22

Анонимен

преди 10 години

ОТ СМОЛЯН ДО АСЕНОВГРАД СЪМ КАРАЛ СЪС 60 км. НАД ТАЗИ СКОРОСТ КОЙТО КАРА РИСКУВА ЖИВОТА СИ И ЖИВОТА НА ТЕЗИ КОИТО СРЕЩНЕ ПО ПЪТЯ. НО МНОГО ОТ ХОРАТА КОИТО КАРАТ ПО ТОЗИ ПЪТ ИЛИ СЕ МИСЛЯТ ЗА ГОЛЕМИ ШОФЬОРИ ИЛИ ЗА БЕЗСМЪРТНИ. КОЕТО НАКРАЯТ СИ ПРОЛИЧАВА КАТО СКОЧАТ В РЕКАТА.

21

ЖАЗМЕН

преди 10 години

ЛЕКА МУ ПРЪСТ НА ЧОВЕКА... И ВСЕ ПАК Е КАРАЛ НЕРАЗУМНО... ДАНО ДЯДОТО ГОРЕ МУ ПРОСТИ

20

Набюдател

преди 10 години

Видимо и голямата, нова и сигурна кола не спасява когато нямаш акъл в главата. По този път съм шофирал, планински е, има много завои, усойни места със сянка стотици. Дори скорост над 50 км/ч е летателна принципно, а там карад с над 100 км/ч някой бързащи. Научете се да имате преценка за пътя, не е нужно да се кара бързо, не е модерно, а е някак... новината по-горе го обяснява.

19

бай Петко

преди 10 години

На такива места българина го спират само легнали "полицаи" Тия с лъскавите ламарини да ги видите как едвам едвам минават да не би някой спойлер да се изкърти, а после наваксват даже и на червено. Кретена си е ***, ако ще космическа совалка да му дадеш на фукльото, а като се обърне изглежда като напи..но мушкато !

18

шофьорка

преди 10 години

Непременно трябва да се махнат опасните дървета по пътя София-Самоков,защото те са стотици.Стига властите са давали пари напразно,само да замазват очите на добрия български народ.Този път и без това е мн.опасен с мн.рушащи се скали.Моля ви хора,който има възможност да направи нещо за тоя път,докато не е станало късно.И да се огледат мантинелите,които на мн.места са сложени толкова непрофесионално,че те са по-опасни,отколкото да са от полза на пътуващите.Трябва да има и полицаи,къде се загубиха?

17

Анонимен

преди 10 години

Винаги ,когато съм пътувал по тоя път ,съм се ужасявал от местните Джигити ,които си мислят ,че познават пътя и карат все едно са безсмъртни. Жалките им душичи си мислят ,че така ще могат да натрият носовете на тъпите "шопи" ,които едва -едва някак си по европейски се изнизват надолу към Пловдив. Особено пък тия дето са инвестирали в джипове ,на не в нови технологии в произвежданите кюмбета.

16

психолог

преди 10 години

В момента Б. Борисов е най-добрия Български държавник. Каквито и опорни точки да измисли мутреса Моника Сатанишева-Йосифова няма никакво значение. Вижте само как точно и ясно се изказва по въпросите. Кое не е вярно, че БКП-БСП-ДС окраде спестяванията на народа и един долар се равняваше на 3000 лв. , че умишлено фалира банките, че раздаде на свои приближени куфарчета с милиони левове и т. н. КОЕ , КОЕ , КОЕ не е вярно. Всичко е вярно , но най вярното е, че в момента продължават да ни управляват децата и внуците на българоубийците от БКП-БСП-ДС. Затова няма управия в нашата Държава.

15

шофьорка

преди 10 години

Жалко за човека и за близките му.Но вс.се сещаме за опасните пътища,когато стане трагедията.Сигурно е,че има мн.опасни пътища,но особено опасен е пътяСофия-Самоков.На мн.опасни места няма мантинели и често има скочили шофьори в деретата,но никой не пише за това.Има и мн.опасни дървета,които са паднали и са се надвесили над пътя.Кога ли ще стане непоправимото.Сигурна съм,че в скоро време.Авчера гледах как работниците хвърлят калта над пътя и тя пак ще падне,а тр.да я извозват.И да махнат опасните

14

икономисть

преди 10 години

Ако беше инвестирал печалбата си не в последен модел джипка, а в шкодичка и с парите да бе разширил моделите и подобрил печките с нови дигитални термурегулатори , за да може да е конкурентен с другите производители .... може би щеше да е жив сега....ама пустия му балкански манталитет " моа да съм цръвул, ама джипката да ми е ласкава"...

13

гледачка

преди 10 години

Ще има и трета жертва на това място през май...Курбан трябва.

12

2

преди 10 години

Бог да прости Стефан.

11

ЧК

преди 10 години

пу за мене джантите...PS: знам, че е отвратително да го казвам, ама какво мога да направя в ситуацията...живота е комедия, guys

10

до АПИ

преди 10 години

Боклуцииии, от колко време ви казвам, че там трябва да има МАНТИНЕЛА, боклуциииии.

9

Анонимен

преди 10 години

Patishtata sa nai goliamoto boino pole koeto vzema nai mnogo jertvi. Da pazi Gospod ! Bog da prosti choveka.

8

Тихомир Томов

преди 10 години

Ако е бил с колан , няма шанс да се измъкне . Това е един от случаите когато поставен колан е гаранция за фатален изход . Следствието ще установи , че е починал в съответствие със ЗДП

7

Анонимен

преди 10 години

Бог дал, Бог взел.

6

Анонимен

преди 10 години

Бог да прости човека.Изводът е, че там трябва да се направи нещо, то дори това "нещо" да е ограничение на скоростта на 30 км/час и камери, които да следят и ако някой надвиши тази скорост, да се налагат зверски глоби и да се отнемат книжки! Може да изглежда смешно, но по-добре в някои участъци колите да пълзят, но в крайна сметка пътуващите да пристигат живи там, закъдето са тръгнали.

5

Коцев до 4

преди 10 години

Да, определено е за завист....като го гледам как се е топнал със скафандъра у "джакузито"....:)))

4

Дедо

преди 10 години

За мъртвите добро или нищо, ще се мълчи ЗНАЧИ .

3

Анонимен

преди 10 години

До КоцеА защо твърдиш,че е ***?Аз лично въобще не знам кой е той...