10

ивки

преди 10 години

Това показва какво небивало ниво е достигнала безработицата у нас.Нищо друго. Чакам БСП да открие още 250000 работни места.Няма да минат само с това на острова.

9

Анонимен

преди 10 години

Еййййй аман от *** печалбари, ми да си ходят да работят в петзвездните хотели, какво се явяват на такива конкурси!!! А ако Павлин е наистина с добри намерения и идеи, то БРАВО на него! Силно вярвам че все още има някъде останали и добри хора, които наистина да мислят за тази държавица.

8

Друг език

преди 10 години

Може да е от маалата,ама нее от нашти

7

1+2=3 езика

преди 10 години

Не знам като говори, какво прави с останалите два езика. Български знае ли,или тоя език му липсва. Един може да се смее,друг може да псува,а трети да умува. Много ми е противно да живея в България и на всякъде в политиката,реклами,говорители да виждам чужденци. Или хора,които се подиграват като извращават българския правоговор. Това го има само в България. Това е начин за потъпкване на българското достойнство и култура. Да не говорим за българския ДУХ,който може да е духнал за по-сигурно.

6

Невен

преди 10 години

Браво, доживяхме тази новина! Нямам търпение.

5

Анонимен

преди 10 години

Требе да се мсли от де ше се крадне

4

Иван

преди 10 години

Ако зависеше от мен аз бих направил и няколко изкуствени острова в Черно море. Много романтично е да може да преспиш на толкова малък остров!О-в Свети Иван до Созопол би могъл да стане много атрактивно място ако построят къщи в стила на Стария созопол с калдъръмени улички и без коли.

3

Анонимен

преди 10 години

Добре би било да развият туризъм и на о-в Свети Иван до Созопол. Малко острови имаме, но и тях не ги ползваме добре.

2

Анонимен

преди 10 години

На кой другар е това синче ,а?

1

турист

преди 10 години

Ами да му пожелаем успех.Никой не го е работил това досега,поне в България.