136

ицо

преди 10 години

му е майката. Инак на тоя малък Хитлер с туркса фамилия, ще му се привиждат зелени човечета дорде не избие цяла юго-източна Украйна.

135

иво

преди 10 години

а германия все повече се колебае за санкциите.....

134

кони

преди 10 години

Теди,да ти кажа нещо.Все пак в долара има нещо хубаво... сто процента памук е -става за вечни тапети!

133

куби

преди 10 години

Ама ***, *** ти си много неграмотна ***!думата *** не си способна да напишеш, какво да кажем за мисул и мисловни процеси?

132

киро

преди 10 години

ПедиУСА, още ли си самотен?

131

ели

преди 10 години

И какво означава 30% ???? Една страна да не е съгласна и има право на вето

130

еми

преди 10 години

Даже повече.А Теди-то `що не пали гуменетките към USA-то, ами се занимава с неща, които не разбира?

129

пешо

преди 10 години

не мога да проумея понякоганаистина ли по света има толкоз много болни хора :)

128

ицо

преди 10 години

Геополитически сме зависими от Русия. Както виждаш Англия нито нефт нито газ ще ни даде, а ЕС няма да покрие липсата на туристи в България. Кой ще компенсира тези загуби ?

127

кони

преди 10 години

9 страни от 27-нещо като 30% руснаци в украина дето искат да налагат в украина империята на путио.tерораша тепърва ще *** на умряло,болшевишка свинио

126

куби

преди 10 години

Против налагането на финансово-ограничителни мерки с/у Русия са се обявили Гърция, Кипър, България, Унгария, Люксембург, Австрия, Испания, Португалия и Малта.

125

киро

преди 10 години

Питам ( нерегистриран ) 05.05.2014 22:45 .и отговор не искам: Какъв го чини Турчинов още в Киев, щом позволи хората от десен сектор, които го издигнаха да горят живи хора в Одеса до кости и скелет с ***, да изнасилват млади, и да душат с кабели бременни жени, да чупят вратове на мирни граждани. Какъв го дири още като премиер, щом вече месец беснее с армията срещу народа си на изток. Ами този човек най-малкото няма право да управлява от името на целия си народ.

124

пешо

преди 10 години

Усташите ще летят ли??!Той и полският летя до Катин!??Излитането - не е като кацането!?

123

do 203 Еми

преди 10 години

Що си тъй глупава бе моето момиче? А ако Русия иска да разположи свои военни бази на границата на САЩ, как биха реагирали майсторите на фейсбук-а?

122

ели

преди 10 години

Те в Москва вече се вяха бойни нацистки знамена на път към кладата в подножието на Кремъл. И вражески войници маршируваха по улиците и, на път към сибирските лагери.

121

еми

преди 10 години

Кви агресори в собствената си страна? Путин реабилитира и възроди фашизма! Националните предатели в Украйна развяват руско-фашистки знамена! Някой може ли да си представи, кво шъ направи ***, ако на протестите в Москва, протестиращите тръгнат с развяти знамена на САЩ?

120

пешо

преди 10 години

а сутринта тимошенко призовава за война срещу руснаците.ето ги истинските агресори-звездите от майдан.

119

Путин

преди 10 години

ТАНКИ, ВПЕРЕД!

118

до 199

преди 10 години

Какви фашисти бе, там нали 70 години градят комунизъм, това са комунисти които са по-зле от фашистите. А Путин си завзе Крим и сага щял да преговаря, ха ха ха.... изпуснахте времето за преговори, сега ще си сърбат попарата.....

117

Анонимен

преди 10 години

Американците опорочиха думата демокрация и тя сега означава ЧИСТ ФАШИЗЪМ. Убиване и изгаряне живи на невъоръжени хора и бременни жени православни християни, бели хора в 21-ви век, САМО ЗА ТОВА, ЧЕ ИСКАТ НЕЗАВИСИМОСТ И НЕ ПРИЗНАВАТ ФАШИСТКАТА ХУНТА В КИЕВ. Това не е демокрация, а ФАШИЗЪМ. *** НА ЕС, САЩ, НАТО И ОСТАНАЛАТА ПРОЦИОНИСТКА ФАШИСТКА ***. АНАТЕМА!!!!!!