6

Momo

преди 10 години

Задължително на всеки плаж да има една сергия за варен кукуруз и още двама-трима да обикалят да продават на плажуващите лично.Също така задължително да има сергийки за хот-дог с майонеза и кренвирши престояли на 40C на сянка поне половин ден.Ще върнем българските пенсионери обратно на плажа, за да си припомнят младостта.

5

Рали1

преди 10 години

*** на плажа, *** в Министерски съвет, *** в цялата ни държава !"Министерският съвет планира да привлече поне петима млади и образовани роми за консултанти, пише в. Преса."за 10 млн. лв. в три общини е започнало активно строителство на социални жилища. Става дума за Видин, Дупница и Девня, пише още изданието."

4

Анонимен

преди 10 години

В хипермеркетите е така направено ,че всеки влязал да се върти и да губи време в пазаруване колкото може повече.Българския туризъм ,вместо да върти туристите из градове,градчета,комплекси и селца.Чуди се как да им достави всичко на 5 метра от плажа.И какво се печели от хотела до плажа и от плажа до хотела?Върти го разкарваи го ,да гладува ,да сяда да хапва ,да харчи пари!

3

Анонимен

преди 10 години

с това решение,НС спечели в мое лице ,още един човек,който няма да стъпи на БГ черноморието.Честито!Туризма е за умни хора,хора,които мислят за години напред,не за реститути по анцузи и ланци

2

Анонимен

преди 10 години

Е сега вече няма начин - на изборите за Станишеф!

1

Анонимен

преди 10 години

*** се завръща. Няма да се учудя, ако и пред Народното Събрание опънат сергии.