124

Анонимен

преди 10 години

Да ти кажа изглеждат ми напълно нормални, за разлика от курвичките по чалгатеките. Гледай Вълка от Уолстрийт и се замисли пак кое е нормално!

123

Анонимен

преди 10 години

Искам да попитам защитниците на Луковмарш - нормално ли ви изглеждат тези двете момичета отпред с черните качулки, които държат портретите. Мислите ли че знаят кой е Луков ?

122

Анонимен

преди 10 години

Ооо много сте заблудени, Бойко, БСП, ДПС и Реформаторите са продукт на съюзниците, т.е. победителите от ВСВ (САЩ+Русия). Те НЯМА никога да подкрепят националистически идеи. Но каквото и да правят Европа, забележете Европа, а не Русия отново стъпва на националистическа вълна просто, защото имиграционния натиск от Африка е огромен - справка Лампедуза. Така, че идват интересни времена...

121

Анонимен

преди 10 години

Аз лично очаквам да има сблъсъци и кръв на 15.2.2014 и това да е поредният отчаян опит да се свали Правителството.

120

Анонимен

преди 10 години

Чудя се дали Боко Тиквата няма да се появи на шествието, с една черна лента на ръкава и хитлеристка фуражка и да се опита да влезе в политиката отново като Фюрера от Банкя. Ха-ха, цирк и половина. В събота ще си купя пуканки.

119

Анонимен

преди 10 години

Мисля, че тези лумпенчета са способни да предизвикат безредици в София. Особено ако се съюзят с другет лумпенчета на Болния и Шкембестия воевода.Дано Йовчев е на мястото си и успее да се справи с провокациите. Имам подозрения, че Боко Тиквата и Деформираните на Кривоустата също ще се опитат да се възползват от ситуацията.БОГ ДА ПАЗИ БЪЛГАРИЯ !

118

до 159

преди 10 години

Ами дай да ги изгориме в газовите камери тогава - ти това ли предлагаш ?

117

Кирил

преди 10 години

Същите които искат да забранят Луков марш, скачат срещу Израел и не признават правото му на съществуване и всъщност са най-големите ксенофоби.Постват картинки на разрушения в Газа, обаче не виждат че израелците са подложени на постоянен обстрел.

116

Анонимен

преди 10 години

Нека нека забраняват, то ще им излезе през носа това лято като ни налазят пришълците и като им писне на хората от толерастия. А и ето, че националисти идват на власт в Англия, Франция, Швейцария, Австрия, въпрос на време е и Германия да се събуди и тогава Петия Райх ще *** на вратата...

115

Тервел

преди 10 години

Забраната ще има положителен ефект върху мероприятието защото ще увеличи масовостта му

114

CS

преди 10 години

do 141to4no tq e .Viden mentor na dne6noto suvremie .Neniq ba6ta e edin ot ubicite na general Lukov

113

Кирил

преди 10 години

Ако сега забраним това, утре ще забраним, да се протестира срещу чиновнически произвол, срещу безотговорност на институции срещу ограничаване на свободата на религията.

112

Магистрат

преди 10 години

3. Иван Пенчев Георгиев от Стара Загора - околийски полицейски началник, на 7.III.1942 г. командва разгрома на нелегалната група на подводничаря Георги Гърбачев от с. Кирилово, Старозагорско. Убити са 3-*** души и осъдени на смърт 4-*** души. Организира и подпалва 15 къщи на партизани от околията. 4. По заповед на Христо Николов Гайтанджиев - подполковник, командир на южния сектор в Чирпан в периода от 1941 до 1944 г., са ликвидирани 140 души без съд и присъда.

111

Магистрат

преди 10 години

2. Петър Хр. Бакоев - околийски полицейски началникк в Стара Загора, на 7.Х.1941 г. командва разгрома и разстрела на парашутната група на Атанас Дамянов до с. Оризаре, община Твърдица. На 12 срещу 13 октомври 1943 г. е убита от неговата част Гана Троева и ранена Недялка Маркова от с. Долно Ново село - Чирпанско. 3. Иван Пенчев Георгиев от Стара Загора - околийски полицейски началник, на 7.III.1942 г. командва разгрома на нелегалната група на подводничаря Георги Гърбачев от с. Кирилово, Старозагорско. Убити са 3-*** души и осъдени на смърт 4-*** души. Организира и подпалва 15 къщи на па

110

Кирил

преди 10 години

Не одобрявам тяхната идеология, както не одобрявам и комунизма, социализма, ислямския фундаментализъм.Но трябва да израстнем като общество което цени свободата на словото и мисълта.

109

Магистрат

преди 10 години

В антифашистката съпротива легионерите се проявиха като най-големите врагове на прогресивните хора и особено на евреите. Легионът беше потенциален кадрови резерв на фашистката полиция и от там произлязоха едни от най-жестоките палачи на българския народ. Ето и някои конкретни факти: 1. В Карловския край кървавият жандармерийски подпоручик, старозагорецът Шарапчиев за един месец е разстрелял 25 заловени партизани и ятаци край с. Домлен, без съд и присъда. 2. Петър Хр. Бакоев - околийски полицейски началникк в Стара Загора, на 7.Х.1941 г. командва разгрома и разстрела на пара

108

Анонимен

преди 10 години

Правилно и мъдро решение на Софийска община да забрани това сборище на български неонацистки ***! Тия типове от БНС са точно такива!

107

Кирил

преди 10 години

Думата фашизъм е най - изпочаваната дума в света.Фашизъм е строя в Италия през 20-те и 30те години на 20 век под ръководството на Бенито Мусолини. Всичко друго може да е национализъм, национал-демократизъм, национал-социализъм и всякакъви колективистки идеологии но не е ФАШИЗЪМ.Неграмотници, вземете прочетете някоя книга.

106

.........

преди 10 години

ах *** дупко ....................

105

Анонимен

преди 10 години

Браво, Данче - никакъв Фандък на фашагите !Добре, че се махна Тиквата да не те притиска както миналите години да им разрешаваш фашистките изстъпления.Поздрави от Самоков.