321

ве

преди 10 години

Абе аз се чудя като възхвалявате толкова Русия ами защо не ходите там да живеете ходете там земя има водка има пияници има идеално е за тъпоъгълни комунисти

320

виагра

преди 10 години

Хи-хи тоя ганьовец под мене номер 364 получи оргазъм.Сто процента това е целия му сексуален живот.Егати жалкия тип.

319

Анонимен

преди 10 години

КАТО ВЗЕХТЕ ПАРИТЕ ОТ САЩ ДА ПАЛИТЕ, УБИВАТЕ И ДА СВАЛЯТЕ НЕПОСЛУШНИЯТ НА САЩ ПРЕЗИДЕНТ КАКТО СТАНА В СИРИЯ, ИРАК И МН. ДР. ПОТЪРПЕВШИ ОТ АЛЧНАТА МАСОНСКО-ЦИОНИСКА *** НЕ РЕВАХТЕ А СЕГА ОЛЕЛЕ СПАСЕТЕ МЕ ОТ БАБА МЕЦА.НАТОВСКАТА *** ПОДВИ ОПАШКА И НАВИРИ ДУПЕ ЗА ДА ГО БОДНАТ, ЗАЩОТО РАЗБРА 4Е ТОВА НЕ ЕЛЦИНОВА РУСИЯ А ПУТИНОВА RUSSIA.И ВЪПРЕКИ ИМЕТО ТОЙ НЕ *** А *** ГОЛЯМ ИМ ПРИГОТВИЛ И ЩЕ МУШКА НАРЕД.ПРИ 1 СБЛЪСЪК ЕС ГУБИ ПОЛОВИНАТ ЕВРОПА СТАВА РУСКА А САЩ ИЗЧЕЗВАТ ОТ КАРТАТ И СВЕТА ЛЕКУВА

318

Румбо

преди 10 години

Мира и сигурността в Европа се застрашават единствено от Американската политика на световна доминация!Европа е заложник на САЩ заради разположените там американски оръжия за агресия срещу Русия.А натовските фенове да си зададат въпроса:Дали НАТО ще ни защити от турска агресия и изтребление? Очевидния отговор е:НЕ!Така че....

317

rambo

преди 10 години

ние българите искаме путин и русия колкото се може по бързо да изпратят руската армия ракети и самолети в украина и да унищтожат екстремистите терористи който са американски агенти и предават украина на агресора и империалист америка.братушки българия е с вас.не искаме украина да последва съдбата на илак либия и косово който бяха подложени на агресия от американските империалисти и бяха унищтожени с оръжие.аз пръв щте се запиша за доброволец и щте замина за братска православна русия да и служа..

316

Анонимен

преди 10 години

Че то натовците са постоянна заплаха за мира в света. Къде ли не разпалиха войни и не се опитаха да наложат извратената западна демокрация. Този път, както и по въпроса със Сирия ще клекнат.

315

г-н Георгиев

преди 10 години

За бога братя не четете тия монополни новини, аз нито по тв нито по сайтове видах някой да попита народа в Украйна какво иска а цитират само евро-американското мнение, ами да си кажем истината накрая световната криза от къде дойде, кой командва евро съюза кой се бърка в политиката на държавите... ирак, либия, сирия, венецуела о още много други. Какво е това ново управление в Украйна избрано на площада от броя на ръкопляскащите, и забрана на руски език... ами да направят официален английски....

314

НАТО

преди 10 години

През 1984 също имаше заплаха за сигурноста на мирните граждани на България , става въпрос за Възродителен Процес на Тодор Живков , проблема е че тогава не НАТО а Света не знаше какви дела се вършат в България , така и си остана безнаказан

313

Анонимен

преди 10 години

Жалки роби. Вече е 2014 а вие не можете да мислите и живеете като свободни хора. Все някой трябва да ви спасява . Трябва да се делите на християни и други. Все нещо ви пречи а истината е че всичките ви беди идват от самите вас.

312

тт

преди 10 години

Българи,не се падаваите на внушенията на държави като САЩ,Англия,Франция,които никога не са ни били приятели още преди векове.Историята е показала ,че винаги народа ни е страдал от тяхната политика към нас.За тях ние сме били винаги някаква жалка нация.Единствено православна Русия ни е измъквала от робството в което сме били толкова години.Да живее Русия.Тя е християнската държава ,която трябва да обичаме.

311

evgeni1234

преди 10 години

Добре е да се знае от Международната общност следното: Русия отстоява своите си национални интереси,коiто е доказано,че са АТАКУВАНИ-не отсега само,но винаги.И Русия не прави автономия,но защитава и своите си граждани ! А онези,които винаги СА МАНИПУЛИРАЛИ НАТО и ЕС,чрез "човешки права" сега ИГРАЯТ "Ва Bank",с най-вероятна цел да запалят "Някаква показна искра",при така създалите се обстоятелства,така,че да постигнат и ПОСЛЕДНИЯТ СИ КОЗ ! Това не трябва да се допуска от Международната общност!

310

До Анонимен 344

преди 10 години

дали някой се замисля, какво е направила Русия за нас ... И да се замислям, не вярвам Русия вече да направи такава грешка, при тая наша неблагодарност! Но се сещам, че ФРЕНСКИ и НЕМСКИ военачалници под турски пагон СА НИ КЛАЛИ. Затова няма как да им вярваме! И няма да ни заблудят със сладкодумията за суверинитети, демокрации и тем подобни измишльотини.Крайната им цел, тъй дългосрочна, ни е пределно ясна!

309

Анонимен

преди 10 години

Дано да не се стигне до някоя голяма война

308

алилуя

преди 10 години

Айде сега чеченците отвътре,китайците да си отмъстят за СССРинвазията от 50-години, за която в бг се носеха легенди,Ердоган от юг им стига само с башибузука и най-после да се свърши с това туморно образование на планетата.

307

Анонимен

преди 10 години

Точно обратното - САЩ и ЕС застрашават мира не само в Европа , но и в света.Нашите продажници повтарят като папагали това което говорят господарите им без да си дават сметка че когато ракетите полетят ще падат и по нашите глави.За всеки трезво мислещ човек е ясно че кризата в Украйна беше инспирирана от империалистическите амбициите на запада.

306

Анонимен

преди 10 години

Бойня в Киеве - жертвоприношение. Работала снайперская группа бригады "Иерихон" спецназа Израиля.

305

Румен221

преди 10 години

Съжалявам украинския народ. 1. Бандеровските ФАШИСТИ тренирани от ЦРУ в Полша и Литва реват и се оплакват Бият ни!2. Лидерът на Десния сектор Диитрий Ярош е поискал терористите от Ал,Кайда в Чечения на Доку Умаров да започнат атентати в Русия!! И какво изплува След Африка и Сирия ЦРУ и Ал,Кайда пак са в един отбор!!!3. Така става, когато оставяш няколко хиляди дрогирани *** да ти решават съдбата. Дано по-бързо САМИ натирят метежниците и самозваното им правителство, за да проведат избори за нормално управление..

304

Анонимен

преди 10 години

До Анонимен. Много си прав. Те само за някакви си еврей4ета говорят, но ве4е си мисля 4е май не са били избивани, както пи6ат истории каквито искат. По Дисковъри все дават за евреи останали живи от лагерите е как нали ги правели на нещо си, но колко руснаци са избити. Ето пример евреина Станишев и Вигенин се правят на комунисти и вси4ки така ги нари4ате, а те са винаги с Янглия и САЩ. Така излагаха и за АЕЦ 4е са с Русия, а какво стана

303

До Анонимен 338

преди 10 години

Свикнахме говорителите на Запада да изкривяват истината, да преиначават събитията, да наричат разбойническите си действия по света "установяване на демокрация". Но кой ги слуша и харесва? Добре платени предатели, неофашисти, хора с нездрав морал, същества, загубили нормален човешки лик. Мен лично ми се повръща от тяхната псевдо демокрация, чакам събуждането на народите!

302

Анонимен

преди 10 години

Четете К.Маркс,защото скоро ще ви потрябва идеологията му ,ако наглите хамериканци не я представят като своя.Имам предчувствието,че скоро те и шестолъчните поклонници ще облепват дървените си къщи с тапети направени от книжни долари.Светът иска справедливост,а хамериката и нейните кресливи паленца доказаха,че горазделят и нагло експлоатират уж в името на демокрацията и равнопоставеността.Видяхме лицемерието и определихме неговото истинско име и лице.