15

Анонимен

преди 10 години

Татяна Буруджиева е дъщеря на килър платен от москва.

14

За Христо Луков

преди 10 години

Към края на първата световна война срещу Кюстендил напредва сръбската армия.Войниците дезертират и на бойното поле остава само ген.Луков.Няколко овчари пасящи овцете си наблизо му носят снаряди и стреляйки сам с оръдията той успява да отблъсне сърбите.Затова сега Кюстендил е български.Обаче БКП решава,че генералът заслужава смърт и той е убит от Иван Буруджиев и Виолета Якова.Дъщерята на Иван Буруджиев е в момента депутат от БСП-Татяна Буруджиева.Такива са те кадрите на БСП-с потекло!

13

Анонимен

преди 10 години

Според публикация от 2009 г. на Националния статистически институт у нас живеят около 1400 евреи. Организацията на Евреите в България "Шалом" представлява тези 1700 човека които се опитват да квалифицират ген. Луков като нацист и ксенофоб.

12

Анонимен

преди 10 години

Съюз на българските национални легиони (СБНЛ) е непартийна организация, която е изповядвала патриотични идеи като повечето членове на тази организация са били млади будни и интелигентни хора.

11

Анонимен

преди 10 години

Ген.Христо Луков е ръководител на националистическата организация Съюз на българските национални легиони (СБНЛ) (1932-1943). Поради близките си връзки с тоталитарния националсоциалистически режим на Третия Райх, както и заради дейността си като ръководител на силно повлияния от фашизма и националсоциализма СБНЛ, често е критикуван от историците и световната хуманитарна общност.

10

Анонимен

преди 10 години

СЛАВА НА ВЕЛИКИЯ БЪЛГАРИН ГЕН.ЛУКОВБОГ ДА ПАЗИ БЪЛГАРИЯ

9

Анонимен

преди 10 години

"Луков е фашистки генерал, наредил лично разстрела на 8 деца-българчета край габровското село Ястребино."наредил е разтрела на ястребинчетата задочно за 20 декември 1943г няколко часа преди да го ликвидират на 13 февруари 1943г

8

Анонимен

преди 10 години

Москва нарежда на своите шпиони в България да убият патриота ген. Луков. Наследниците на убийците сега насят от девет кладенеца вода за да го очернят.

7

Анонимен

преди 10 години

местан и сергей падат под ударите на Чл. 108 , но поради липса на закони у нас продължават да управляват противоконституционно

6

Анонимен

преди 10 години

Луков е фашистки генерал, наредил лично разстрела на 8 деца-българчета край габровското село Ястребино. Срамно е да се чества. Това е все едно да се чества Хитлер в Германия. Но от Фандъкова всичко може да се очаква. Да не забравиме на кого служи.

5

Анонимен

преди 10 години

Естестевно, че ще го разрешат. Да не забравяме, че в Столична обищина преобладата ГЕРБерасти, тоест фашисти.

4

Рали1

преди 10 години

Какво има да мислят и да решавате. Българи искат да проведат шествие и да почетат друг българин ,който е оставил името на страниците на историята ни, - в БЪЛГАРИЯ!А когато разрешавате всякакви шествия на гей и т.н.,дори не ни и питате дали искаме децата да знаят и да присъстват на подобни гнусотии.

3

ari

преди 10 години

Нещата са очевидни!Провеждането на това шествие не е въпрос само на това да се почете паметта на един велик българин, а e въпрос и за бъдещето на България, за това по какъв път ще продължим да вървим и ще я бъде ли нашата държава или не. За това какви примери ще имат децата ни ген.Луков или Азис,На това дали ще се поддадем на натиска на чуждите и вътрешни сили целящи унищожението на нашата Родина.Това е!

2

Анонимен

преди 10 години

Комунистите са турчета

1

Анонимен

преди 10 години

Ген . Луков си е чиста проба фашага, разбират ви тиквите на вас.