12

Столичани в повече

преди 10 години

И по "Св.Наум" се пускахме с шейни! В средата на 60-те, а родителите ни казваха - внимавай, КО мине КАМИОН!

11

Panta rhei

преди 10 години

До Анонимен Още по-хубава беше преди 65 години. Тогава се пускахме с шейни по "Тулово" и се запирахме в люляците. Страхът на родителите ни беше да не паднем в канала, а не че ще ни блъсне кола по булеварда.

10

Социалист

преди 10 години

Раздайте парите на бедните, роми, безработни.Ученици, Студенти.

9

Анонимен

преди 10 години

Колко беше хубаво в София преди 20 г!!! Имаше тротоари, алеи, паркове, за детските площадки да не говоря! Беше спокойно и тихо. Превърнахме хубавия град в най-голямото село в Бг. Жалко за хубавата София...ама ние /и политиците сме си виновни.

8

Анонимен

преди 10 години

За това кръстовище слушам още когато Тиквата стана кмет и .......... те така та до сега НИЩО.Така ще е още има няма 10 години.

7

antubis

преди 10 години

До Анонимен, коментар 2 (то много анонимни)Кажи какво е нередно в статията да се поучим ние и журналистите.

6

Анонимен

преди 10 години

На Запад хората се придвижват изключително с градския транспорт, но *** Балкански е дошъл в София от село с автомобила си и не иска да се разделя с него, защото не знае как да се оправи като пешеходец. А така знае да ходи от панелката до автомобила и от автомобила до работата. И да прави задръствания и трови атмосферата също.

5

Анонимен

преди 10 години

Това е покана за още автомобили и нищо повече. Това означава, че можем спокойно да забравим понятия като "тротоар" и "детска площадка" в следващите няколко години, защото всеки *** ще се сметне, че моментът е подходящ да си купи кола. Дори в момента София е напълно задръстена от автомобили. А иначе, нека ви е честито на всички, които се радвате.

4

до 3

преди 10 години

Викаш, ако не са дадени за кебапчета и кюфтета на *** ви електорат, е загуба на пари?

3

Vlko

преди 10 години

Напълно излишно харчене на пари !!!

2

Анонимен

преди 10 години

мале като гледам колко грешки има при предаването на информацията... ми се реве. Доста глупости от недослушване имаме в статията. Ама какво да правиш, журналистите в България не се интересуват какво им се казва, за да вникнат в него, а ги интересуват само разни драми и изказвания на различни хора без квалификация и т.н. Мили журналисти, за да бъдем една нормална държава и обществото ни да е информирано, Моля ви слушайте какво говорят хората и пращайте запознати специалисти, че глупостите са мн.

1

дърпстър

преди 10 години

супер.