196

Леле че народ

преди 10 години

До GEroТова че съм сбъркал една буква,не значи ,че каквото съм писал е грешка А ти дето се заяждаш за сбъркана буква си по-смешен от мене . И по-жалък също

195

GEro

преди 10 години

До коментар 224Значи четохте коментарите на английски, но не можете на напишете правилно на същият език СиЕнЕн , а сте написал SNN. Смешен сте!!Направо се изумявам какви глигани пишат в тези форуми!!!

194

Вазин

преди 10 години

Май вече има жертви и ще има още многоОбаго ще трябва да уволни целия ***, дето е трябвало да отговаря за организацията на събитията в Украйна... Изложили са се! И калпави олигарси са избрали - Турчинов, оня другия ***...Те всичките са като нашия Музикантов - за нищо не стават, освен за параван...

193

Анонимен

преди 10 години

Мирише на поредния Путински шут в дзурлата на ***. Дано само няма жертви в Украйна.

192

Анонимен

преди 10 години

До Бойко не Борисов МБР са дву и три степенни и окончателния им монтаж е в силоза бе, клифук! Какви "заводско заредени и капсуловани" те подгониха - не знам. Заводско заредени с гориво са повечето ракети с малък обсег, защото са на твърдо гориво.

191

BYTE = Вуте

преди 10 години

Ха да видим кой ще банне ракетите на 3-тата световна война, както се банват нелицеприятни писания за съвременната БГ олигархия, в чиито сайтове пишем.Да видим къде ще се скрият откраднатите от комуно-клептомано-идиотската мафия пари, имоти и всичко останало, което свиха и омаскариха.Нали не си мислят, че ги чакат "великите подземия на властта" в които ще се скрият за 2-3000 години??? Жалкото е, че в тези години, вместо с нещо добро, се занимаваме с простотиите им - корупция, кражби, идиотии...

190

Леле че народ

преди 10 години

Четох коментарите в SNN и хората масово са наясно,че САЩ са пак намесени в Украйна и заради тях е цялата дандания . С тези коментари надеждата,че Западния свят има все още хора които виждат истината каква е

189

Ръдърфорд

преди 10 години

До Бойко не БорисовБрато, я разкажи как се прави тая работа с ракетите, та да научим и ние...Май си гледал множко хамерикански филмчета, дето цицорести каки спасяват през 10 минути президента на щатите...Но може и да е вярно това, дето го казваш, особено сега 100% се поддържа някоя и друга бройка в готовност, та да има време да се заредят другите за масовия пуск... след който хич няма да Ни интересува после нищо... :))))))))))

188

Въпрос за различия

преди 10 години

Кой е по-висок Медведев или Путин.Премерени обаче без специалните обуща с които ходят и им добавят по 10 тина сантиметра.Моля нека коментираме това! Путин има определено по-тъжна, но сурова азиатска физионимия.Медведев е с по-европейска физиономия, но изглежда ***!Единия е плешив, другия има коса. Има едно нещо по което си приличат -- единия като каже едно, другия го повтаря като ехо. КПо едно нещо ще си приличат -- историята няма да ги споменава с добро!

187

Вазин

преди 10 години

Явно хората никъде не искат олигарси (които пък в БГ-варианта са и ***). Затова много части от Украйна искат да се върнат при Русия. Турчинов пък си мисли, че ще управлява така, както ни управляват тук - като овци. Е - явно не е познал.Какво ли ще стане, ако Русия изведнъж си открие интересите около САЩ? И почне да изисква съответното послушание от тях? Или почне да им организира "оранжеви" революции.В случая с Украйна това се оказа РЕЗИЛюция отвсякъде...

186

Бойко не Борисов

преди 10 години

До анонимен 218Нищо не разбираш от този род техника. НЕ пиши глупости.Чети книжки първо защото звучиш като във вица-,,Чукча не читател,чукча писател".МБР на течни компоненти са заводско заредени и капсуловани със заводска гаранция от 10-15 години.Трябват им 30 секунди до минута за да тръгнат след команда старт.

185

Анонимен

преди 10 години

Путин е превърнал Русия в огомна казарма !...само зелени човечета, фуращки, партенки, калашници, купища желязо на вериги....тъжна картина на ксенофобията - жалко за народа.

184

Анонимен

преди 10 години

До Румбо Само че първо трябва да започне... МБР са с течно гориво и окислител, не могат да стоят заредени защото първо е опасно, второ - окислителя разяжда и резервоара. Първо трябва да се даде заповед за зареждането (преди одобрение от 2ма или 3ма човека, които не са на едно място), после тя да стигне до съответното място, после имаш време за настройки на полета в зависимост от моментните метеорологичните условия, ако приемем че координати на целта са зададени предварително, а не тепърва.

183

1357

преди 10 години

Да живей Русия, която ни освободи от турците. Тя пак ще се възроди за разлика от нас неблагодарници..

182

Румбо

преди 10 години

E па да се сбият(САЩ и Русия)-който победи,към него сме,що да се ядем по форумите!Нали така се прави!

181

Анонимен

преди 10 години

До Анонимен 197Каква хунта, какъв Киев, бе мазньо, отивай в руското посолство за нови точки !

180

Гоше

преди 10 години

Русия трябва да удари първа!

179

Румбо

преди 10 години

До Tррррръц - 2Няколко часа?Ядрената война ще трае около час.Който удари първи-печели.Относително,разбира се.Не се знае какво ще остане после.Може би Част от Южното полу-кълбо.

178

Анонимен

преди 10 години

..без друго семейство в служебния апартамент, а на десетата им разрешат да го купят, като плащат докато са живи. Страхотен лайф беше тогава, само ДС и БКП - активистите плачат за това време ! Но няма проблем, нещата бяха подготвени така, че пак те и децата им откраднаха от народа всичко създадено и сега реват, че уж Европа им го взела !

177

Много трият

преди 10 години

Писах,че в-к Белоруски партизан съобщава-Финансирование терористов на востоке осущистввляется через руссийский банк''.ТАКА ПИШЕ В БЕЛОРУСКИЯ ВЕСТНИК,ама и той е ,,фашистки''.