6

Анонимен

преди 10 години

Леле, каква статия! Леле, какви съвети! Явно и Теодора е поела по същия път като Мария и Михаела.

5

Ако те реши да бъде

преди 10 години

скромна и свенлива девойка, българския любовник ще й каже в очите, че е "задръстена" и безинтересна.Ако тя се старае, той ще я причисли към к/вите.Така принуждават момичетата да станат пресметливи, а не искрени и всеотдайни. Пресметливата подбира наивен младеж, решил да бъде рицар (такъв би се оженил и за свенлива, неопитна, и за "печена" стига тя да го убеди, че точно в негово лице е видяла мъжът с главно "М"). Пресметливата би изчакала да хлътнат по нея няколко мъже,за да избере най-изгодния.

4

към Nr.2

преди 10 години

Ще те видим и тебе, като майка, как ще възпиташ децата си и как, ако имаш син, ще се отнасяш към снаха си!...

3

Анонимен

преди 10 години

Нормалният човек се грижи да му е добре и да е добре на другите около него. Ако се грижиш само за себе си си социопат. Ако се грижиш само за другите най - вероятно си влюбен или всеотдаен или комнплексиран или и трите. Ако аз полагам усилия на половинката мми да е добре, ще се радвам и тя да олага усилия за мен. Надавам се тя да оценава това, което правя за нея, както и аз да оценя това, която тя жертва за мен.

2

Катето

преди 10 години

Тъжното е , че познатата се хвали колко била щастлива и ако издържала на секса с него щяла да създаде семейство с поне две прекрасни дечица.Само и пречило че пиел и рядко се къпел и в апартамента намирисвало, но като се оженят, щяла да го възпитава .А той и вика:"-Ама, ела тука, направи салата .". И се хвали на приятели как я тъпче и досега такава к..ва не му попадала .Пари не му искала и бил доволен .

1

Не и у нас

преди 10 години

Ще се стараеш, за да му е добре на него, с надеждата, че той ще оцени твоята всеотдайност и грижа за него. И какъв ще е резултатът? Българският мамин син ще сподели с маминка, че е попаднал на една, която отначало го впечатлила, но когато станали интимни, разбрал, че тя е "много печена к/ва" и след като се позабавлявал, се дистанцирал. Маминка ще му каже "Браво!"