226

Анонимен

преди 10 години

както винаги БГ народа се радва на нова партия и малко прасенце без да знае какви *** ще станат

225

Анонимен

преди 10 години

НА ТОЯ ДЕДИТЕ МУ КОИТО СА БИЛИ БОРЦИ ПРОТИВ ФАШИЗМА И КАПИТАЛИЗМА ЩЕ СЕ ОБЪРНАТ В ГРОБА. АМА НА ТОЯ НЕ МУ ДРЕМЕ НА ДЕДОВИЯТ. НА НЕГО МУ ДРЕМЕ ДА ДОКОПА НА БАРАКАТА МИЛИОНИЧЕТАТА И ПОСЛЕ ШАПКА НА ТОЯГА.

224

Злопаметна

преди 10 години

Роска, Роска, вярвал си че Борисов ще е българския Путин? че той путин е за разтрел, руснаците му викат Ботоксния, държи ги на границата с пълна мизерия, цензура е жестока, корупцията е чудовищна, престъпността е огромна. Ти па намери на кой да се кланяш. Ц-ц-ц...

223

1

преди 10 години

Г-н Цацаров трябва да повикате Росен Петров на разпит, щом толкова знае защо още го крие? Или иска да се присъедини към властимащите само, за лична облага?

222

rustam

преди 10 години

Офицера от ДС другаря гОСЕН петров вервайте му българи вервайте

221

Злопаметна

преди 10 години

До 123Гладуват. редовно отскачах до Русия, идея си нямаш какво е направил путин с народа си. Руснаците гладуват, медицина няма, образованието отива на кино, а москва и Петербург - не е Русия, живота е тежък, корупцията е огромна. Като не си наясно не се изказвай неподготвен.

220

трибют

преди 10 години

До съкрушенАбе Хора я се замислете защо Роската се махна от Слави - и каква е разликата между двамата Аз специално за Слави да кажа нещо не ми се вижда Чист - Много е КОМЕРСИАЛЕН пък иначе се бий в гърдите за патриот - Да ама има голяма разлика между Слави и ония клошар дето проси и си даде Всичката печалба - Просия на хората - Църквата А Славчо - Даже и на уличен протест не се е мяркал

219

Анонимен

преди 10 години

Ужас хора! Отново няма за кого да се гласува и ще си останат същите, дърпащи конците с поставени лица. Дано Бог да се намеси!

218

nikonik

преди 10 години

ВМРО и Росен Петеров- при Цецо Василев , Бареков , Пеевски => ДПСАтака- при ДПС и БСПНФСБ с мутрата Бинев -партия ПомакВ България освен ,че няма леви , десни центрисити , няма и националисти , всичко е чист бизнес .

217

123

преди 10 години

249, мацко влез в някоя социална мрежа залепи се в много руски групи и виж дали обикновените руснаци гладуват :-) Аман от *** ей !! :-)

216

Анонимен

преди 10 години

Искал Борисов да е като Путин. Щом харесваш Путин - ясен си ми. Докато народа му гладува, Путин си направи олимпиада за милиарди долари, за да покаже на света колко е велик. Самовлюбен миник.Това е путин. И ти искаш да приличаш на него. А да питам какво търсиш в партията и телевизията на пеевски?

215

Анонимен

преди 10 години

Тя се оказа една обикновена трудова жена, телефонистка в Пловдивския панаир. И като видях, че има такава майка, реших, че е родила добър син.Хахахахахахахахаха!!!!!!!

214

фифи

преди 10 години

фейса на тоя е като излязъл от двора на чудесата(по в.юго). *** урода

213

Анонимен

преди 10 години

Росене.Ти ми се виждаш умен 4овек. Не разбираш ли 4е , 4рез Бареков ставаш СЛУГА на Делян Пеевски , съдружника му в Булгартабак Бойко Борисов и на Ахмед Доган. Парите ще ги изхар4иш , но петното остава за цял живот.Да си жив и здрав.

212

Анонимен

преди 10 години

Действа ти се да, действат ти се паричките, колко ти плати барека???СРАМ, Росене, срам! Кел файда за историята и "патриотизма" ти!

211

Алекс 2

преди 10 години

Верно че никой не е застрахован да стане за резил ! Дали все пак Росенчо е подсказал на *** да си свали часовника за 8000лева...милиционери ,ченгета/Каракачанчо/ и дудуци ще оправят България...майко мила Бог да я пази !!!

210

ннн

преди 10 години

И какво толкова се е случило? Един журналист става политик. И? Трябва ли да се вълнувам от това? Оправете си първо телевизията и вътрешните неразбории и престанете да занимавате цял народ през медиите за вашите си отношения. Въобще не ни пука от тази случка. Нахалните журналистки Ани Цолова и Ани Салич, понеже са много "велики" , поне в техните си очи, отидоха да вземат хляба на други журналисти в НОВА ТВ. Безсрамни и отвратителни. Чудя се на Нова защо толкова залага на тях, като техните физиономии са доста износени и употребени..

209

съкрушен

преди 10 години

Всичко си има цена ..........дори и достойнството и РОДИНАТА....жалко , колко жалко.....

208

неви

преди 10 години

И като разбирал кой е свестен само за десет мин.защо тогава се е излъгал в Борисов,да очакваме след известно време и за Бареков така да говори,аман от непоследователни хора в тая държава,които смятат,че само понеже някой е нов в политиката значи непременно ще ни оправи...ама от полицай какво да очакваме

207

ani

преди 10 години

Жалко!България загуби един Будител.