44

тцЪ

преди 10 години

Не знаех, че има такова животно като "журналист" в пределите на милата ни татковина, още повече - работещо за ьТВ. Явно съм назад с материала, защото все си мислех, че там работят само папагали, каканижещи едни и същи глупости, за които определени групировки и партии (а често пъти това са еквивалентни понятия) им плащат

43

Анонимен

преди 10 години

Да се инвестира в производство на екшън с палежи на коли е скъпо.Освен това БосфорТВ няма квалифицирани кадри, които могат да заснемат филм, който да е интересен. А така един вид РЕАЛИТИ и рейтинга се покачва. Хитро!

42

Килъра

преди 10 години

Само не ми стана ясно каква е тази скрап на снимката, Опел ли е Лада ли е?

41

Килъра

преди 10 години

За мен човек, който играе по свирката на силните на деня не е никакъв журналист, но това е друга тема ;(

40

Анонимен

преди 10 години

Даже най-добре изчакайте КАТ да махнат знака и да изтържат пътеката ... че недай си боже хората да си помислят друго ... тва е сигурно е засегнала интересите на някоя мафиоска организация (например майките с колички - ах тия колко са долни ей ще ти го изкарат през носа ако им спираш на тротоара)

39

Анонимен

преди 10 години

Абе от снимката на dnes.bg не се вижда много точно :D Ех жур. подкрепа и солидарност :DВижте и колко прецизно е отрязана (снимката) под знака за пешеходна пътека :)

38

Анонимен

преди 10 години

И като е журналистка какво? Да не би да е повече от другите хора. А и преди да е журналистка тази е Герберастка тиква, нормално е много хора да я мразят след като сумати години лиже Тиквения зад**к и ни представя наркотрафиканта, контрабандиста и убиеца като майка Тереза.

37

Анонимен

преди 10 години

Австралийският върховен съд отсъди, че вече по закон има пол, различен от мъжки и женски, който се нарича pishutka - putishka" a obratnia pol " dupze - gazpe"

36

Анонимен

преди 10 години

Виждам неправилно паркирал автомобил.

35

Анонимен

преди 10 години

Да не паркира на тротоара така става

34

Темерут

преди 10 години

Ми, да си я беше държала колата на платен паркинг! За втори път и палят колата, но някак си не ми се вярва да е за нищо... кой знае дали пък наистина не е заради начина по който е паркирала...

33

Анонимен

преди 10 години

Всички сте наясно, че Генка Цукерберг сама си е запалила раждилника. Хем застраховка ще лапне, хем пиар ще си направи и тя и продажната телевизия.

32

ЗДП

преди 10 години

Ха-хааа това е глоба за неправилно паркиране,по новия правилник.

31

Простосмъртен

преди 10 години

Предлагам заглавието да бъде "Посегателствата над обществото от страна на bTV Media Group са директна заплаха за демокрацията".А коли на журналисти, които са си и най-обикновени български граждани, не трябва да се палят.

30

Анонимен

преди 10 години

Абе някой въобще вижда ли пешеходната пътека ... контекстта е важен не професията журналист !!!!!! Я помислете и направете колажа и дайте старт на споделяне във фб

29

Анонимен

преди 10 години

Като е толкова скъпа Генка на bTV-то да и купят нещо служебно и огнеупорно, а не през 6 месеца да ни цъфва и по другите медии, защото виждаш ли колата и била подпалена.

28

ха

преди 10 години

ПРЕСТЪПНИЦИ - УНИЩОЖИЛИ СТЕ ДЪРВОТО С ПОЖАРА БЕ ВАШТА МАМА. ПАЗЕТЕ ДЪРВЕТАТА ЕЙЙЙЙ!!!!!!

27

Анонимен

преди 10 години

И тази ли минава за журналист вече?хахаха

26

Много важни сте

преди 10 години

Самоубийства по 2 всеки ден не са заплаха за обществото така ли ??? Та вашата телевизия дори не ги отразява.

25

Даааа бе да заплаха за обществото.. да ви таковам в журналистите.. същите подмолни човечета като депутатите сте.. по нищо не се различавате.. В тая държава я останаха 10 истински журналиста я не.. А когато ни убиват невръстните деца, когато *** бият лекари тогава това е личен проблем, а това че запалили колата на някаква офца от Еврейската телевизия БТВ с 10 000 лв заплата е голям национален проблем.. Не защитавам подпалвача да си поеме отговорността.. но не виждам къде е трагедията в случая