41

Анонимен

преди 10 години

До 45Уточнявам, ще бъдат заменени доставчиците. Може и да излиза малко по-скъпо, може дори доста по-скъпо, но няма да са такива, които да ни изнудват политически.

40

Анонимен

преди 10 години

Нормално е да иска да остане в разградения двор Украйна. Ако минат към Русия ще има "Къде отиваш ти, може би...?".

39

Анонимен

преди 10 години

Ринат, изгоря, братле! Сега ще видиш кон боб яде ли! Олигарх плаче ли....Сладурчето давало работа на 300 000 души!!! Защото заводите и машините фамилията му ги е създавала в продължение на години и са тръгнали от фабричка!!!!!

38

Анонимен

преди 10 години

До Анонимен--23; Ще се писъединиш къ някоя МАГАРЕШКА П,ШКА

37

Анонимен

преди 10 години

Задъхвате ли се от кеф колко сме зависими от матушката? А помните ли като спряха газта в най-студеното време, какво стана тогава? Ами нищо не стана, не умряхме, оказа се, че тецовете могат да работят и на мазут. И сега ще е така, постепенно ще ни загубят като клиенти и ще духат борша.

36

до нагорен

преди 10 години

Автономна република Крим в състава на Украйна неслучайно има статут на такава и тя сама определи бъдещето си, предвид хаоса в Украйна. Голяма част от украинските военни в Крим преминаха в руската армия, имаше неколкодневни масови тържества на площадите там. Дори малко след разпада на СССР, през 1992 г. Крим обявява независимост, която не е призната и впоследствие е постигнато съгласие да остане част от Украйна като автономна република. Е, Крим промени решението си.

35

Анонимен

преди 10 години

До до 38Износът на България за Русия е около 15% от общият. Газ, петрол и атомно гориво ще бъдат заменени в най-скоро време. Украйна вече води преговори за атомно гориво от САЩ.

Целият русофилски щаб се е събрал да се "бори" с мен днес. До "до нагорен" 35Украйна направиха много грешки още в Беловежката гора през 1991 г. Но Русия, макар да е наследник на СССР, не признава договорите на СССР. Освен това беше подписано споразумение между САЩ, Русия, Англия... за целостта на Украйна, което руснаците не спазиха. Факт. Нарушаването на утвърдените вече граници днес е международно престъпление.До 36Писах и "всички без Русия", ако можеш да четеш. А Китай се въздържа.

33

до 38

преди 10 години

Газ,петрол ,атомно гориво са само 30-40% пряко и косвенно засегнати.

32

Анонимен

преди 10 години

До до Нагорни колко % от икономиката ни зависи от тая Русия---------------- Около 15%

31

до нагорен

преди 10 години

...с обичайната договорна рамка на страните от ОНД, и над които ООН няма правна сила. :)

30

до Надолни

преди 10 години

"Обаче тезите на Нагорния ги повтарят ООН, САЩ, ЕС, правителството на Украйна"И това ли е целия свят?Организация за признаване на агресията ,Съединени афро-израело американски щати, Европейските колониялисти и самопровъзгласилото се правителство на Украйна.Къде е Индия,Китай,Бразилия,Африка,Арабския свят ,Япония ...

29

до нагорен

преди 10 години

Когато дупето и гащите (САЩ и ЕС) имат някога различни мнения тогава ми ги давай за пример, а дотогава те просто ще са двете страни на една и съща монета. И като споменаваш ООН не съм те чул да казваш това което каза Бан Ки Мун вчера, границите на Украйна реално са под опеката на СССР, тъй като украинците не са регистрирали демаркационни граници като държава пред ООН, което означава, че те остават в рамките на административните граници на СССР в съответствие с обичайната договорна рамка...

До Анинимен 25Нека Нагорния да е смешен. Обаче тезите на Нагорния ги повтарят ООН, САЩ, ЕС, правителството на Украйна, всички без Русия. Сигурно и те са смешни, а вие, русофилите, сте умни и сериозни. Така ли е? Хайде, ти като привидно по-интелигентен русофил, ще получиш отговор. Изочавал съм много думи "*-изъм" и повечето от тях нямат нищо общо с утопичния си смисъл. Интереса води света. Светът е несправедлив и заради това *** си играе на завоевател, а другите гледат. Но историята учи.

27

Университетска

преди 10 години

До Ъц 21, отличен извод. Не само ти мислиш така. Ако искаш и да се посмееш:youtu.be/AsIMKPhNlpA - Майдан 2019! Шел пятый год майдана... Майдан готовился отражать 875 штурм Беркута...

До до Нагорни 19Ти гледаш интереса на България преди всичко. Аз гледам САМО него. България има нужда от силна Украйна, защото там живеят много българи и освен това украинците формират огромен дял от туристите у нас. Най-богатите украинци са на изток и те плащат повече. Когато станат асоцииран партньор на ЕС, ще паднат визови ограничения и ще идват повече у нас, а руснаците ще си останат с визите. Но това го говори на тъпите русофили, които само за майка Русия плачат, а България не тачат.

25

Доктор Сър Пичук

преди 10 години

Време е да внесем в русия малко от нашата Американска демокрация!!!

24

Анонимен

преди 10 години

"Най-богатият украинец..."Тоест, най-големият олигарх..."Най-богатият украинец: За мен Донецк е Украйна"Да се чете: "Олигарсите искат да не им пипат Донецк, щото нещо ще им пострада бизнеса. Бедните и тъпите да се тепцат и да ***, за да може интересите на олигарсите да са защитени."

23

Доктор Сър Пичук

преди 10 години

Дано САЩ скоро вземе нещата в своите ръце и натрие носа на гнусаря ***. God bless America!!!Glory, Glory USA!!!

22

Анинимен

преди 10 години

Нагорния, а усещаш ли се ти изобщо колко си смешен :) За тебе всичко черно и бяло ли е в този свят, ако е така явно има много още да учиш за живота..Човека може да има и други интереси, не само първичните като теб, не мислиш ли, а да си чувал думата алтруизъм, или идеализъм ? Ахмедов м/у другото е и най-големия филантроп в Украйна, погледни малко инфо за него, виж колко благотворителни организации спонсорира , но това естествено за тъпата ти тиква е нещо невъзможно...