51

Анонимен

преди 10 години

До до 57Радвам си се, писането по форумите е част от демокрацията.Виж когато по време на избори, затваряш чуждите журналисти по хотели да не би пък да снимат как стават нещата, най-малкото леко намирисва.А понеже русофилите примират при мисълта, че американците може да ги е яд.Тука разцепването на иначе изцяло руска украйна се има за победа.Така или иначе Кирм си беше винаги руски, с марионетно правителство и руски войски.Дефакто това което стана е, че от Украйна Русия остана само с Крим

50

Анонимен

преди 10 години

Не само заграбване но и геноцид е да налагаш на някоя страна с военен конфликт да подпише ужким договор за присъединяване с ЕС, докато на всичко е ясно че тази страна няма да влезе в ЕС близките 15 години, икономиката и ще бъде разрушена напълно поради скъсването на връзките с най-близкият и партньор и ще бъде заробена с дс дългове и "помощи" които да я направят съвсем зависима докато чака членство.

49

Анонимен

преди 10 години

ДО 58 : БОЙКО ,ТИ ЛИ СИ???

48

Анонимен

преди 10 години

Американците тея жестокости не ги отричат.Докато ако питаш руснаците, бесарабски българи няма има татари, които са били и колаци, та за това са ги изтребили изселили в сибир

47

Анонимен

преди 10 години

До крокиЕ разликата е в бройката.Амеиканците не са разстрелвали по 50 000 индианци на ден.

46

до 57

преди 10 години

Ами щом живееш там би трябвало да се радваш на свободата и демокрацията, а не да висиш по форумите и да пишеш глупости :)))

45

кроки

преди 10 години

"......, като имперски акт и припомня историческите жестокости, извършени от Москва спрямо татарите в Крим." .....а за жестокостите на американците спрямо индианците(и не само към тях) защо нищо не се споменава ???

44

Анонимен

преди 10 години

До Бъдете като ЛевскиТо над 50 милиона руснаци са загинали убити от други руснаци в името на опашките за хляб, колхозите, петилетката.Путин лично се е клел да го пази този строй до последна капка кръв.Къде беше путин като падаше СССР.Това го прави най-малкото клетвоотстъпник.

43

Анонимен

преди 10 години

До До бг-продажницитеМи там живеем.Пък ви е си ходете при русия.Миналите пъти все добре се получи.

42

Анонимен

преди 10 години

До Бъдете като ЛевскиТака ли?За освобождението на България са загинали, колкото руснаци, толкова Румънци, на половина толкова Финландци.Разликата е, че никоя от тея страни не ни е карала на сила да я обичаме.

41

До бг-продажниците

преди 10 години

Много американофили тук бе ! Като обичате Америка ,що не махнете от България и да си живеете там

40

Анонимен

преди 10 години

Смърт на комунизма свобода за народите!

39

Бъдете като Левски

преди 10 години

Истинските българи са с Русия, защото това е единствената страна на която сме признателни и благодарни! Аз не се сещам САЩ да ни е помогнал да се отървем от Турското робство и не американски войници са загинали тук а над 200 000 руски!!!

38

АРХАНГЕЛ

преди 10 години

Коментаторът на гардиън е с фамилията аш:)! няма какво повече да му обръщаме внимание. Дори е хубаво, когато един човек, чието име е зад..к да пише лошо за русия:):)! Ама това - за жестокостите над кримските татари, направо кърти мивки. Британците са най-големите официализирани престъпници в световната история. Както казва Марк Твен "Когато кръстосаш крал с *** и се получава английското разбиране за благородник":):):)

37

Докога ще чакаме

преди 10 години

Борисов на съд !!!!

36

тя

преди 10 години

КРАЙНО ВРЕМЕ Е , ЕС ДА ДЕЙСТВА САМ БЕЗ ДА СЕ СЪОБРАЗЯВА С НАЙ - АГРЕСИВНАТА СТРАНА В СВЕТА -САЩ

35

Анонимен

преди 10 години

До до 39 от славянинЗначи нямаш проблем с дикаторите стига да са ти по-мъжествени :)

34

Анонимен

преди 10 години

"Трудно братя се живее,между глупци неразбранидушата ми в огън тлее,сърцето ми в люти рани""Боже,прости му,той не знае какво говори"А какво правят руски професори в Обетованата земя.Защо не учат русначетата на четмо и писмо.А може би ,прогресивните и умни хора от Русия бягат от вездесъщия вам бог именуван Путин

33

Анонимен

преди 10 години

До до 39 от славянинНа бат Бойко IQ'то му е над 150, спокойно може да се окаже повече от на всички в тоя форум.Боко не е *** а е бандит.

32

SS

преди 10 години

Тези дни всички *** имат кафяво по гащите от кеф че въшкарите превзеха Крим.Скоро време ще ви замръзнат путиновите усмивки.