16

Анонимен

преди 10 години

КАКВА ДРАМА САМО,СЕГА ОВЧИЯТ НАРОД ЩЕ ЛЮПИ СЕМКИ И ЩЕ СТИСКА ПАЛЦИ,ПСИХОПАТА ДА БЪДЕ ЗАСТРЕЛЯН,ТОВА ПИАР НА ПРАВИТЕЛСТВОТО ЛИ Е ? ЩОМ НАМЕСВАТ ДЕЦА ПО ТВ ЕКРАНИТЕ ЗНАЧИ ВСИЧКО Е ЕДНА ИЗМАМА

15

Анонимен

преди 10 години

"Минавали. патрулирали, ходили, гледали" Ами ако тоя *** беше нахълтал в училището като в Щатите и беше открил огън какво щяхте да говорите бе, куки скапани!

14

Ушев

преди 10 години

Да бият мирни протестиращи и да им нахлуват по домовете посред нощ могат, но стане ли дума да се свърши някаква работа 4 години се крият по еврофутболите и баничарниците.

13

varg

преди 10 години

До УМЕН ГУЩЕРНе съм нападал никои не смятам и да го правя.Нека Господ ги съди,ако има такъв.

12

varg

преди 10 години

До УМЕН ГУЩЕРВ цял свят има много фенове на изоставени сгради и бункери.Защо аз да не съм също един от тях.Има и фенове по света снимащи полицейски коли или пожарни.Мисля и аз да се присъединя към тях един ден.

11

varg

преди 10 години

До СалахадинВ това се убедих лично.Беше направен опит за убийство срещу мен на 28 февруари около 12;15 ч. от служители на НКЖИ при което полицията която извиках по тел 122 не направи нищо,а също и транспортна полиция нито неговите началници до които писах.Вместо това когато ме видят ме проверяват за абсолютно нищо.С нелегалните таксита въобще не се занимават нито с крадците укриващи си плячката си наоколо.Ние каза знаем и дотам.Не заслужават и лев от заплатите си.

10

психолог

преди 10 години

Хайде сега *** пак да плюят Б.Борисов защото бил гръмнал Чакъра. Сега да идат да обяснят на децата и родителите на загиналия и ранените полицаи колко са демократични. А на народа малоумния Гл. секретар да обясни как са победили престъпността. МВР загива от такива *** като Министъра и Гл. секретар.

9

изумен и възмутен403

преди 10 години

Някой проследи ли изказванията на директора на училището...веднъж е имало жалба заради заплаха за живота на учениците и в един следващ момент директора промънква ,че няма нищо подобно...ей, разказват ни играта тези ***....

8

Салахадин

преди 10 години

Знаете ли колко сигнали,ако име обръщано внимание,колко човешки съдби нямаше да бъдат съсипани!!Но това е МВР все пак!!За обикновенния българин плащащ данъци, срещата му с органите е винаги,когато има негативни последствия за него.Всичко друго,но не и помощ!!!

7

с.

преди 10 години

Човечеца,който гръмна наглата банкерка в Бургас заради системно изнудване беше подавал сигнали къде ли не срещу нея!Да не би да му обърнаха внимание!??Ако не я беше гръмнал за да се разчуе щеше да си пише до Второ Пришествие и все тая!Тук същата история!Пълен смех!Това мога да кажа!

6

Ушеф

преди 10 години

Ушев обаче си получи заслуженото задето 4 години е плюскал банички и лентяйствал.

5

Ужас

преди 10 години

И какво става за пореден път от липсата на законност в държавата България?! Един нормален човек със семейство е убит докато си върши работата... и защо? Защото ако този ненормалник е бил затворен още преди години сега полицаят нямаше да бъде застрелян. Нали това е далече обаче от главите и семействата на депутатите и висшите началници. Все тая... един човешки живот, една душа е изчезнала, какво от това... егати егати държавата... никога няма да има справедливост за обикновените българи...

4

tih velikan 681

преди 10 години

ZASHTO NE SE E REAGIRLO NAVREME???

3

Христо

преди 10 години

МВР и Полицията не работят,това е истината и всички го виждаме!

2

Анонимен

преди 10 години

Бил бизнесмен и полудял ей така? Хайде ,хайде. Нищо му няма на тоя. Да го разстрелват като куче и да приключват и да не ни занимават повече.

1

с.

преди 10 години

И за пореден път се окзава,че от редовните сигнали полза няма абсолютно никаква!Някой трябваше да умре!Честичко се случва в тоя *** Бантустана!