176

сирил

преди 10 години

Ако попитате руснаците какво искат ще ви кажат:да сме свободни,по-богати и да можем да пътуваме по света.Т.е.всичко онова което американците имат.Направете справка и ще видите,че няма богати страни,управлявани от диктатори.

175

Язе

преди 10 години

Доста хора от Крим плакаха от радост, че се присъединяват към Русия, цели 82%.

174

глас

преди 10 години

Освен това толкова сте уверени какво цели НАТО или Русия,че все едно Вие сте ги създали-само,че може да сте много далече от истината!Единственото което трябва да направим е да уважаваме тези които ни уважават,да отхвърляме крайна позиция която може да ескалира или да навреди на хората -отнася се както за България ,така и за друга страна и ако изобщо нещо зависи от българските управници или от българската позиция,тя да е такава ,че да тушира нагнетената обстановка за да няма война!

173

Язе

преди 10 години

Знам само, че ако стане война ще има мобилизация. Всичко читаво от мъжката част ще е на фронта. През това време *** ще доразкостят селата и малките градове. А пък на фронта ще се избиват в братоубийствена воина най-вече славяни срещу славяни. Между другото това не е нова идея. Още Хитлер се е опитвал да я приложи. Слава богу Цар Борис 3 не е позволил. Днешните политици обаче са готови на всичко за Чичо Сам и с кеф ще ни жертват за едно приятелско потупване по дупето.

172

anoi

преди 10 години

До НагоренПопокатепетълA ima si ukrainska voiska na granicata, nali se gotviat za eventualna invasia.

171

глас

преди 10 години

Немога да разбера-спорите и коментирате за отношенията между Русия и Украйна-като нито сте руснаци,нито украинци!Днес от Москва при мен пристигнаха руснаци от Москва-жената е от Севастопол,израснала е в Крим,сега живее в Москва-плакала е когато Крим е присъединен към Русия-не е ли редно те да решават къде искат да бъдат ,а не хора които изобщо не са там.

170

бг патриот

преди 10 години

Това са пълни глупости!!!

169

Шустакович

преди 10 години

Чак след 3-5 дни?!Натовци, момчета какви ги дърдорите? Само след 5 часа руснаците трябва да маршируват на Киевския майдан! Какви 5 дена, какви 5 лева?!

168

вирус

преди 10 години

Стига вече с тая демагогия!Русия може, но никой не е нападнала, за разлика от миролюбивите НАТО!Спомнете си Югославия, Ирак, Афганистан, Либия.Готови бяха да влязат в Сирия.Навсякъде миротворческите им мисии завършват с хиляди жертви и продължаващи до ден днешен граждански войни

167

Хахаха

преди 10 години

Чичкото щом ви казва трябва да ви е страх от Русия. Плащайте на американците за защита че иначе лошо но за американците, ама както и да е. Хахахха

Русофилите отново започнаха да изопачават фактите. Факт е, че над 35-хилядна руска войска вече три седмици стои на украинската граница и чака. Какво чака? Заповед за атака, разбира се. Факт е, също така, че на украинска земя няма нито един натовски войник, а на руската граница дори украинска войска няма. За Варшавския договор - навремето бяха пратени войски в Чехословакия против местното население, а сега НАТО биха изпратили такива в защита на украинците. Има огромна разлика между двете.

165

Леле че народ

преди 10 години

Целта на руснаците е да накарат НАТО да си седи на г*за в Украйна. Е успяха. А без помощ от НАТО,тия в Киев няма да могат да усмирят "Десен сектор" .А това означава автоматично Украйна да не влезе в никаквъ съюзи

164

анонимен

преди 10 години

*** на Русия Украйна не им трябва те искат тя да е свободна не зависима от ЕС и САЩ те са едно по старо то поколение са служили заедно в армията имат много смесени бракове повечето от тях не знаят каква е разликата между руснак и украинец това което искат да направят е запада да инсталра ракети в Украйна срещу росия и при бъдеща войнна да се унищожат взаимно това е целта на американците и западняците.

163

правда ест

преди 10 години

Ако разоръжаването на радикалите - фашисти е фиктивно, червената армия ще покаже как се прави. А НАТО ще получи от собственото си лекарство, което май е горчиво :)Кофти е като ползват собствената тактика срещу тебе...

162

Анонимен

преди 10 години

190 съгласен съм на 100%. Само дето целия запад знаеше какво ще се случи и ни налагаше едни от най - склонните към продажби и кражби прозападно ориетнтирани *** нато Пасито и Лостов ***. Тоест вместо да ни предупредят какво става, те ни го донахлузиха със засилка. Имаше 7 - 8 статии от западни журналисти в западната преса, но никой не им обърна внимание. Сега е врене да си извоюваме България обратно от извратения запад и да защитаваме собствените си интереси.

161

Анонимен

преди 10 години

АМИ, ДАЙ БОЖЕ И ДА ПРОДЪЛЖАТ НА ИЗТОК!

160

с.до 188

преди 10 години

Какво ни е давала Русия е спорен въпрос,но за едно си прав!И то е,че сега наистина има много продажна *** сред властимащите и последните 25 години наистина ни зачеркнаха като държава!И да ти кажа не са виновни НАТО или ЕС,че някой е взел блага комисионка и е загробил нещо!Я да те питам навремето като си избрахме оня мадридски комарджия Симеончо,който хариза БТК за стинки на синчето и за няколко години над 20 хиляди останаха на улицата кой е виновен!?НАТО!?Гив ми а брейк!Ние и само ние,пич!

159

с.

преди 10 години

До ПростАма верно ли!Аз предлагам да се пробват през Аляска или направо през пристанището на Ню Йорк!:)Също така може да скокнат и до Обединеното Кралство!Ще се чувстват добре!Всички *** са рускини!Пък в крайна сметка ще повикат,ще попуцат и може и на бачкане да ги вземат!:)Абе интересно ми сичкото русофил натурално ли сте толкова луди или наистина ви плащат добре за да пишете тия мега простотии!?

158

Анонимен

преди 10 години

Шопе, навремето Русия даваше на България военни технилогии да си строи военни заводи и да изнася военна продукция. Даваше желязо, нефт и въглища на символична цена за реекспорт. Даваше ни технологиите за ремонт на военни самолети за да правим бизнес. Днес НАТО се пробва да ти продаде техника секонд хенд на цената на нова. Взима ти златото за 0.1% от него. Намаля ти боеготовността(режеш ракети), опитва се да ти вземе каквото може. Да обяснявам ли още или сам разбра колко си прецакан?

157

анонимен

преди 10 години

177идеята да се нахлуе в Чехословакия е на Т.Живков, за голяма изненада.И между другото единствените , които са имали заредени Калашници са били българите и русняците.Останалите войници са били с празни автомати.