12

Анонимен

преди 10 години

Хората слагащи минуси на коментарите за хероина, в кой свят живеят. Нима не знаят, от колко годни се говори за свързаността на ББ с трафика на наркотици. вижте рано или късно истината излиза наяве- го е казал българския народ. Тя ще излезе. нима забравихте, че Г.Боевски бе общински съветник от ГЕРБ, сега и този Алексиев. Задавате ли си въпроса, кой помогна на Боевски, бързо да се прибере! Пъзела ще се подреди, но какво ще правят тези с минусите!

11

Тема за размисъл.

преди 10 години

Къде изчезна ЦвЦв от почти цяла седмица? Защо не коментира повече въпроса за бройката на срещите си с Пеевски? Защо не казва дали от МВР са му изпратили справка по дати и часове?

10

Въпрос?

преди 10 години

Въпросът, който ще убие политика Цветанов е:Колко пъти министърът на вътрешните работи Цветан Цветанов се е срещал с депутата от ДПС Делян Пеевски в служебния си кабинет в МВР?Отговорът на този въпрос е равен на ... GERB OVER!

9

Анонимен

преди 10 години

До Има, имааа !Нещо като бюлетините в Костинброд! Лъжи, лъжи, лъжи... Кво общо има нашето МВР със службите във Франция...? Ония хора са си свършили работата, а нашата милиция не пропуска да осъществи поредната политическа поръчка!

8

Анонимен

преди 10 години

Тия си мислиха , че са фанали Цецо за шлифера, ама се оказа ,че бил по анцуг и са го фанали за нещо друго

7

мъка червена :)))

преди 10 години

Копат, търсят другарите.. ама няма, няма-а-а-а-а, все няма. Ех, мъка, мъка...

6

Анонимен

преди 10 години

Лек финт на прокуратурата и Цацата! "... открил съществени процесуални нарушения и неясноти в обвинението...". Ами така ще е до края със "съществените нарушения" направени умишлено за да се заметат истинските нарушения и Цвинокио да се измъкне чист като сълза!

5

Анонимен

преди 10 години

След "Костинброд", това е втори провал за Прокуратурата! Ако се окаже, че всъщност няма престъпления, кой ще отговаря за това? И по какъв начин? Защото изявленията на Гл.прокурор и неговия заместник, доведоха до управление, което не е положило и една тухла, но за сметка на това тегли заеми, които ще плащат всички! Излъган е цял един народ от шепа мошеници!

4

1243

преди 10 години

Комунистите са в паника, защото предизборните им лъжи за масовото подслушване не се превърнаха в истината и сега съда е в патова ситуация - трябва да докаже нещо което никога не се е случвало, поне така както го твърдят от БКП. А между другото, Бойко какъвто и да беше, при неговото управление полицията не разполагаше снайперисти по покривите на площадите в София, както ги имаше онзи ден при паметника на Васил Левски.

3

Анонимен

преди 10 години

свесните и можещите хора винаги под прицел на смотаняците

2

Анонимен

преди 10 години

Цветанов много искат да го опетнят ,ама няма шанс да й се получи

1

Винету

преди 10 години

ха-ха-ха, смях в залата. Отникъде нищо няма да му намерите, нещастници, защото всичко е същито с белите ония работи.