15

до курбетчия

преди 10 години

Охо, турчето и тука решило да скимти, замразете си и вие отношенията с Русия бе, руснаците ви строят елетроцентрали и кажете да ви спрат и също да ви врътнат кранчето на газта. Айде чакаме утре речта на Мустака.

14

Анонимен

преди 10 години

Мисля, че санкциите ще повлияят така, че ние още повече ще се мобилизираме-------------Идеално. Дай да видим колко можете да се мобилизирате.

13

Анонимен

преди 10 години

echo.msk.ru/sounds/1308808.html

12

ГУРБЕТЧИЯ

преди 10 години

ДА ИМ СЕ ЗАМРАЗЯТ БАНКОВИТЕ СМЕТКИ В ЧУЖБИНА , ДА НЕ СЕ ТЪРГУВА С русия , НИТО ДА СЕ КУПУВА НЕЩО ОТ ТЯХ ,НИТО ДА ИМ СЕ ПРОДАВА !!! А ЗА НЕФТ И ГАЗ СВЕТЪТ ДА СЕ НАСОЧИ КЪМ АРАБСКИТЕ СТРАНИ ,КИТАЙ, УКРАЙНА И МНОГО ДРУГИ !!! русия ТРЯБВА ДА БЪДЕ ИЗОЛИРАНА , ПЪК НЕКА СИ СЕ МОБИЛИЗИРАТ КАКТО СИ ИСКАТ !

11

Анонимен

преди 10 години

Гурбетчия, ще ти е ба пи чката *** йчина, ще ти е ба! РУСИЯ СЕ ПИШЕ С ГЛАВНА!!!

10

Елемаг

преди 10 години

Не сте споменали,че Германия пасува за тези неща.Англия дори отказа да участва в каквито и да е.Пишете без да мислите или анализирате?Давам ви жокер-Абрама ако реши да спре парите за Челси какво правим?Знаете ли какъв квартал с руснаци има в Лондон?Ама пишете през оная си работа, честно!!!!

9

Анонимен

преди 10 години

С тези санкции, ми става любопитно как ще се върнат двамата американски астронавти на земята.Май ще поискат референдум за присъединяване на американския сектор към руската част на МКС.

8

Анонимен

преди 10 години

Според него психиката на руснаците явно е такава, че колкото по-силни са външните негативни фактори, толкова повече условия има за консолидиране вътре в страната. "Мисля, че санкциите ще повлияят така, че ние още повече ще се мобилизираме", отбеляза помощникът на президента.

7

ГУРБЕТЧИЯ

преди 10 години

БРАВО И НА ЕС И НА САЩ ! А ОНЯ *** ДЕТО Е КАЗАЛ ,ЧЕ САНКЦИИТЕ ЩЕ МОБИЛИЗИРАТ русия , КАЗВА ГО С ЦЕЛ ЕС И САЩ ДА СЕ ОТКАЖАТ ОТ САНКЦИИ СРЕЩУ русия !!!!

6

Анонимен

преди 10 години

то големи санкции то големо чудо ха ха ха смешници

5

Нов човек

преди 10 години

Започва да става скучно и безинтересно. И глупаво и непонятно. Какви санкции, на кого, от кого, защо и от какъв зор? Абсолютна бъркотия! Украинците стрелят по народа си, руснаците го отнасят а бандеровците никой не иска да разоръжава! Но да ви кажа, тлее голяма бъркотия, това е конфликт с голям заряд и много хора и държави ще пострадат. Преди няколко години четох за предсказанието на Ванга - 2016 Европа ще е срината до основи и ми беше смешно. Вече не!? Ако не се спрем.

4

jjj

преди 10 години

ЕС,велики сте....санкционери!То света вече ви видя кви мъже с големи топки сте!!

3

Анонимен

преди 10 години

Като рублата се срине те руснаците сами ще го махнат!

2

СТРАНДЖАТА

преди 10 години

Айде на купонната система...

1

отегчен

преди 10 години

(голяма прозявка)