168

Анонимен

преди 10 години

ЩО!

167

Смешно е!

преди 10 години

Белия дом: Не повтаряйте КРИМ! Кремъл: не повтаряйте КИЕВ!

166

не син

преди 10 години

Единствените,които може би не са разбрали,че САЩ е голямото световно зло са западните му сателите ! Или просто алчността им ги обединява !

165

Иван

преди 10 години

До rusofobМожеше да е Англия или друга страна да ни е освободила,ама НЕ!Русия ни освободи,а Англия и другите страни гледаха само как османската империя ни коли като зайци!Все пак 200 000 хил.руски войници си оставят костите по-българските земи за да я има България и такива като тебе,за който освободителната войната е "детска работа"и "случайно стечение на ообстоятелствата".Независимо от това какво е целяла Русия-факт е че са ни освпбодили,факт е че са си проляли кръвта за нас!

164

rusofob

преди 10 години

Do IvanMn si tap. Rusia ni e pomagala imenno zatova - za da ima sega tapaci kato tebe koito da ia podkrepiat. Prosto igra na geopolitika i vlianie, spokoino mojeche da ni osvobodi anglia a ne rusia, prosto taka sa se stekli nestata. V momentaobache rusia raboti protiv interesite na bulgaria i samo komunusticheski podlogi kato ataka i bolen siderov ne go razburat

163

Анонимен

преди 10 години

Белият дом размаха пръст на Русия,I PUTIN GO PREMESTI V DRUGIA KRA4OL

162

Иван

преди 10 години

До rusofobЕй русофоб,ако не беше Русия в момента най-вероятно щеше да си ***,а жена ти да ходи с фередже!Русия винаги е помагала на България-руско турската освободителна война,безплатните енергийни доставки за България до 1986 година,строежа на големите заводи,необятните руски пазари,които ни купуваха *** и вървеше икономиката на страната!да Русия за разлика от"западните ни партньори"винаги е помагала!

161

Светли

преди 10 години

Каквото и да говорят Путин е истински държавник и президент,от както е на власт за 14 години заплатите в русия са нараснали 19 пъти,валутно златните резерви са увеличени 30 пъти,национализира всички големи газови и петролни находища!Този човек успя да изправи Русия от дъното,възвърна националното самочувствие на русия,и успя да върне мястото на Русия,като световна супер сила!За разлика от нашите дупедавци и продажни политици,Путин е истински държавник,които си защитава националните интереси!

160

Анонимен

преди 10 години

Директорът на ЦРУ Джон Бренън посети Киев и проведе няколко тайни срещи с ръководители на силовите ведомства на Украйна, предаде Интерфакс, като се позовава на източник от Върховната Рада.По наши сведения директорът на ЦРУ е пристигнал в украинската столица не под свое име, пояснил източникът.По непотвърдени данни решението за силовата операция в Славянск било взето под подтика на шефа на американското разузнаване.Както БГНЕС вече информира, в град Славянск, където проруски активисти завзеха вчера няколко обществени сгради, включително отделение на милицията, започна силова операц

159

rusofob

преди 10 години

V toia forum e palno s rusofilska paplach...*** ruski podlogi otivaite v sibir da lapate tashacite na lyubimia vi ***. To taka ili inache ot rusia ste ostane samo sibir..sled kato USA se razprzvi s taia kochina i izbie 100 na milyona rusku svine!

158

Анонимен

преди 10 години

USA ludi li sa ili na ludi se praviat?

157

Петко

преди 10 години

Американците да не размахват пръсти,че това не им е Сърбия,Ирак,Афганистан или Либия,това е Русия-страната с най-големия и потдържан ядрен арсенал в света!За товса и реални санкций срещу Русия няма,само приказки и някакви визови забрани,че туко виж Русия наложила санкций на запада-я ще спре кранчето на петрола и газта за Европа,я ще спре извозването на американски астронавти в космоса!Истината е че всички са много зависими от Русия!

156

88

преди 10 години

САЩ ТРЯБВА ДА СЕ ИЗВИНИ ПРЕД ЦЕЛИЯТ СВЯТ ЗА БОМБАДИРИВКАТА НАД СЪРБИЯ...КАКВО И ДА ГОВОРЯТ ТОВА НИКОЙ НЕ ЗАБРАВЯ ...И ТО СЛЕД ВСИЧКО ТОВА ДА ИМА НАГЛОСТТА ДА Е СЪДНИК ...ТРЯБВА ВЕДНАГА ДА СЕ ИЗВИНИ И ЗА ХИЛЯДИТЕ МИРНИ ЖЕРТВИ В ИРАК ЛИБИЯ АВГАНИСТАН ДА СЕ СНИЖАТ И ВЕЧЕ ДА НЕ ГОВОРЯТ

155

Анонимен

преди 10 години

И Обама разбра,че с Русия на глава не се излиза,аман заман недейте продължава с вашите подвизи!!!

154

Анонимен

преди 10 години

До Анонимен 191Да, бе, и да не оставят място за обикновени дървени глави като теб!

153

Анонимен

преди 10 години

До Анонимен185А тези на Майдана какви бяха? Немаскирани и невъоръжени, а?

152

Анонимен

преди 10 години

do 191,otivai da pravi6 svirki na xamerikan4etata,ibrik4ii4e

151

Анонимен

преди 10 години

Русия трябва спешно да бъде интегрирана в ЕС и Западна Европа. Мнението на бившия специален съветник на френския президент и създател на Европейската банка за възстановяване и развитие Жак Атали е толкова парадоксално, колкото и еднозначно.САЩ ca прoтив.

150

До 183

преди 10 години

До АнонименНе в челния, а в кафявия :))))

149

Иво

преди 10 години

АМЕРИКАНСКИЯ *** РАЗМАХВА ПРЪСТ,И КАКВО ЩЕ СТАНЕ ***.