117

Анонимен

преди 10 години

Да, той КС обслужва ДПС и винаги всички решения на КС са били в полза на ДПС и в разрез с действащата конституция. То на пръв поглед тази партия трябва да се забрани, защото е етническа и противоконституционна, а в действащата конституция етнически партии не могат да се образуват. За справка четете член 11, алинея 4 от конституцията на България. Въпреки това КС отдавна реши, че ДПС не е етническа партия. Тези конституционни съдии са антибългари!

116

Анонимен

преди 10 години

До а-113; Лъжеш, клали сте се като съседи и вечно воювате. Вечният мир идва с нас ТУРЦИТЕ и до средата на 19 век тук нищо не е имало. След френската революция се усилват националистическите течения и това води до кръв и сълзи. Всъщност вижте се колко ``мирно ``си живеете от 135 години от 1912 до 1945 година две Световни войни и една Балканска..Много сте миролюбиви нямма защо...

115

Анонимен

преди 10 години

"Който не плаща данъци в тая държава не трябва да има право да гласува.Щом някой с нищо не допринася за икономиката на държавата логично е да няма право да определя какво става в нея."Подкрепям :)

114

Анонимен

преди 10 години

Е,зад кулисите БСП ще удари едно рамо !

113

Партизанин

преди 10 години

Искам българска парития в турския парламент! Искам да съм областен управител на някоя община в турция. Още малко ще ги почакам тея турци мръсните да наглеят и няма да ми дреме да си дам живота за България!

112

Dinosaurus

преди 10 години

Ало, форума! Влезте в час! Докато се сочим с пръст и се плюем, наглия , циничен и горделив Наместан си плете кошницата! Да не би да вярвате, че на ДПС лидерите им пука за електората им или за когото и да е? Осъзнайте се!!! Самозабравили се властолюбци, които яздят БСП и се гоят! А кой гласува за БСП? Нека сега не реват! А кой не гласува въобще? Нека се освести, а не да обвинява! Избран е Наместан и ще ни го намества...щото га се гласуваше не ревахте, а сега ревете! Идват Евроизбори- събудете се

111

Партизанин

преди 10 години

Турска партия в интерес на България? Турски областни оправители, които работят за българите? Усещам просперитета от управлението на турците! Ще страдате!

110

а

преди 10 години

До 107 имах предвид

109

Анонимен

преди 10 години

ДПС да напусне парламента - LAFKA в знак на протест !!!Местане стига си ги търпял тия ! СТИГА !!!!

108

а

преди 10 години

До 108Това с демографската криза е вярно, но е подобно в цяла Европа, въпреки, че сме на последно място реално. Факт е и си го знаем, че е проблем и няма нужда друг особено от Турция да ни го решава. Преди да се появят турците, тук сме живеели прекрасно, българи, славяни и траки в демокрация, турците са тези, които не знаят що е демокрация.

107

Немедлена оставка

преди 10 години

Понятно?!?БКП си плете кошницата.Немедлена оставка!Пенсионери и *** ще гласуват за БКП.

106

Сбогом

преди 10 години

Никой не е накаран на сила да живее в българия. На който не му харесва кеф ти Турция, кеф ти Индия. Сбогом!

105

...

преди 10 години

ДПС не е нито салфетка, нито нечия носна кърпичка, а ползвана тоалетна хартия...

104

македонски

преди 10 години

Представяте ли си що за *** трябва да си, за да знаеш, че когато гласуваш за БСП, всъщност гласуваш за ДПС. И въпреки това да го правиш.

103

Решение!!

преди 10 години

Решението е едно- дърпаме плета в Добруджа,Делиормана и Родопите.Правим си наша конституция,наш парламент и министерски съвет. Сключваме нужните договори с турция,Македония,Косово,Босно и Херциговина,Азербайджан, Тюркменистан,Къргъзистан, Юзбекистан, Арабската лига и т.н. Тези региони са предимно селскостопански а посочените страни имат нужда от такава продукция. Като развием и малко хранително-вкусовата промишленност, подобрим производството на електричество, отворим напоителни канали и е ОК.

102

Анонимен

преди 10 години

До 98Грешиш като използваш термина "ПРИСЪСТВИЕ".Турците не са присъствали ,а са владяли тези земи в продължение на 5-века.Всичко е било Турско,като например администрация,съд ,училища,официална религия и др учреждения.Ти за какво присъствие говориш.Понеже само от век сте вие и още не можете да забравите тези времена и ви е страх да не се повторят.А със тази демографска криза на българите не е никак невъзможно.Продалжавайте да не правите деца,другото го оставете на нас.

101

демократ

преди 10 години

Ами уседналите са само хора на ДС и пенсионерите.Пак ни изработиха.Талантливите деца на българия са репресирани в чужбина от БКП.

100

а

преди 10 години

101 ами и аз не бих казала, че българите са идеални, най-вече тези с власт, но държавата си е тяхна, не е турска и никога няма да бъде, така че проблемите ще си ги решават българите, а турците да си решават техните си проблеми в Турция, където имат много такива, например с демокрацията.

99

ОСМАН АГА

преди 10 години

До до ОСМАН АГАНе ги търся. Те се открояват тутакси. Сигурно за това са толкова омразни.

98

сгт

преди 10 години

Решението е премахване на двойното гражданство и турците увисват.