23

Гошо...Тъпото

преди 10 години

Хаосс има само в...главата на пишмян професорматематика Константинофф.А математиката е...точна наука,но когато се...омеша с политика,хаосът е...пълен.

22

фалафел

преди 10 години

Хаоса е в главата му на този човек, който се мисли за незаменим.Сигурно той лично маса народ е уволнил ама не му е идвало на ум какво им е.Само че наистина всичко се връща.А по време на "прехода"стотици хиляди изгубиха работата си така че "професора" да не риве толкова гръмогласно.На всички е ясно къде го стиска чепика.

21

бобо

преди 10 години

Нищо ново,в мътни води се хващат най-големите риби!!! БСП-то са царе на хаоса!!! Само така могат да спечелят изборите!!

20

Простосмзъртен

преди 10 години

Леонидов да си стои в Пантеончето на нечистоплътните. Заслужил си е местото, никой не може да оспори този факт. Т.е., изпълнени са не само необходими условия, но и достатъчното условие за увековечаването му в Понтеончето - просто е нечистоплътен.

19

сме в доброто старо

преди 10 години

понеже чл.1 от старата конституция на НРБ е вече в действие, ще имаме (както сега) 99.99% спечелени от БКП-то. Все едно как се нарича всяка от отделните ѝ секти. И тъй като гласуването със задраскване, с бяла бюлетина или с друг начин на отрицателен вот просто не се калкулира в резултата (защото такава е методиката), посоченият по-горе очакван резултат може да се окаже даже 100%. За какъв хаос става дума? Даже и без ЦИК няма да има такъв.

18

dghj

преди 10 години

ТОЗ НА СНИМКАТА МНОГО ДОЛЕН ,МНОГО ЛЪЖИ И КРАДЕ НА НАШ ГРЪБ ,ФАЛШИФИЦИРА ИЗБОРИТЕ ВЕЧЕ МНОГО ПЪТИ ПРЕСТЪПНИК ОТЯВЛЕН.

17

Анонимен

преди 10 години

щом Бареков е на трето място според социолозите ,няма как и изборите да бъдат истински .,но все пак ще отида да гласувам

16

Анонимен

преди 10 години

българския народ вече е така фалшив и лицемерен и алчен ,че нищо чудно и изборите ни да са такива

15

Анонимен

преди 10 години

няма пет-шест щом бсп и мая са на власт ,до последно ще се борят със зъби и нокти да фалшифицират всичко .

14

зорница

преди 10 години

Този алчен старик иска до гроб да фалшифицира избори и да се гаври с доверието ни. Къш от хранилката, дай път на читавите, бърборко!

13

Анонимен

преди 10 години

Мая Манолова отсега знае че БСП ще има май-много евродепутати в Брюксел защото старателно е написала кодекса в полза само на БСП.

12

Спонги

преди 10 години

Какъв хаос професоре. Сестра Галева е подредила стройна организация за манипулиране на вота.

11

Венелин

преди 10 години

Герб и поддръжниците им непрекъснато вещаят фалит, разруха, хаос, но за тяхно съжаление нищо такова не се случва. Напротив. Орешарски е човек грамотен, за разлика от Дянков или Бойчето, на когото интелектуалния потенциал е на ниво селски тарикат. Точно затова прави и най-правилното в момента - да не пипа данъците. Иначе Черния Петър е прав, но да не забравяме, че има и едни 5% данък върху дивидента, които изравняват нещата с 15-те за едноличните търговци. И все пак дружествата имат предимство...

10

Обективен

преди 10 години

Професор "На всяка манджа мерудия" пак се е изходил. Изказването му е разбираемо - както беше казал преди: "ще направя всичко зависещо от мен, БСП да не спечели изборите". най-лесния начин за реализацията на мечтите на професора "На всяка манджа мерудия" е пак ГЕРБ да фалшифицират изборите, за което им трябват старите изборни комисии. да се надяваме, че това няма да стане и следващите избори ще бъдат относително честни, за разлика от изборите провеждани от ГЕРБ и сегашните избирателни комисии.

9

Анонимен

преди 10 години

Ако той беше председател на ЦИК нямаше да има хаос ама на, изтърваха го. Хаоса ще е за първи път, до сега всичко беше ОК. Палетите с допълнителни бюлетини бяха си надписани предварително, камионите с двойни дъна осигурени - всичко по ноти.

8

Анонимен

преди 10 години

До Черен Петър ИЗБИРАЙБКП НА СТАНИШЕВ, БКП НА БОРИСОВ,БКП НА КУНЕВА И ОЛГАРХИЯТА НА БЮРЕКОВ

7

до черен петър

преди 10 години

Повикай Дянков, той е най-доброто, което явно се върти в черната ти кратуна!

6

звездева

преди 10 години

Ярък пример за стар лакомник!

5

Черен Петър

преди 10 години

Да се чуди човек за коя БКП да пусне бюлетината!За БСП и Сергей Димитриевич? О, не!Станишев създаде 300 000 нови работни места - за работници в Германия и берачи на ягоди в Англия.Промени плоския данък - Едноличния търговец и селскостопанския производител плащат 15 %, а големия бизнес и олигарсите - 10 %.Пенсионерите ще получат по 4,50 лв. увеличение, депутатите се разписват за по 5 000 лв.Искате Социализъм? Ето ви го, такава е социалната политика на БСП.

4

Анонимен

преди 10 години

Toya otnachalo mi beshe simpatichen , no pochna da razbira ot vsicko I za vseki I se uvleche v gluposti!