70

Alek

преди 10 години

и аз съм за номер 3

69

Джедай Мастър

преди 10 години

А аз съм (ако не за друго) да се премести от абсурдното място, на което се намира - т.е. по средата на кръстовището. Вярно, че Витоша е пешеходна зона, но все пак винаги е добре да съществува отворен проход за спешни нужди.

68

Caliente

преди 10 години

Аз съм за 3 - листата ,добре изглежда .

67

Дядо Петър

преди 10 години

Стига сте харчили НАШИТЕ ПАРИ за щяло и нещяло!Не напълнихте ли гушките на приятелчетата си?Не си ли прибрахте достатъчно комисионни?Алчни, некадърни и корумпирани общинари.

66

ми не

преди 10 години

не разбирам защо винаги се мисли в тази изкилифинчена и изгъзена насока??? не може ли просто нещо стилно и красиво да се направи?? или някой луд, който се мисли за "човек на изкуството" си съчинява някакви изтрещели моделчета по време на алкохолен дилириум и взима парички???

65

Анонимен

преди 10 години

Мисля, че един *** Балкански седнал до фонтана ще изглежда добре. Тъкмо ще се сещаме по-често че е сред нас.

64

КИРЕТО

преди 10 години

ама наистина не мога да повярвам къв *** са изтипосали скъпите господа архитекти. Едно фонтанче да църцорка гангренозна жълтеникава слуз на дискретни тласъци към разчекната скулптура на кметицата с кенефна чиния на главата..... Готов съм да го изпълня тоз титаничен проект безвъзмездно в услуга на обществения интерес! И три кучмета отстрани да лочат свинска мас от разкъртена канафка и те ти готово! сите символи на тоз град събрани в едно целокупно съвършенство!

63

Анонимен

преди 10 години

Да махнат фонтана, проектите са безумни

62

оа

преди 10 години

то маси столове фонтани стана по пренаселено отпреди и няма от къде да се мине с колело в права посока !!!

61

hfuj

преди 10 години

Ииии като гласувахме да се махне паметника пред НДК, някой зачете ли го?Сега - гласувайте за фонтана!!Глупости на търкалета - жабарник насред Витошка!А какво става с фонтана на Славейков, където умря един човек преди 4-5 години?

60

Анонимен

преди 10 години

Да сложат статуя на Софиянски! Може и на Бойко!

59

тцЪ

преди 10 години

Въпросът е ЗАЩО се налага да се преработва фонтана, след като проектът е бил одобрен преди няма и една година, и ЗАЩО се пуска нов конкурс, за да се плати втори път за нещо, което вече е построено и одобрено. Тези въпроси пък извикват и други- КАК се одобряват градоустройствените проекти и КАКВИ специалисти участват в избора, след като не са видели за каква грозотия става въпрос още на първия търг. Ако пък по проект е било изрядно, а на изпълнение -зле, значи ремонтът е за сметка на изпълнителя

58

50

преди 10 години

Да се сложи голям надпис " Пази Боже сляпо да прогледне"

57

Център на вселената

преди 10 години

Според мен всичките варианти са грозни, и никой от тях не би седял добре на това място. Като център на столица, там трябва да има нещо по грандиозно и може би малко футуристично. Примерно в самата основа "плочника" могат да се вградят диодни светлини, под точно определен ъгъл, а над тях да се изгради, примерно слънчевата система с такива хромирани елемети който вечер да отразяват излъчваната светлина на диодните светлини, и да пръсват отразената светлина в различни посоки по центъра.

56

Анонимен

преди 10 години

4!!

55

нина

преди 10 години

по колко пъти ще се дават пари за едно и също нещо. Веднъж похарчиха пари да го прлавят няма две години сега ще го бутат?

54

Анонимен

преди 10 години

До Анонимен 53Каза нерезът в *** и свинете заквичаха в един глас в знак на съгласие.

53

оа

преди 10 години

Предлагам да се направи мостче отгоре да минават колите и от моста водопад със светлинни ефекти!!!Не затваряйте квартални улички когато има трафик!!!Още повече това е улица на училище!!!

52

Гошо Тъпото

преди 10 години

Да се издигне паметник на Бай Йоцо от Кривунделово - предан селянин, кооператор, мъжкар и смелчага - персонификатор на... българщината.

51

Анонимен

преди 10 години

Изгледах ги всичките - чадърите са най-добрия вариант... Нека не е нещо, което да се чудим какво е и да не седи добре