58

савов

преди 10 години

Вярвам че българите вече са помъдрели и няма да се поддадът на щатската и герберска пропаганда срещу партията на български народ Атака. Това е единственната алтернатива и спасение за България-национално патриотична и православна партия Атака. Всички останали са едно и също нещо и слуги на американското посолство. С Атака ще си върнем златото на родопите и Челопеч. С Атака ще възстановим ядренната ни енергетика. С Атака ще изгоним бандитите от ЕРПетата,и енергоситемата ще бъде отново наша. Само

57

тир

преди 10 години

Ще ви кажа защо ще гласувам за Атака.Защото предлагат предложения в полза на България ще ви спомена за 2 няма нужда от повече.1 предложи да се спрат детските на непълнолетни майки.2 Да се обяви 17 май за ден на почит към загиналите по време на турското робство.И двете предложения не бяха приети от бсп=герб=дпс.Защо питам аз не бяха приети и другия важен въпрос е защо не бяха отразени от нито една медия .Поне малко проследявайте политическия живот ,а не повтаряйте като папагали разни измислици.

56

Анонимен

преди 10 години

как ще се бори като тия са отписани вече.кой по луд от тоя ще гласува за тези.

55

Митьо

преди 10 години

Дано хората са си взели поука от миналия път и да не дадат гласа си за Юруш. Дано това е показателен и внушителен крах на тази псевдопатриотична партия, след националната измяна, която направиха с подкрепата за това печално известно управление. Ако и след тази постъпка не сме си взели поука, значи омагьосаният кръг пак ще се завърти и ще си сърбаме попарата с големи лихви

54

Анонимен

преди 10 години

Фикусът е болен, много болен. И той развъжда СПИН като бесен. По това си приличат всички от БСП - ДС. Железни кратуни, които няма надежда да схванат промените в света. С ругатни и побои се занимават само примитивните хора, без значение какво образование имат. А Атака са всички такива. Приличат на коалиционните си партньори, но се зъбат по-чевръсто, за да не дадат първенството на Бареков. Той горкия няма как да се мери с Болен, но бързо се опитва да наваксва. Затова изгуби мярка и се провали. Аут

53

до 52

преди 10 години

До ДО 51 Ти пък кой си да определяш моите интереси кой ги защитава? Толкова сте прозрачни всички комунисти все повтаряте ГЕРБ,ГЕРБ и все с Герб се оправдавате! За всеки случай интересите ми не ги защитава Сидеров!

52

Анонимен

преди 10 години

Атака може да вземе всички места на евроизборите. Лудите могат всичко!

51

G

преди 10 години

Политически труп. Бареков също.

50

ДО 51

преди 10 години

И кой ти защитава интересите на тебе? ГЕРБ ли? Тези, които плюват всеки ден срещу родината си. Ресто - не струва.

49

ДО 45

преди 10 години

До Анонимен Така ли? И като гледам как защитава интересите ни в България,кво остава за ЕП! Как може да му вярвате на глупостите,че ви защитавал интересите-този цирк го разиграва за наивни,които да му се вържат на нац. идеите,за да му дадът власт да ЗАЩИТАВА СОБСТВЕНИЯ СИ ИНТЕРЕС И ДЖОБ! И да агетираш някой за тази предателска партия Атака не ти прави чест!

48

Анонимен

преди 10 години

всички бързат ..всички говорят глупости и простотии ...такъв е и волен... тактиката на държава като България трябва да бъде изчакването... виж огледай се, ослушай се ..слушай ..разучи действията , разбере слабите места... атакувай ..а не да се хвърля този белокос дядо като някой бабит на бой на всички който не са не неговот мнение ..това е грешка ..Ако птичката не иска да запее не я убивай в устрема си да я на караш да запее, изчакай я ..тя ще запее рано или късно в натурата и е!

47

Анонимен

преди 10 години

този *** и едно место няма да вземе

46

ОСТАВКА

преди 10 години

ИМА ЗАБЛУДЕНИ,КОИТО ВЯРВАТ НА АТАКА,ВЪПРЕКИ,ЧЕ СЕ ВИЖДА КОЛКО ПОПУЛИСТКА И ДЕМОРАЛИЗИРАНА Е САМАТА ПАРТИЯ И ЧЛЕНОВЕТЕ И! НО ЗАЩО МУ СА А СИДЕРОВ МЕСТА В ЕП,СЛЕД КАТО Е ПРОТИВ ЕП? КАЖЕТЕ ВИЕ ПРЕВЪРЖЕННИЦИТЕ МУ КАКВО ДОБРО Е НАПРАВИЛ ЗА БЪЛГАРИЯ-ОСВЕН ЗЛОТО,КОЕТО Е ВИДНО,ЗА ДА ДОКАЖЕТЕ,ЧЕ КОМЕНТАРЪТ МИ НЕ Е ОБЕКТИВЕН

45

Анонимен

преди 10 години

До Анонименда така е , искам да бъда пресдставляван в ЕС ...но между да бъда изложен аз и България и да бъдем представлявани - разлика от тук до Марс ! Не може едно чучало да ходи и да ни излага както то намери за добре , извинявай но ми писна от прости хора ок? Или ще си върши работата или не там! Какво ходи и хули , никакво уважение не показва към хората... били от ЕС е кво от това?Трябва да се излагаме като кифладжии ли? Това не е да лижеш крака а игра на Война и вие няма да го разберете!

44

vesko02

преди 10 години

Тия не мразеха ли ЕС?

43

Анонимен

преди 10 години

Момчета и момичета, тук не става въпрос кой харесва Волен и кой не, дали е болен и прочие. Тук става въпрос за това, че ако искате някой да ви представлява в ЕС, някой който да поставя неудобните въпроси и да отстоява интересите на Бг, тогава всеки разумен човек би гласувал за Атака. Нека да вземат и по 50 000 евро ако искат, важното е да не се дупят и съгласяват с всичко спуснато от ЕС и НАТО.

42

Анонимен

преди 10 години

Волене сам на себе си противоричиш но така е когато човек се оплете в лъжи започва да си противоричи обикновено ! Защо искаш да ходиш в европарламента ако не искаш да си част от него ..тук няма логика Сидер АГА! Същото като при повечето червени *** националните предатели кадето викат "Аз съм Българин!!! Ама обичам Русия повече!" е какъв българин си тогава бе ***!? :) Ти си същия промит мозък изпълняваш путиновски заповеди като тези национални предатели *** кадето пишат пълни глупости!

41

Антон

преди 10 години

България е по-консервативна държава и не може от ЕС да се опитват да ни налагат и да ни обясняват колко е хубаво да си хомосексуалист,българинът не може да приеме това,а и не трябва. Това е не само грозно,но и опасно. АТАКА не иска ЕС,но него за съжаление го има и там трябва да има някой,който да каже не на опитите на ЕС да ни налага ниските си страсти. Затова драги недоброжелатели АТАКА се кандидатира за ЕП,не за да си "цуца" парички,както вие смятате.

40

Дая

преди 10 години

Пожелавам успех на АТАКА,защото успехът за АТАКА е успех за бъдещето на децата ни. Никой друг не излезе да каже,че ще се обяви против засилващата се вълна от ЕС за все по-голямата морална деградация с основен стожер хомосексуализма. Аз искам детето ми да живее в спокойна среда и до момента само АТАКА е с моята позиция.

39

монархист

преди 10 години

Нали сте против ЕС, що се навирате да цуцате от европаричките??