурмовите отряди на хунтата /гвардията престъпници/, а не украинската армия стреляха по хората.Разтуриха и местната милиция, защото не действала както те искат.Убиха и началника на милицията, отказал да изпълнява престъпните им заповеди.

180

Salajadin

преди 10 години

До ДО ВСИЧКИ !!!PO ZDRAVOSLOVNO ZA NARODA NI E DA VIKACHIM FAITONA HORA KATO TEB NA MEZDUKONTINENTALNA RUSKA RAKETA I DA VI IZSTRELIAME DO CHOVEKOPODOBNATA MUNAVIZI NE VI TRIABVAT,SHTE BADE RADOSTNA IZNENADA ZA KENIECA

179

язвичката

преди 10 години

пич причисляваш към европа цяла група други държави реалноста е че европа е фалирала общност зарината от емигранти от цял святводят се европеици ,но някои може ли да каже колко са черните французи или *** аиде по леко да го кажаистината е в азиатската общносттам има ред,дисциплина,производителност и страшна конкурентности ако трябва да избирам между европеиски и азиатски съюз:))))едните са просяците,другите са търговците които ги хранят:)

178

Анонимен

преди 10 години

Руските стоки са здрави имам неща от СССР и са като нови работят по добре от сегашните аса на 25 години електродвигатели,трансформатори и други стоки!А сега отивам в магазина за 5крушки и след 5минути изгорели поне три ОСРАМ качественобир ти правят на всеки 5минути по 5лева!

177

Анонимен

преди 10 години

Като е толкова лош Хитлер, защо Сталин си подели с него Полша?

176

Анонимен

преди 10 години

Защо Русия ме привличала и с какво.Все едно *** пита Марица защо не тече към Тихия океан, а тръгнала към това никакво море.Ами, защото е Марица, *** и си тече, където Господ е рекъл!

175

Анонимен

преди 10 години

Някои си мечтаят да са роби на СССР, все още.Ами умря тя тая.Вчера видях един дядка на една спирка четеше в. "Работническо дело" и си помислих, че този сбръчкан едва дишащ човек е олицетворение на комунизма.

174

ДО ВСИЧКИ !!!

преди 10 години

Защо не ни освободите от присъствието си и не отидете да живеете в Русия нещастници с нещастници.Всички вие дето пишете глупости по форумите, ако ви натоварим на кораби и ви стоварим в Крим, тогава България ще стане една по-добра и хубава страна за живеене. Руски *** с *** -- за пари сте готови на всичко!!!

173

Анонимен

преди 10 години

Да живее Русия - Украйна е само част от нея

172

Анонимен

преди 10 години

Кой желае да слуша песните на Муслим Мутумаев ? Отговор ПутинофилитеКой желае да гледа Руски филми или Руска телевизия ? Отговор Путинофилите---Явно представа си нямаш от Руската култура. Като оставим настрана музиката, театъра и балета които са признати от целия свят, руските филми са много по стойностни от холивудските ***.

171

до язвичката

преди 10 години

Въпросът беше "руски ли са"?