20

Анонимен

преди 10 години

Трудният вход за сега няма как да се получи. Университетите финансово зависят от броя на студентите, които от своя страна плащат такси. Така университетът е заинтересован да "избутва" студента до края. Въпросът е какво се случва на изхода. Кой е заинтересован абсолвентът-*** Х да си получи дипломката?

19

Анонимен

преди 10 години

Тоя заедно със Стоян Александров и Емил Хърсев разграбиха и съсипаха българската икономика и станаха милионери.

18

Анонимен

преди 10 години

В университетите трябва да влизат всички желаещи, да учат колкото искат ПРИ УСЛОВИЕ!, е не пречат на останалите. Да завършват само тези, които са си взели изпитите без плащане на рушвети и чичкопоръчковщини.След 20 години учене в едно учебно заведение, таксата да бъде със социална отстъпка 5%

17

Доктор Сър Пичук

преди 10 години

Във университетите също така трябва да се забрани да влизат ***, защото те тровят нормалните студенти, с техните лъжи за комунизма и социализма и героя ***. Мястото на тази група е на лечение в лудницата или на посещение в северна корея, там да славят вожда ким джонг ум.

16

Анонимен

преди 10 години

"В университета трябва да се влиза и излиза трудно"Как да се случи това, като броят на завършващите средно образование е много по-малък от броя на местата във ВУЗ-овете? От друга страна с увеличаване броя на ВУЗ и на специалностите в тях - пада качеството на преподаване. След като няма качество, за какъв хикс ще троша пари в български ВУЗ? Без друго след него ме чака безработица.

15

Анонимен

преди 10 години

То някои са толкова пияни и дрогирани, че и седенето по столовете им е трудно.

14

Shto be

преди 10 години

I dvete strani govorqt na edin ezik: Bivshi socialisticheski murafeti - bratko i brachedko.

13

Анонимен

преди 10 години

Професори има, студенти няма.

12

Професорски мутри

преди 10 години

Връзка образование - бизнесдоц. Росен Тодоров, който е член на учебния съвет Застраховане и осигуряване в столичното Висше училище по застраховане и финанси, бе главен счетоводител на групировката СИК в периода 1995-1996 г.

11

2009 г.

преди 10 години

Великият майстор Григорий Вазов, оглавяващ Обединената Велика ложа на масоните в България, реши да проговори. Нещо повече, за пръв път той се появява пред обществеността със зидарска престилка и други атрибути на масон 1.

10

Бизнесмен

преди 10 години

Другарю доцент доктор Вазов, качеството на образУванието в Университетие се приближава към -273,15 градуса по Целзий. И това е не само там, ами и в сферата на образованието като цяло. Но с такова правителство- толкова!

9

Анонимен

преди 10 години

"Президентинът" и негово високо образовано подобие на Висшето училище по застраховане и финанси (ВУЗФ) доц. д-р Григорий Вазов, тържествено връчи дипломата на Русото изкушение Златка Райкова . Ето ви връзката образование и проституция-пардон, бизнес...

8

Калоян

преди 10 години

Университетът трябва да дава възможност да се реализира бъдещият висшист в хубава фирма извън страната ни.

7

Анонимен

преди 10 години

Русото изкушение Златка Райкова отбеляза знаменателния факт, че е висшистка, като събра верни приятелки, сред които и модела Светлана Василева, за да го отпразнуват в Night Flight. Мис Плеймет 2007 вече е специалист по застраховане и осигуряване. Нямаше нужда обаче да използва компетентността си, за да се застрахова от вниманието на гостите на клуба. Красавиците не спряха да танцуват и пеят, така че не само привлякоха погледите на мъжете в клуба, но и личните поздравления и комплименти на Десислава.

6

хахах

преди 10 години

най-много вуз-ове на глава от населението.най-високи нива на корупция.най-високо ниво на бедност.Какво искате да стане с образованието ?Всеки човек от улицата с малко мозък в главата може да оправи образованието в България , но има много корумпета на клона които няма да позволят да им секнат рушветите.

5

Анонимен

преди 10 години

"В университета трябва да се влиза и излиза трудно .." Както и днес - нямаш ли пари, не трудно, направо невъзможно. "Президентът" на Висшето училище по застраховане и финанси (ВУЗФ) доц. д-р Григорий Вазов е типичен пример за ***-интелигенцията, дошла на власт след 10 ноември 1989. Какво може свързва образованието и бизнеса? Нищо! Е, при платените *** парите разбира се...

4

Анонимен

преди 10 години

Който не е поискал, той не е записал "висшу". Не може приемът да е по голям от броя на завършващите и като влязат да им трябва курс по български за изчистване на граматиката, жаргона и диалектните думи. Математиката, ако не са завършили математическа гимназия е на същото ниво. А бизнеса да знае, че далаверата с готови и качествени кадри обучени по времето на соца свърши. Сега дойде време от човешките ресурси да си произвеждат сами кадрите.

3

reostat

преди 10 години

С малки изключения ,, сегашното више ,, по скоро средното образование през 80те коментара ми се основава на това което виждам в уменията и знанията на новопостъпилите тъи наречени инженери

2

Евродемократ

преди 10 години

Е как така ще се влиза трудно - нали е пазарна икономика.Всяко магаре - с диплом за висшУ.

1

Монархист

преди 10 години

Разбира се, че говорят на различни езции. Студентите искат реализация по специалността, която са учили/тук визирам онези, които учат, а не онези, които идват в голямото град и се скъсват да ходят по чалготеки, а после спят в лекциите/, а не реализация във веригите за бързо хранене и по хипермаркетите.