13

Анонимен

преди 10 години

Костов унищожи СДС. "Реформаторите", не стига че отблъснаха повечето симпатизанти на днешното СДС,ами на всичко отгоре сега ще разединят и ДСБ. Бареков допълнително разединява десните. АБВ разедини червените.Някой доста умело съсипва всички политически формации и явно подготвя своето идване на власт. Това,което наблюдаваме, е умело запланувано и подработено - сигурно действат големи задгранични специалисти,купени с много пари.ДПС уж се държи,но там нещата са изначално сбъркани и лесно ще рухне

12

radko

преди 10 години

А Радан Кънев кога ще престане да манипулира хората ?

11

Анонимен

преди 10 години

нима някой ще гласува за тази еклектична група?

10

Завалиите.....

преди 10 години

Ами на тях двамата това им е идеологията келепира. Цялото им плямпане е такова. За келепира. Кунева изхарчи някой лев след изхвърлянето и от големите парички и сега се чуди откъде да попълни авоарите си. Друго си е в Брюксел - голяма заплата, нищоправене и нови фусти. Друго не ги интересува. Само за КЕЛЕПИРА!

9

Анонимен

преди 10 години

с лявата кунева, и доносниците Касим Дали и корман Имаилов за каква почтеност говорим и за какво дясно?

8

Анонимен

преди 10 години

Те всички партии са едни и същи по добре за интелигентните за Кунева или НФСБ

7

Анонимен

преди 10 години

светослав малинов е доказан професионалист, обичан от хардлайнерите на десницата, няма картончета, бил е в европата, кандидат за президент, интилигетен....ако обаче предложатчервената снаха Кунева съвсем ще го закъсат.

6

П.Петров

преди 10 години

Какво е дясно и какво е ляво в България?!Единствено Реформаторския Блок е демократична политическа организация - всички останали са авторитарни.Единствено Реформаторския Блок има интелектуалния потенциал и ресурс да свърши нещо полезно за България.Не знам дали ако имаха властта биха го направили, но всичко друго е доказано обвързано с комунистическата мутро-олигархия, в това число и с руската мутро-олигархия.Щом ви харесва олигархията да ви води за носа и да ви храни с обещания, давайте по старому! Явно ви харесва да сте в калта!

5

Не гласуваш

преди 10 години

Прос и *** народ лъжат го грабят го Че даже и го Еб ..т и продължава да им вярва Кунева е за затвора с присъда национално предателство не за ЕП

4

!!!!

преди 10 години

Светослав Малинов-да,но за Кунева -никога.Реформаторският блок ще загуби с нея.

3

Анонимен

преди 10 години

Кунева е дясна колкото Янаки Стоилов,а Малинов кой беше,че не мога да си спомня? По-смешното е,че ще трябва да сложат на челно в листата и доскорошния съратник на Доган и водач на младежкото ДПС Корман Исмаилов,това ми е интересно как реформаторите ще обяснят на избирателите?

2

Венелин

преди 10 години

Все противни муцуни са се събрали...

1

Анонимен

преди 10 години

ЗАГУБЕНЯЦИ !